Hogyan változtatja meg a merevlemez és az optikai meghajtó laptop

Ez a videó bemutató bemutatja, hogyan változtatja meg a merevlemez és az optikai meghajtó egy Dell laptop, persze ez a módszer gyakori a legtöbb márka (Toshiba, a HP, az Acer, stb), itt csak ultrabooks és netbookok több kompakt és a merevlemez szerelhető másképp. De hogy egy ötlet, hogyan lehet megváltoztatni a merevlemezt, és egy netbook vagy ultrabook, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató: Hogyan változtassuk merevlemezén Asus netbook.
Amit én szeretnék achimbam merevlemez a laptop?
A válaszokat változtatható:
1. Azt akarjuk, hogy több tárolási kapacitást a laptop.
2. Régi merevlemez nem működik megfelelően, a sokkok károsíthatja a különböző alkatrészeket a laptop mobil eszköz (gyakori probléma)
3. Szeretnénk változtatni egy SSD, hogy felajánl egy új latop élete (nagy különbség).
Az ajánlás azok számára, akik már rendelkeznek egy asztali tároló lenne cserélni a HDD egy SSD, akkor legalább 120GB, az egyik nem elég Windows60 7 és 8. Még a régi laptop helyett változtatni az összes laptop lehet változtatni csak a merevlemez egy SSD, a változás lesz, hihetetlen, hogy egy új laptop.
Azok számára, akik nem rendelkeznek asztali és hordozható számítógéppel, személyes adatok (dokumentumok, képek, filmek, zene stb.) Tárolására is használnak, továbbra is nagysebességű merevlemezt (750 GB vagy 1 TB) ajánlom. A gyors merevlemez percenként 7200 fordulatot és a lehető legmagasabb puffert jelent. A hibrid merevlemezek szintén a piacon vannak, ez lenne a tökéletes kompromisszum az SSD sebessége és a HDD tárolókapacitása között. A hibrid merevlemez szerkezete normál merevlemez + 8 GB nand flash memória, akárcsak az SSD-kben használt. A leggyakrabban hozzáférhető adatokat a nand memóriában tárolják sokkal gyorsabban, ugyanolyan rendszerben, mint a technológia esetében. Intel Smart Response amelyet bemutattam a közelmúltban egy videó bemutató
Emlékezik
Mielőtt bármilyen változtatást javasolt, hogy mentse az összes adatot a külső berendezések, illetve DVD-n.
Mellett a változó a merevlemez két lehetősége van, vagy, hogy egy biztonsági másolatot az operációs rendszer a régi merevlemezen, hogy vissza tudja állítani azt az új, vagy telepíteni egy új operációs rendszer, az is én ajánlást ha lehetséges.

Ajánlás kemény hibrid HDD + SSD
Laptop Merevlemez Seagate SSHD THIN ST1000LM014, 1TB (Hibrid)

Ajánlás SSD Laptop:
Flash SSD Kingston V300 2.5 ″, 120 GB, SATA 3 (Tökéletes laptop)


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (38)

    • A dugó az optikai meghajtó eltér egy merevlemez. Végül lehet, hogy lehetséges egy adapter kézzel készült, így nem hiszem, hogy van valami a piacon. Egyébként az ötlet nagyon jó, és én is érdekelt benne. Ha lehetséges volna kapcsolódni két merevlemez helyett optikai meghajtó szokásos optikai meghajtó áramerősség elegendő lenne néhány laptop merevlemezek. Hely nem lenne probléma.

  • Duallpannel:
    Mit szólnál egy tutorial, hogy az optikai meghajtó cseréjét egy laptop és egy hdd?

    Tudod, hogy adott nekem egy jó ötlet?
    Csinálok ásni, és ha fog tenni.
    Normal kell menni, most mit és hogyan Vadem.

    UPDATE

    Oké, találtam az eBay-en most adja parancs

  • Alex Craigslist:
    A dugó az optikai meghajtó eltér egy merevlemez. Végül lehet, hogy lehetséges egy adapter kézzel készült, így nem hiszem, hogy van valami a piacon. Egyébként az ötlet nagyon jó, és én is érdekelt benne. Ha lehetséges volna kapcsolódni két merevlemez helyett optikai meghajtó szokásos optikai meghajtó áramerősség elegendő lenne néhány laptop merevlemezek. Hely nem lenne probléma.

    Ready Államokban esetben megoldható néhány nap van bemutató ebben a témában

  • IIF nekem a laptop a képeket volt én nem jelenik meg az ikon, amely megmutatja, a táj, a hely, az adott kép előnézet http://imgur.com/nzk7x6j Mit tehetek? Nekem van Windows Ultimate 7.
    Úgy tettem, ahogy a felhasználó mondta nekem, de nincs bejelölve az optin> view mappában

  • Hello! Azt akarom tudni, hogy tud beszélni, és eltérő formában az itt. Van néhány kérdés, hogy lehet kérni itt. Kapcsolódó, természetesen minden ezen a területen. Köszönjük!

  • Ezen a héten van az esélye, hogy Mac OSX telepítése?
    Ez a projekt Hackintosh nem lenne az első, sem az utolsó elhagyott, de legalább tudni, hogy nincs életképes-e vagy sem! Tényleg úgy érzi, hogy nincs Adrian?

  • Helló, én akartam, hogy tudja, ha én is cserélje ki a régi HDD és SSD laptop, amely az alábbi követelményeknek:
    Kingston HyperX SSD 3K 2.5, 120GB, SATA 3
    Kapacitás (GB): 120
    SATA 3
    Olvasás átviteli sebesség (MB / s): 555
    Írási sebesség (MB / s): 510
    Egyéb:
    Ütésállóság
    MTBF: 1000000 óra
    TRIM támogatás
    SMART támogatás
    Controller SandForce SF-2281
    Méretek (Sz x Mé x Ma mm):
    69.85 x x 100 9.5
    Tömeg (g): 97
    Típus: 2.5 "

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.