A merevlemez cseréje a netbookon és a laptopon - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató megmutatja, hogyan kell változtatni a merevlemez egy SSD egy netbook helyett SSD lehet egy tágas merevlemezt vagy gyorsabb egy. A netbook nem is olyan egyszerű változás merevlemezt, meg kell adni, vagy zárja be az összes készüléket el kell távolítani még a billentyűzet. A laptop sokkal egyszerűbb, és ezért a bemutató ma lehet egy kiindulási pont, és ezért, akik laptopok klasszikusok. Általában a laptop merevlemez több könnyű megváltoztatni ki oldalra vagy külön fedél hátoldalán az egység.
A komplexitás a művelet az a közeg, nem igényel túl sok tudás, akkor csak azt, hogy legyen óvatos, különösen indokolt, hogy a csavarhúzó. Független a bemutató, emlékszem, hogy valaki dolgozik szabadalmi videó lejátszó, természetesen, az állampolgár a kérdéses nem volt kapcsolat a környező valóság, az erkölcsi nyilvánvaló: Egy megfelelő szerszám a megfelelő időben megszabadulni sok fejfájást .
Talán azok, akik laptopok klasszikus fog lepődni, ha a merevlemez egy netbook, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy a netbook tömörebb, és minden centiméter tárgyaltak vér között a tervezési osztály és a műszaki, úgy tűnik, hogy a mérnökök és a tervezők nyert elveszett.
Az ok, amiért megváltoztatta a merevlemez SSD nyilvánvalóan ssd keltheti életre még egy netbook szerény, munkavégzési sebesség érhető el hihetetlen, én nem látom a netbook olyan fürge, csak pillanatok archiválás extrahált, a kódolás és egyéb nehéz terhek érzi magát, mint van egy Intel Atom processzor, a többi úgy tűnik, hogy az asztalon.
Ha nem engedheti meg magának az SSD-t, akkor egy jó merevlemez is jó, általában a laptopok 5400 fordulat / perc merevlemez-meghajtóval rendelkeznek, amelyek elég lassúak, egy 7200 fordulat / perc merevlemez jobb teljesítményt nyújthat, jó keresni egy nagyobb pufferrel rendelkező merevlemezt, vannak 2.5 ″ merevlemezek 10.000 XNUMX fordulat / perc sebességgel, de ezek drágábbak, és nem hiszem, hogy megéri a beruházást. Azt tanácsolnám, hogy menjen SSD-re, garantálom, hogy örülni fogsz.

Kemény 7200 RPM-meghajtók noteszgépekhez
SSD laptop vagy asztali

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (75)

  • Van Cristi surulbenita mágneses fej és a feje minden nemzet kap magának egy doboz Dina nem megy, hogy problémák, mint a titán csavarok nincsenek vonz. És van egy asus laptop, de remélem, nem bírom szétszedni Tastura és minden, ami a hátam külön lyuk ptr. hdd és a memória ptr kell szétszedni a pokol a laptop alaplap. Valami jobb hdd de tudod mit ptr több tároló, így egy SSD csak 60gb és a HDD meg csak 250gb így nem tud játékokat és minden ssd ahová, maradj usb után, ez nem igazán jól

    • romboló:
      Cristi nagyon jó tutorial! De miért lépett youtube?

      Felraktam a youtube-ra, hogy mindenki nézze, kicsit magas a bitráta és ha felteszem nálunk csak full hd 1920x1080 volt. Sajnos nem mindenki tud 1080-at futtatni 30 képkocka/másodperc sebességgel.
      Röviden, tettem a filmet a YouTube-on, mint volt képes nyomon követni az egyes akarja a felbontást.
      A forgatás eltér az asztali elkülönítését.

  • Túl hosszú várakozás a bemutató. Gratulálunk már több megvilágosodott.
    Ez jó, hogy megtanulják, hogyan kell eladni vagy laptop. Oktató és várni, mint hogy a hardver.
    Kívánok minden jót, és követni fogja a napi, te vagy a legjobb.

  • Gratulálunk a tutorialhoz. Ilyesmihez sebészeti precizitás kell és én addig nem mennék be, amíg lejár a laptop, legalábbis ha megsérül valami, érintkezők vagy az a tömítés, ne kockáztassátok meg, hogy nem javíttatják meg garanciálisan. : P
    By the way, hallottam, hogy van két jack laptopok és kemény, második merevlemez van elhelyezve, így a billentyűzet alatt? Nem értem, miért a gyártók nem lesz képes, hogy a hardver találtam akkumulátort el kell távolítani ugyanolyan könnyen?

