A Start gomb (vak) megváltoztatása vagy testreszabása a Windows 7 rendszerben - oktatóvideó

Hi barátok, szívesen videotutorial.ro Bina, ez a videó bemutató megtanuljuk, hogyan kell változtatni a Start gomb a Windows, akkor valószínűleg már megszokta, hogy azt a gombot, és meg tudja találni unalmas vagy banális, ezért tettem ezt bemutató videó bemutató ihletet ehhez jött fejtegetéseket fejezetben, a te, látogatóink és barátai.

Windows Start gomb váltó alkalmazása 7 egy értékes egy fiú 12 évek fórum tag TWC (A Windows-Club) honlapján (thewindowsclub.com), amelyből vásároltunk és ezek a források lehet letölteni az alábbiakban.

A Windows 7 Start Button Changer szoftver lehetővé teszi a Windows 7 indítógombjának a lehető legegyszerűbb módon történő megváltoztatását. Meg kell említeni, hogy az alkalmazás a régebbi és jól ismert "Resource Hacker.exe" szoftvert használja, amely itt található. az úgynevezett "r.exe", a Resopurce Hacker.exe alkalmazás segíthet a Windows xp indítógombjának megváltoztatásában, ha azt akarja látni, hogyan kell megváltoztatni a Windows xp indítógombját, csak annyit kell tennie, hogy kérje meg minket a megjegyzések szakaszban, így pontosan tudjuk, hogy mely oktatóanyagokat szeretné megnézni.

A cikkhez mellékelt archívumban 10 gombos csomag is található a Windows 7 számára. Ne felejtsd el, mindenekelőtt az "Explorer.exe" fájl menedékeként. Elővigyázatosságból megmutattam, hogyan kell csinálni az oktatóanyagban. , a Windows 7 Button Changer alkalmazás szintén biztonsági másolatot készít az "Explorer.exe" fájlról.

Ha szeretné megtekinteni az oktatóanyagokat a Windows operációs rendszer testreszabási módszereivel, akkor csak annyit kell tennie, hogy ír nekünk a megjegyzések részben, írja be részletesen, hogy pontosan mit szeretne az oktatóprogramhoz, és mi megkezdenénk dolgozni, a kéréseket nem feltétlenül kell testreszabni. Windows 7, oktatóanyagokat is készíthetünk a Windows XP XP témák módosításával vagy új témák bevezetésével a Windows Vista rendszerben.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Töltse le a Windows 7 Button Changer.exe + 10 gombkészletet és a Hacker.exe erőforrást

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (144)

  • Nagyon szép bemutató, sokáig ilyenre vártam :) kérlek, folytasd a Windows 7, a témák, a Windows hangok testreszabásával kapcsolatos útmutatókkal és igen. Szeretném megtudni, hogyan tudok testreszabott gombokat készíteni, remélem, hogy folytatom ezt a témát :)

  • Érdekes; elkészíthet egy oktatást az XP testreszabásáról is (az ikonok megjelenésének megváltoztatása, az oldalsáv + olyan modulok telepítése, amelyek kevesebb erőforrást "felbukkannak", a logó megjelenésének megváltoztatása stb.); GRATULÁLUNK !!! ptr oktatóanyagok; van mit tanulnunk tőled.

    • ploeérdekes; és tudod, hogy egy gyakorlati útmutató XP - telek (schimbareaaspectului ikonok, telepítés + oldalsáv minialkalmazások "Pape" kevesebb erőforrás, a bejelentkezési változó megjelenése, stb); GRATULÁLUNK !!! ptr útmutatók; tanulhatunk tőled.  

      Van már egy XP-hez, írja be a jobb felső sarokban található "Keresés a videotutorial.ro ..." mezőbe: ihlette a vistat, írja be és megtalálja az oktatóprogramot!

  • A "....... ro" -ból veszi a Windows 7 oktatóanyagait?
    Amikor elolvastam a GODMOD dolgot a blogban, 2 nap alatt megjelent itt; néhány nappal ezelőtt olvastam a blogban, ma itt is felkerül. Azt jósolom, hogy néhány nap múlva elkészít egy oktatást a "............ ro" -ról, hogyan kell megváltoztatni az ikonokat a Windows 7 rendszerben.

    • Mario: Az oktatóprogramok Windows 7 valahogy venni őket "...... Com"?
      Amikor olvastam, hogy a blog dolog godmode meg 2 napon történt itt; Olvastam néhány nappal ezelőtt a blogjában, hogy ma itt tartjuk. Gyanítom, hogy több mint egy pár nap, hogy csinál egy tutorial "............ ro", hogyan kell változtatni az ikonok a Windows 7.  


      A szöveget adott ihletet, ne tegye linkeket, akkor meg kell tenni, hogy spam.
      Ha megy az elv, nem lenne senki, aki nem csinál semmit.
      Nem olvasni weboldalak Romániában, csak azért, mert tudták befolyásolni, olvasható oldalakon kívül feltételezésnek, hogy az árucikk ihletet valahol, nem hiszem, hogy álom egy éjszaka, azt hiszem, a Románia valaki feltalált olyan szoftvert csípés, mint ez, lehet kitalálni, és nem tudom.
      Hozzuk információk koncentrált formában könnyen emészthető, ha valaki mutatni, mielőtt nekünk valamit, nem jelenti azt, hogy mi inspirálta ott.
      Nem tudom, ha észrevette a dobozok a hírek, a híreket hasonlítanak egymásra, ez nem jelenti azt pro tv után készült 1 vagy után az első TV antenna.
      Mit kéne csinálni, bevezettük a Windows 7 még pre-béta fázisban, nem túl sok elem, majd Romániában, ez azt jelenti, hogy mindenki, aki ír a Windows 7 vitték utánunk?
      Mivel én nem vette észre, útmutatók videotutorial.ro inspirálták, mint bármely 2 vagy 3 szer, majd világossá tettem, miután a chip magazin és most a helyszínen TheWindowsClub.com.
      Egyébként nem hiszem, hogy követjük valaki, amikor novemberében kezdődött ez az út csak a por körülöttünk nem vette észre senki oktatóvideók most kezdett sok és mi nem ideges, sőt élvezni, ez azt jelenti, hogy az ember választás.
      Azt hiszem megbántani !!!

  • Szép, szeretnék egy bemutató témákban windows.Pantru mint tettem egy Windows-téma, ami nem tőle, de kaptam a neten, és eszem erőforrások helyes volt ebben fie.Multumesc.

  • Szuper bemutató Cristi! Szeretem ezt a fajta oktatást a Windows testreszabásával kapcsolatban. Egy másik program, amellyel megváltoztathatja a Windows, a tálca és a Start gomb felületét (a Windows felülete angolul: D) rolók. A bemutató körülbelül érdekes lenne.

  • Cristi nagyon jó tutorial, gratulálok! Szeretem ezeket a tutorials Windows testreszabása. Van egy program, amely segítségével testre a Windows bőrt. Árnyékolástechnika hívják. A bemutató körülbelül érdekes lenne.

    PS: Már most írt egy megjegyzést, mint, de nem láthatják egy ideje (10-15 percre a pillanatban megnyomja a gombot). Abban az esetben, akkor megmutatja, és hogy sajnálom, törölheti egyikük, sem azt, hogy vagy :).

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.