Hogyan lehet megváltoztatni a RAM memóriát laptopon vagy netbookon - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan kell változtatni, vagy hogyan kell kiegészíteni RAM a laptop vagy netbook.
Általában ez egy bonyolult művelet, csak azért, hogy egy megfelelő csavarhúzót és egy kis türelem. RAM rekesz könnyen megközelíthető, csak, hogy vonja vissza a csavart, vagy két, hogy a RAM rekesz, néhány esetben szükség van megszűnése sapka, amely magában foglalja a memóriát és nagyobb merevlemezt.
Amikor elkezdjük a művelet óvatosnak kell lenni, mert a laptop memória legyen abban a helyzetben, egy kicsit furcsa (helytakarékos), ellentétben a desktop, ahol a memória ül merőleges az alaplap, a laptop vagy netbook állvány paralle Paca alapon. Szerelés és bontás, laptop memória elég furcsa, a birtokában van feszültség alatt két kar mellett, miután kiszabadította memória emelkedik kissé szögben 45 fokban az alaplap a laptop, amikor nem kap kell, hogy húzza fel, ki kell merítenie minden a szempontból, ha nem húzza fel, vagy akár tönkre az memória slot is.
Az oktatóanyagban látni fogja, hogy ez nem olyan nehéz, csak türelmesnek és figyelmesnek kell lennie, a laptop memória megváltoztatásának teljes művelete nem haladja meg az 5 percet, és ehhez nem kell „mérnöknek” lennie.
Kiegészítés RAM laptop fog a teljesítmény előnyt, különösen, ha ez fut több program egyszerre, vagy több lap van megnyitva a böngészőben.
Árak emlékek drasztikusan csökkentek az utóbbi években, már 1 GB modul költség két doboz cigarettát, ez szégyen, hogy bajlódni 1 GB, kitölti pazarolja az időt és az idegeket.
Menő.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (59)

  • Egy nagyon hasznos bemutató és nagyon jó minőségű videó! Szeretettel várunk a többi útmutatók a hardver egy netbook \ notbook.

  • Nagyon sikeres bemutató. Jó lenne, ha tudod, hogy a bemutató, hogyan lehet változtatni a HDD a laptop vagy netbook. Biztos vagyok benne, sokan nem tudják, hogyan.
    Lenne egy kérdésem... Honnan tudhatnám meg, hogy milyen RAM-ot (DDR 2, DDR 3) használ a laptopom? Megemlítem, hogy nincs hozzá kézikönyvem, csak a modellt ismerem...és nem találtam a neten ami érdekel. HDd-re is. 5400-as hdd-t szeretnék cserélni, 7200-ból valamelyikre, de nem tudom, hogy támogatja-e.
    A válasz, vagy néhány linket kell megcélozni elég. Ms sok, és további jó munkát.

    • Gizzmondo:
      Nagyon sikeres bemutató. Jó lenne, ha tudod, hogy a bemutató, hogyan lehet változtatni a HDD a laptop vagy netbook. Biztos vagyok benne, sokan nem tudják, hogyan.
      Van egy kérdésem ... Honnan tudom, hogy milyen RAM (DDR 2, DDR 3) használ az én laptop. Nem kézzel adja meg, én csak tudom, internet modell ... és p nem találtam ami engem érdekel. Szintén a hdd. Szeretnék csere 5400 rpm HDD egy 7200, de nem tudom, hogy viseli.
      A válasz, vagy néhány linket kell megcélozni elég. Ms sok, és további jó munkát.

      vegyél ki egy memória modult és vidd el egy szervizbe vagy számítógépes boltba ahol van ram és ott kérdezd meg:D ... én csak asztali ramként csináltam:d ..... siker

  • Szuper nehéz, de lehet, hogy egy bemutató, hogyan kell változtatni a RAM a számítógép asztalán? Nice Kérjük tudtam használni!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.