    • Alex:
      Gratulálok tutorial. Sebészi pontossággal, amire szükség van, hogy én nem tenném ki, amíg a garancia laptop, akkor is, ha elrontod valami ala névjegyek vagy pecsét, nincs kockázat nem változik neki megjavítani a garancia.
      By the way, hallottam, hogy van két jack laptopok és kemény, második merevlemez van elhelyezve, így a billentyűzet alatt? Nem értem, miért a gyártók nem lesz képes, hogy a hardver találtam akkumulátort el kell távolítani ugyanolyan könnyen?

      Mert az az érdekük, hogy nagyobb teljesítményű, drágább laptopokat vegyenek, ha több tárhelyet szeretnének, és ne adjanak pár lejt egy HDD vásárlásával, amit maga is telepíthet. Mindenkinek tovább kell lépnie! És ezt csinálja a laptop, meg a garanciális műszaki csapat, meg a PC javítóműhelyek...

      • AdrianGudus: Mivel érdekük az, hogy vásárolni laptopok a hatékonyabb, drága, ha azt szeretnénk, több tároló, hogy nem kapsz egy pár dollárt vásárol a HDD szerelje fel magát. Mindenkinek megvan a anance! És, hogy a laptop márkája és tenica csapat garanciák és depanatorii PC ...


        Dara lenne olyan könnyű, és tenné a legyeket a méz, lenne olyan sok szakma a világon. És azt, hogy minden egyes amire szüksége van.

  • Nos ez rendben tutorialu.
    Most, hogy az én problémám.

    Kaptam valakitől egy asus f3k AP 069 laptopot, valami 25-30 millióba kerül újon.Azt mondta, hogy hagyjam rám :). Elmondta, hogy szivárgott egy kis víz a billentyűzeten, és kb 10 milliót kért az alaplap cseréjéért, ha nem tévedek... de nincs pénzem, azt hiszem, használhatom az alkatrészeket. bennük, vagy csatolom (ha megyek) a pc-mhez, vagy eladom, hogy pénzt szerezzek belőlük, ha tudok. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy az alkatrészek működnek-e vagy sem? Feltettem a merevlemezt a PC-re, de nem ismerte fel, de forog. Be kell állítani, hogy a számítógép felismerje? Hogyan ellenőrizhetem, hogy a processzort, a ramokat és más alkatrészeket nem érintette-e víz a billentyűzeten? Elmesélte, hogy máskor is azt mondta neki, hogy adna 2 milliót, de nem volt hajlandó, mert úgy gondolta, hogy ez kimutatható, vagy legalább több mint 2 milliót behajthatnak tőle :). Szóval hogyan csináljam? Amikor az akkujával bedugom a konnektorba, akkor nem indul el, ha rányomom :( Mi lehet az? Hogy tudom visszaszerezni belőle az alkatrészeket? Meg kell adnom, hogy nincs hol tesztelni másik laptopon .

    • alex008:
      Nos ez rendben tutorialu.
      Most, hogy az én problémám.

      Kaptam valakitől egy asus f3k AP 069 laptopot, valami új 25-30 millióba kerül.Azt mondta, hogy rám hagyja. Elmondta, hogy kiszivárgott egy kis víz a billentyűzeten, és körülbelül 10 milliót kért az alaplap cseréjéért, ha nem tévedek… nincs pénzem, de azt hiszem, használhatom a benne lévő alkatrészeket vagy rögzíthetem. őket (ha megyek) a számítógépemre, vagy eladni őket, hogy pénzt vegyek ki belőlük, ha tudok. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy az alkatrészek működnek-e vagy sem? Feltettem a merevlemezt a PC-re, de nem ismerte fel, de forog. Be kell állítani, hogy a számítógép felismerje? Hogyan ellenőrizhetem, hogy a processzort, a ramokat és más alkatrészeket nem érintette-e víz a billentyűzeten? Elmesélte, hogy máskor is azt mondta neki, hogy adna 2 milliót, de visszautasította, mert úgy gondolta, hogy ez nyomon követhető, vagy legalábbis több mint 2 milliót behajthatnak tőle. Szóval hogyan csináljam? Amikor az akkujával csatlakoztatom a konnektorba, nem indul el, ha megnyomom a Mi lehet? Hogyan tudom visszaszerezni belőle az alkatrészeket? Hangsúlyoznom kell, hogy nincs hol tesztelnem őket másik laptopon.

