Hogyan írjunk ékezetes a Windows 10 Nemzetközi billentyűzet

Hogyan írjunk ékezetes a Windows 10

Ha román anyanyelvû, akkor érdemes használni ékezetes karakterek, mint: aastal; De amikor hagyományos QWERTY billentyűzet, nem olyan könnyű írni az ékezetes, mert az operációs rendszer hozza nekünk a román-alapértelmezett normál billentyűzet, amely egyfajta fáj zavart gombok a jobb oldalon. A megoldás az, hogy válassza ki a billentyűzet román-programers így nem változtat nemzetközi filmes billentyűzet QWERTY kiosztású, de ugyanakkor meg tudjuk írni az ékezetes.

Hogyan írjunk ékezetes a Windows 10

Hogyan írjunk ékezetes a Windows 10


Írás diakritikával a Windows 10 rendszeren - Beállítások
1. Írja be a Windows-beállítások 10
2. Idő és Nyelv
3. Területi és nyelvi
4. Kattintson a „Nyelv hozzáadása” elemre.
5. Válassza a „romana / romana-Románia” lehetőséget.
6. A román-román nyelvi beállításokban nyomja meg az „opciókat”
7. Kattintson a „Billentyűzet hozzáadása” elemre.
8. Válassza a „Román programozók” lehetőséget.
9. A „Román-standard” szövegrészt törölni
10. Válassza a román billentyűzetet alapértelmezettként
11. A tálcán, mindenütt jelenlévő óra, válassza a Billentyűzet román


Írás diakritikával a Windows 10 rendszeren - Diakritikus billentyűkombinációkAltDr a: ă
AltDr Shift A: Ă
AltDr i: î
AltDr Shift I: Î
AltDr q: â
AltDr Shift Q: Â
AltDr s: ș
AltDr Shift S: Ș
AltDr t: ț
AltDr Shift T: Ț


Ha ez a bemutató nem segít a probléma, vagy használ más Windows vagy más okok miatt, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató az írást ékezetes múltban.
Hogyan, hogy írásban, ékezetek (A, I, S, T, A) Windows 7
Vagy talán szeretné diktálni a számítógép, ha fáradt, hogy írjon az összes ékezetes.
Számítógépes diktálja még román ékezetek


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Bogdan - mondta

  Szia, Cristi. Tudom, hogy köze van a bemutató, elnézést kérek, hogy azt tegye itt, de láttam, hogy volt és az LG G3 és továbbra is azt feltételezi, hogy egy plusz egy. Azt kell választani a Samsung Galaxy S5, LG G3 és egy plusz egy. Különben is teljesítő és a kamat nekem nagyon sok hely, különösen a videót. Lövök több bennfentes. Milyen telefont ajánlani? Mikor jön a ár kb ugyanaz, főleg ebben Egy plusz egy a 64 Gb kicsit olcsóbb. Köszönöm.

  • Adrian Gudus - mondta

   Azt ajánlom, (még ha nem is Cristi) vásárlása OnePlus One. És én változata fekete és homokkő szuper boldog vele. Az akkumulátor sokkal több, mint a másik két említi. Kamerák nagyon örülünk, és csodákat tehet, ha egy kis csavar a Beállítások

   • Bogdan - mondta

    Köszönöm, Adrian. Maradjunk kétséges közötti S5 és egy meg egy, megértem, hogy G3 van néhány probléma. Egy plusz kapok egyet, de van valami, ami nem tetszik egyáltalán, ne távolítsa el az akkumulátort. Nem értem nagyon jól, de például, ha azt szeretné, hogy lezárja a telefont, és vegyük ki az akkumulátort, mi? Hülye kérdés, de én nagyon jó.

    • Adrian Gudus - mondta

     Ez nem fog megtörténni újra. Az ilyen telefonok akkumulátort eltávolítják, hogy egy dedikált hard reset gombot, vagy egy gomb megnyomásával együtt alkotják a hard reset. Abban OnePlus egyik kombináció hangerő fel vagy hangerő le + hatalom birtokában le együtt 10 másodperc.
     Az akkumulátor eltávolítása, de nem olyan könnyen. Akár megy vele egy szolgáltatásra, és nem változtatja meg, vagy ha van néhány belek, mögül fedelét, csavarja néhány csavart, húzza ki az akkumulátor csatlakozóját, húzzuk ki és tedd egy másik. Van videók a YouTube-on, hogyan csinálta.
     Azt lehet mondani, hogy az akkumulátor élettartamát, akkor ismét mélyen S5 soha nem fogja venni a OnePlus One. Nekem mindkét telefonok és tudja, mire gondolok.

