Az ikonok megváltoztatása a Windows 7, a Vista és az XP-ben - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk megváltoztatni az alkalmazás ikonok, ikonok Sajátgép, Lomtár és ikonok partíciókat. A módszer rendkívül egyszerű, és nem igényel semmilyen szoftvert. Változtatni ikonok Windows használható sokféleképpen kiegészítő szoftverek használata, de én úgy döntött, nem bonyolítja ma. Szoftver segítségével, hogy változtatni az ikonok, az a hátránya, hogy a szoftver fog menni indításkor (Windows) és ikonok a Windows szoftver és marad csak változtatni, amíg a szoftver telepítve van. Ha uninstall szoftver, a Windows ikonok automatikusan visszatér a normál, vagy még rosszabb lesz látható fájlként ismeretlen. Mindössze annyit kell tennie, hogy változtatni az ikonok, hogy legyen nagyon óvatos, a videó bemutató, és néhány igazán ikonok ICO formátumban, hogy megtalálja több ezer Google-on. Minket a múltban tettem útmutatók szabásával kifejezetten a hogyan lehet megváltoztatni a gömb gomb és a Windows Vista 7. Biztos vagyok benne, ez a bemutató nagyon hasznos lesz azok számára, akik szeretik a testreszabási így csak meghívja Önt nézni a videó bemutató. Alább található néhány megjegyzés esetén módosítani kívánt ikonok partíciókat. Kérem, tekintse meg bemutató figyelmesen az alább felsoroltak, hogy van értelme!

A partíciós ikonok megváltoztatásához az "Autorun.inf" fájlba kell írni:
[Autorun]
ICON = Driveicon.ico

Miután az ikont az „Autorun.inf” fájllal együtt helyezte a partícióba, újra kell indítania, hogy megjelenjen a Sajátgépben. Csakúgy, mint a partíciók ikonjainak megváltoztatásakor, megváltoztathatja az USB-meghajtón vagy a memóriakártyán lévő ikont is úgy, hogy amikor a botot vagy a memóriakártyát behelyezi egy másik számítógépbe, az a beállított megjelenik.

LETÖLTHETŐ Pack ikonok a Windows

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (65)

    • Claudiu:
      F. Cristi jó tutorial!

      Nem tudom, hol tanult, de hogy a legjobb tutorials!

      Az útmutatót Adrian készítette. Hogyan hagyhat ilyen megjegyzéseket, amikor mindannyian, mielőtt az oktatóanyag elindul, elmondja a nevét és válaszol: "Helló barátaim, Adrian vagyok, és ma megtanuljuk ..." Hol hallották egymást mondani ebben az oktatóanyagban: "Helló barátaim, nekem Cristi .... "???

    • Claudiu:
      F. Cristi jó tutorial!

      Nem tudom, hol tanult, de hogy a legjobb tutorials!

      Ez Adrina, nem Cristi ... Csak a nevét mondja az oktatóprogram elején. Látható, hogy az ételeket nézi!
      Jó bemutató, további jó munkát Adrian!

    • ClaudiuF. Cristi jó tutorial Nem tudom, hol tanult, de hogy a legjobb tutorials!

      az útmutatót Adrian készítette. nagyon "óvatos" vagy, amikor követed őket

  • nagyon szép bemutató Adrian. valahogy ötleteket, hogyan lehet változtatni a fájl ikonjára a Windows 7, például egy fület winamp ikont.

  • Micsoda! Folytatom mappákat hasonló módszerrel. A Windows újratelepítésekor az ikonokkal ellátott mappámat elviszem a rendszerbe32, és az összes mappa, amelyet korábban [a win-nél] rendelkeztem, automatikusan megváltozik. old] ikon megváltozott. Nyilvánvaló, hogy az ikont ugyanúgy módosították, mint Adrian, de nem azért, hogy mindig megismételje a win újratelepítési műveletet. megfogod a gyönyörű mappát a windows => sistem32-ben és beilleszted. Ismétlem, csak a. mappák.Üdvözlet és SIKEREK!

  • Nagyon érdekes bemutató.
    Remélhetőleg egy új változata Ubuntu kilép dátum 11.04 te és tutorial.E még mindig lehetséges, hogy a bemutató? Még árokba f kíváncsi, hogy mit gondol.

    • costel08_78:
      Nagyon érdekes bemutató.
      Remélhetőleg egy új változata Ubuntu kilép dátum 11.04 te és tutorial.E még mindig lehetséges, hogy a bemutató? Még árokba f kíváncsi, hogy mit gondol.

      Egység interfész nem fut (nem jelenik meg megfelelően) a VirtualBox Tehát a következtetés, bemutatjuk 11.04 Ubuntu. És, hogy telepítse valós és előadást is trükkös elfog szoftver a Linux nem felel meg az előírásoknak, hogy elfog a Windows

      • AdrianGudus: Egység interfész nem fut (nem jelenik meg megfelelően) a VirtualBox Tehát a következtetés, bemutatjuk 11.04 Ubuntu. És, hogy telepítse valós és előadást is trükkös elfog szoftver a Linux nem felel meg az előírásoknak, hogy elfog a Windows

        mehet VMware Player

      • AdrianGudus: Egység interfész nem fut (nem jelenik meg megfelelően) a VirtualBox Tehát a következtetés, bemutatjuk 11.04 Ubuntu. És, hogy telepítse valós és előadást is trükkös elfog szoftver a Linux nem felel meg az előírásoknak, hogy elfog a Windows

        Telepítettem Ubuntu 11.04.Din dezamagire.In Sajnos egy nagy mellett az egység nem jött semmit nou.Daca a többi változat, amikor elhaladnak egy újabb verziót, akkor csak folyamatosan hozzá frissítéseket core fájlokat törli a teljes rendszer 11.04 Működési és elveszti az összes adatot, hogy azok salvat.Si 10.10 felületen jól néz ki. Szerintem nem igazán érdemli meg, hogy 11.04 múlt. Azt gondoltam, hogy az emberek a Canonical lesz előtte a Microsot, de Én inselat.Asta az!

      • AdrianGudus: Egység interfész nem fut (nem jelenik meg megfelelően) a VirtualBox Tehát a következtetés, bemutatjuk 11.04 Ubuntu. És, hogy telepítse valós és előadást is trükkös elfog szoftver a Linux nem felel meg az előírásoknak, hogy elfog a Windows

        Köszönöm a választ

        AdrianGudus: Egység interfész nem fut (nem jelenik meg megfelelően) a VirtualBox Tehát a következtetés, bemutatjuk 11.04 Ubuntu. És, hogy telepítse valós és előadást is trükkös elfog szoftver a Linux nem felel meg az előírásoknak, hogy elfog a Windows

        Köszönöm a választ

  • Nagyon hangos, ms. A Meghajtó ikonnal van egy másik módszer a Rendszerleíró adatbázisból is, amelyet használtam, de az ön egyszerűbb. Köszönöm

  • hello adrian nagyon szép bemutató Szeretném tudni, hogy változik, és milyen az üzenetküldő ikonja, amiről láttam! ms sok teát!

  • Véleményem szerint ez a könnyebb ikon csomagból. Tölts le egy csomagot betette a programban, a műsorváltoztatás ikonok után nem működnek vele. Ez hogyan mondod marad a tálcán és enni forrásokat.

  • Nagyon hasznos min bemutató segít, hogy a Windows ikonok ul.Treaba tudtam, hogy az nem tudja, hogyan kell változtatni az ikon helyett a partíciókat és meghajtók.
    Ehhez annyi tutoriale.Bafta!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.