      Azt javaslom, hogy őt egy cég, amely specializálódott javítási táblák baza.Cu € 100 lehet javítani, hanem sokkal inkább az ár legfeljebb firmelor.Este szégyen bomlani, ha lehet repara.Befta

  • @Cristi Azt tanácsolom, ha több ilyen oktatóprogramot csinálsz, hogy helyezz erősebb fényt, mert nem néz ki túl jól.Nagyon hasznos oktatóanyag, de szerintem egy kicsit veszélyes, ha az emberek elkezdik szétszedni a laptopjukat, mert fennáll a klip törésének veszélye szabadulj meg a csavarhúzótól az alaplapon stb...
    Azt mondják, a tapasztalat, hogy ez nem olyan egyszerű, hogy teljesen szét egy laptop, és ez illik a jobb hátsó, különösen mivel olyan sok modell, amely nagyban különbözik az egy bemutatott az Ön számára.
    A kiegészítik kapcsolódó eltávolítása lenne a legtöbb billentyűzet (90%) rendelkezik 3-4 a csavarokat az akkumulátor alatt (helyett slots, hogy van a laptop), hogy ha azt kockáztatjuk, hogy nem kétséges, ki őket, vagy el is törhet a klipeket, hogy tartsa a billentyűzetet.
    Tisztelettel és annyi útmutatók.

    • Radu:
      @Cristi Azt javaslom, ha ennek útmutatók, mint ez, hogy egy erősebb fény bine.Foarte nem látott nagyon hasznos bemutató, de azt hiszem, ez egy kicsit veszélyes, hogy az emberek megértsék, mert megzavarhatják a laptop szétszerelt klip menekülni csavarhúzó alaplap, stb ...
      Azt mondják, a tapasztalat, hogy ez nem olyan egyszerű, hogy teljesen szét egy laptop, és ez illik a jobb hátsó, különösen mivel olyan sok modell, amely nagyban különbözik az egy bemutatott az Ön számára.
      A kiegészítik kapcsolódó eltávolítása lenne a legtöbb billentyűzet (90%) rendelkezik 3-4 a csavarokat az akkumulátor alatt (helyett slots, hogy van a laptop), hogy ha azt kockáztatjuk, hogy nem kétséges, ki őket, vagy el is törhet a klipeket, hogy tartsa a billentyűzetet.
      Tisztelettel és annyi útmutatók.

      Nagyon jól néz ki, elég a fény. Ha mutatsz ezen a neten egy román oldalon felkerültnél áttekinthetőbb tutorialt, akkor tollal eszem;)

  • Mellesleg, ha több oktatóprogramot készít ebből a hardverből, akkor a végén elveszíti a munkáját...
    és kérlek pontosíts az előző kérdéssel itt vagy mailben :) Köszönöm

    • alex008:
      By the way, ha csinál útmutatók dintrastea hardver lesz, hogy elveszíti a munkáját ...
      és kedvemre és világosított fel az előző kérdésre itt vagy mail Merci

      Emiatt Romániának nincs pénze és szegény ország. A mentalitásod miatt. önzők vagyunk, félünk attól, hogy valaki más ellopja a munkánkat, hogy szegények leszünk, frusztráltak vagyunk, mert mások jobbak lehetnek nálunk, meghalunk az elnyomásban, amikor valaki más jobb nálunk, ahelyett, hogy bátorítanánk és támogatnánk, akár dicsérni/ajánlani másoknak. Az a nemzet vagyunk, hogy ha ő tud valamit, csak vele törődj, hogy más ne tudja meg, ne tudjunk megosztani az olvasott cikkeket, vagy nem irigységből osztjuk meg, mi nem tudom, hogyan terjesszük és terjesszük a jó dolgokat, amelyek történnek, de csak a hülyeségeket, a pletykákat, a kokalarizmusokat, a maneleket. A szívünk megesik, amikor meghal a szomszéd kecskéje, és nem tudunk aludni éjjel, amikor nem tudtuk meg, miért kell Irinel Columbeanunak és Monica Gábornak elválnia.

    • alex008:
      By the way, ha csinál útmutatók dintrastea hardver lesz, hogy elveszíti a munkáját ...
      és kedvemre és világosított fel, hogy az előző kérdésre ide vagy mail merci

      Milyen munkát?
      Ha látsz egy szakács, ha így a készítmény, akkor lesz egy szakács?
      Ezen kívül, akkor tudja, hogy a szenvedély nem tud lopni.

  • Igazad van SSD. És én egymásra szerelve egy asus netbook, de nem a személyes szolgáltatási és nekem kerülni 40 lej. Eextraordinara különbség főleg, ha beállítani helyesen !!. Ki igazán fog nézni útmutatók körülbelül ssd SSD.

  • Emlékeztetlek arra is, hogy csavard össze a csavarhúzót: D ...... Várom a következő hardveres oktatóanyagokat... Gyanítom, hogy ezek lesznek a legnézettebbek...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.