Hogyan lehet megváltoztatni a jelszót a Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail -tutorial

Számos oka lehet annak, hogy megváltoztassuk vagy kicseréljük a yahoo messenger vagy a yahoo mail jelszavát (yahoo fiók jelszava).
Gyakran előfordul, hogy egy "barát" megtudja messenger vagy e-mail jelszavunkat, és megsérti a magánéletünket, vagy egyszerűen csak bántalmaz minket.

Oly gyakran kell változtatni, vagy cserélje ki a jelszót a Yahoo Messenger vagy a Yahoo mail (yahoo jelszó) a jobb védelmet és biztonságot.

Mi megy át együtt a következő bemutató videó a következő lépéseket, hogy jobban megértsék a módszer a jelszó megváltoztatása yahoo (yahoo jelszó)

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

 

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (179)

  • Sallot a nevem Patryk, és szeretném tudni, hogyan szerezzem be a régi rendetlenségi jelszavamat, mivel a cnv megváltoztatta nekem, kérem, segítsen nekem sokat :( Köszönet: -

  • @JesusNavas: A jelszót csak akkor állíthatja vissza, ha nem emlékszik, milyen adatait adta meg az azonosító megadásakor, azaz irányítószámát, születési évét, napját, hónapját, évét ... és a sürgősségi kérdésre adott választ, ha beállította ... mindent tudod, akkor könnyen vissza tudja állítani a jelszavát, ha nem ismered őket ... a jelszava örökre elveszik ... csak annyit kell tennie, hogy imádkozz azért, aki megváltoztatta, hogy neked adja !!!

  • IATI JesusNavas búcsút a régi azonosító és egy új azonosítót
    Miért lopják el a jelszót? Mert naiv vagy nem védi a számítógépet. Gondolod, hogy ha valami ilyesmihez hasonló program lenne, akkor semmi más, még ha program is lenne, csak nagyon rövid ideig fog működni, mert a Yahoo, a Google és a többi tulajdonos azonnal javítja a hibát, és azonnal bezárja. az átjáró a feltalált programhoz. A leggyakoribb fiókkezelő program a KeyLogger, de egy antiprogram is, azaz a Anti KeyLogger jelentése ... de ezekről a programokról bővebben a SCYLA biztonsági félni, mint megijedni.
    forrás: http://scyla.co.cc/parola-sparta-furata-sau-hackuita/

  • @Greta:
    Nincs repedés jelszavak
    És ha valaki meggyötört Hidd el, hogy nem szakította meg a nyakkendő obosii a jelszavát
    És ha valaki meg tudja csinálni, kérem törj a jelszót e-mailben vagy messenger
    Sok hackerek, akik nagyban gondolkodnak, és nem tudják, hogyan kell használni copy-paste is
    Legtöbbször "barát", aki ismeri a jelszavát
    és mindenki azt fogja mondani: "Ki tönkretette a jelszót? Ki kitörte a jelszót?
    Hackerek Hackerek Domain

  • hogyan lehet feltörni a Yahoo Messenger jelszavát? Ez egyszerű! valójában nem azt töri, hanem ellopja azt az új Yahoo fiók használatával, amely elküldi neked az áldozat azonosítójának jelszavát a Yahoo e-mail címére! Hogyan kell alkalmazni a módszert? Ez egyszerű ..! nyissa meg a yahoomail-t a Yahoo címéből, majd kattintson az (új) elemre, ahol megnyitja az oldalt, és írjon egy e-mailt, amely után az első sor (hogy) írja az e-mail címet a yahoo szerverről, amely elküldi neked a jelszót a címére (recovery_passkey @ yahoo.co.uk), majd a (cc) második sorába írja be az áldozat azonosítóját, és a (tárgy) harmadik sorába írja be jelszavát azon azonosítóból, ahonnan elküldi az e-mailt! legalább 30 azonosítóval kell rendelkeznie a messenger listában, hogy láthassa az azonosítót, és legfeljebb 24 órán belül a szerver e-mailben küldi el a jelszót a címére! Ez a legjobb módja annak, hogy megtörje a yahoo fiókot! tesztelt 100 %!siker!!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.