     • Bogdan - mondta

      Ami a szobák, különösen a videót, mi a különbség? Találtam a YouTube-on egy összehasonlítást közöttük.

     • Adrian Gudus - mondta

      Körülbelül kamera teljesítményét OnePlus szólt senki, hogy kollégám Cristi egy másik tutorial. Itt található a jobb felső keresőmező

 2. axelluny - mondta

  Tisztán informatív karakterrel a video bemutató tökéletes .. mint általában. Ha írásban a hatékonyság vagy a hatékonyság gyakorlati vagy helyesebb karakteréről beszélünk, akkor a szokásos román billentyűzet (legyen az akár a levél testére ragasztott vesszőkkel vagy elválasztva) Ez azonban magában foglalja a román elrendezésű billentyűzetek vásárlásának ösztönzését, mivel csak románok vagyunk, és diakritikusokkal írunk. Ugyanakkor lehetőség van arra is, hogy az angolt a román elrendezéshez igazítsuk, gondosan ráírva a billentyűket, amelyek Az összes karakter megtalálható, néhányat áthelyezünk, ahogy Ön megadta… szerkesztette….

 3. ghita_49 - mondta

  Szeretné, hogy egy bemutató beállításáról és a virtuális billentyűzet segítségével a Windows 10?

 4. Ha nem mentem. Dr. diakritikus másik, és nem történik semmi. Baszk a beállítások elvégzése után, a nap után, a számítógép boot, a képernyő maradt fekete !! Miután a lemondás román beállításokat, mindent arevenit a normális kerékvágásba.

  • ghita_49 - mondta

   Írok és anélkül diactrice billentyűzet 1-2 virtuala.As fel képeket nézni, ne hagyj el ezt az oldalt lesznek fiúk comentarii.Poate semmilyen tutorial.

 5. ghita_49 - mondta

  Úgy tűnik, egyre nehézkes gépelés billentyűkombinációk diacritice.N've próbáltam, úgy tűnik első pillantásra.

 6. Mugurel - mondta

  fogadtatás
  kb. egy héten áttértem a Windows 10-re is, frissítve a Windows7-ről, és szerintem rendben van ... csak kicsit nehezen indul ... kb. egy percig, és még mindig nem töröltem a régi Windows-okat ... abból? .. Ssd van a laptopomon.
  Köszönöm.

 7. chris - mondta

  Hey. Már volt hasznos. Köszönöm. Ez jött ki.

 8. Elmentem az egyetlen billentyűzet örökölt, köszönöm

 9. Mariana - mondta

  Cristi Köszönjük! Telepítettem a Windows-billentyűzet ékezetes 10. Ez tökéletes, mert a többit már használhatja írásjelek. A folyamatosan keresi a tanácsot és útmutatást. Köszönöm.

 10. Ovidiu - mondta

  Ez is jó, de adok egy ajánlást: a billentyűzeten kiválaszthatja a román (Standard) szót, és diakritikusokkal írhat a [] \; 'gombok megnyomásával. Ezekből rendetlenség lesz. A váltáshoz nyomja le a Shift + Alt billentyűkombinációt (diakritikusokkal vagy jelekkel [] \; '). És az oktatóanyagod nagyon hasznos volt, de nem találom a Dr. kulcsot. Köszönöm.

 11. Anamaria - mondta

  Köszönöm, tökéletesen működik, én bemutató hasznos volt!

 12. ViorelR - mondta

  Hogyan juthatok örökké az ENG-hez, megpróbáltam megtalálni a neten található változatokat, és visszaadni

 13. mihai sas - mondta

  negyedórás frusztráció után itt a megmentésem, köszönöm (â - ezt kerestem ... honnan tudom, hogy q-ból származik!?)

 14. szuper, hosszú ideig próbáltam változtatni (túl lustanak gondolom)

 15. Alma - mondta

  Menő! Újra meg kell néznem a videót, mert AZERTY billentyűzettel az ujjaim kissé csomósak, és egy igazi "pörkölt" alakult ki a fejemben. Nagyon köszönöm, Cristi! Ígérem, igazodom.
  Csak a csapatodnak és azoknak, akikkel dolgozik!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.