A multi messenger beállítása és telepítése - oktatóanyag

Yahoo Messenger egy chat program nagyon népszerű itt, Romániában található népszerűsége, az első a Skype, amely élvezi nagy sikert jelenleg a világban.

Az egész nép, hogy használják Yahoo Messenger, és azt akarta, hogy képes legyen az internetre a több ids Simulta, ez lehetetlen egészen a közelmúltig, amikor egy kicsit lágy, érdekes, és jelent meg a piacon, multi messenger .

Ezzel a szoftverrel juthatunk a messenger több azonosítók egyszerre.

Mostantól lehet kapni az interneten több ids egyszerűen rendetlenség és üzembe barátaink a ködben, persze, ha még nem hallottak, és hogy sok rendetlenség.

Ebben a videóban a leírás megmutatja, hogyan kell letölteni multi messenger, hogyan kell telepíteni és hogyan kell beállítani a multi messenger messenger, bár nem túl bonyolult.

A weboldalunkon a szöveg végéről letölthető többes üzenetküldő a gomb megnyomásával: letöltheti a több rendetlenséget.                                    LETÖLTÉS yahoo messenger multi

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (59)

  • Egy hölgy, milyen türelmes köszönöm a szívemből, és imádkozom, hogy minél több látogatót, és a legforróbb őszintén gratulálok nekem sokat segített f} {

  • Nagyon hülye vagyok, és megteszem az összes lépést a következő telepítés futtatásához. Nincs rajta a repedés, vagy az, amit később hívnak ... telepítés :( Unatkozom tőled :( Elnézést kérek

  • @ioana: Off május Ioana miért nézed? miért ne nézd meg a teljes bemutató? kis program itt a helyszínen, ahol megy keresni rá? Ioana figyelmet, ha meg akarod tanulni valamit elfeledett deasupta videók és kevés program fölött! levelet kék Töltse le a Yahoo több messenger.Of az, hogy mit csinál a figyelemelterelés? :))

  • Igen, így volt, de hadd mondjam el, klip és nézek, ahol találtam ezt futtatni és a következő :) pfff elfelejtettem 10, vagy úgy, hogy hol állsz, és én ki valahol találtam : D Én újra a letöltést menteni archív majd kivonjuk a nagyon mégis adtam, hogy az, hogy lehetővé tegye és fuss szünet és a következő fázis: (

  • @ioana: nyugodj meg ... milyen üzenetküldő verzióod van? az oktatóprogramban így volt, mert Cristi eltávolította és újratelepítette az üzenetküldőt, és ... ugyanezt kell tenned !!! itt van a webhelyen az igazán jó üzenetküldő ... az oktatóanyag fölött is megtalálhatja, itt megnézheti https://www.videotutorial.ro/?p=382. Tehát távolítsa messenger, hogy már most letölthető innen, vagy ahol Multimessenger és a Yahoo Messenger elején sus.Acum Multi Messenger akkor is, ha telepítve van minden hírnök, és jelölje k ​​ebben tedd a poszt bemutató, hadd tuleze, és elkezdtem telepíteni messenger akinek elvették a cím sus.Inainte mindez jó hírnök eltávolítani, hogy én javasoltam, hogy távolítsa el a Revo uninstaler, hogy van egy hírnök 8 tutorial.Daca írhat nekem adytalautarul@gmail.com és elküldöm neked, vagy elrontottam a rendetlenség azonosítójához ady_gudus. Ha azt akarod, hogy az új .... messenger 9 megszerezheted innen ... megyek a fent megadott címre. Sok szerencsét!

  • azt mondta, lehet letölteni a honlapról, hogy ez egy letöltési linket a kék, de nem tettem meg minden :)), és én kb kérsz figyelmetlenség, de segíteni :)

  • @ioana: Új hozzászólást tettem fel, de látom, hogy nem jelenik meg, mert ellenőrizni kell, mivel linket teszek bele, Ioana nézd meg, hogyan csináljuk, írja be ezt az azonosítót: ady_gudus annyi segítséget adok nektek, amennyit csak akar :) szeretné, hogy jól megértsék, és tárgyaljuk a figyelmetlenség büntetéséről is!

  • @ioana:
    Telepítése előtt Multimessenger kell nézd meg a bemutató, majd a bemutató Messenger Multimessenger.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.