Hogyan gyökerezhetünk le egy LG Optimus One P500-at az Android Gingerbread 2.3 alkalmazással - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan kell root-LG Optimus One okostelefon egy P500 2.3 Android Gingerbread operációs rendszert. Egy korábbi bemutató kollégám elmagyarázta, hogy miért kell a root okostelefon, amely előnyökkel jár a gyökér, így a további részletekért kérjük kövesse kollégám Cristi tutorial: Mit és hogyan kell csinálni ROOT Android telefonok.
Az általunk használt módszer ma magában foglalja a kérelem ADB és SuperOneClick. Mielőtt megpróbálja ezt a módszert lehet mondani Próbáltam több apps az Android root 2.3 van egy LG Optimus One P500 de nem tudtam minden a létező módszerek. Régebben SuperOneClick és GingerBreak z4root és sikertelenül.
Mielőtt elkezdené meg kell csinálni néhány beállítás a mi smartphone az alábbiak szerint:
- menj a beállításokhoz
- majd az Alkalmazásokban
- majd a Fejlesztés szakaszban, és ellenőrizze az USB-hibakeresést
- lépjen ismét a Beállításokba, és ezúttal a Tárolóba (ahogy az Android 2.3 Mézeskalács átnevezte)
- itt megérintjük (érintsük meg) az SD kártya leválasztása lehetőséget
Miután tette ezeket a beállításokat kell telepíteni ezeket az alkalmazásokat az alábbiak szerint:
Java JDK
Java JRE
Android SDK
Tölti le a SuperOneClick ITT
Az Elsőfokú Bíróság a ADB:
aDB eszközök
aDB shell
1 echo> / data / local / lge_adb.conf
Mielőtt munkához azt ajánljuk, hogy távolítsa el az összes USB-eszköz csatlakozik a számítógéphez. Ajánlott, hogy hagyja abba, ha a víruskereső és a tűzfal. Szintén jó ötlet lenne, hogy zárja be az összes alkalmazás van nyitva a munka megkezdése előtt, különösen, ha nyitott nagy alkalmazások, mint például a Microsoft Office vagy a Photoshop vagy Autocad. Soha ne csatlakoztassa az okostelefont első USBS ház (előlap) vagy USB hubok USB csak natív helyek alaplap hátulján található a számítógép házát. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell tennem, hogy a root LG Optimus One okostelefon P500 mi 2.3 Android OS Gingerbread.

Megjegyzés: A gyökér-terület smartphone elveszíti garancia. Rootare folyamat, hogy ez a saját felelősségére

UPDATE 11-07-2011

Annak érdekében, demonstráció nézem vaku eredeti ROM-ot újra, majd megpróbáltam a root a telefon újra.
És tudod mit? Miután a parancs "ADB shell" kapok, és nem $ #.
Mit tettem? Mentem előre, a megrendelések és SuperOneClick
amíg az egyik CMD ablak és leragadtak a SuperOneClick volt az üzenet "Fellépő psneuter"
Mi maradt zárva dolgozni contnuat $ és nem #
Oké, megy előre, arra számítva, hogy az a fajta 2 perc CMD ragadt ... Elkezdtem CMD ablak bezárul gyorsan és a többiek, hogy a nyílt, amíg SuperOneClick megállt, hogy semmit, és nem sikerült üzenet jelenik meg
Bezártam SuperOneClick és le a telefont, én újra a telefont, és mindent elvittek a kezdetektől kezdve fut a parancsokat CMD és meglepetés után a parancs "ADB shell" Én már a # és ment át a lépéseket, és a telefon volt a gyökér -at sikerült.
Remélem, ez segít, és információkat!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (272)

  • Ady, hogy mennyi pénzt fizettél, hogy az LG Optimus One? Szeretné, hogy vegyen nekem is, és azt akarom, annyi vélemény az ár, így nem bolond, amikor vásárolni

    • ana:
      Ady, hogy mennyi pénzt fizettél, hogy az LG Optimus One? Szeretné, hogy vegyen nekem is, és azt akarom, annyi vélemény az ár, így nem bolond, amikor vásárolni

      Adtam 7 millió FAME
      Ez a legjobb eszköz, és a legjobb okostelefon lehet kapni a pénzt. Ideális okostelefon azok számára, akik még soha nem volt köze a smartphone.
      Ez egy olyan termék, kiváló ár-minőség arány.
      Ön speificatii csúcstechnológiák és hardver az ár, mint ez.

  • Egy érdekes bemutató, de szerettem volna ptr HTC Wildfire ott tettem magam kénytelen z4root, rendszergazda, gyökér eszköztár és nem megoldás, hogy nulla, a Google Maps nem néhány Applicati nem megy a piac azt mondja, nem található . Ha úgy találja, hogy valaki nem a bemutató, hogy hogyan szurkolnak futótűz is, hogy még a helyszínen is mindig megy, talán valami futótűz fel

  • Elfelejtettem valamit, és azt mondja, kipréselt cukornád z4root gyökér, vagy csak hogy abban az időben, hogy gyökér, és beadta a derekát, és csak akkor, ha Mil Mil AVG vírusirtó blokk és látni, mint gyanús malware és lam azonnal, de csak nem tudott semmit, de azt vettem észre, ha megnyomja gomb + vol le gombot és megjelenik fastboot, hasznosítás, dastea cucc ahol inbarligi nehéz ujját őket a rossz androidurile

    • ASUS:
      Elfelejtettem valamit, és azt mondja, kipréselt cukornád z4root gyökér, vagy csak hogy abban az időben, hogy gyökér, és beadta a derekát, és csak akkor, ha Mil Mil AVG vírusirtó blokk és látni, mint gyanús malware és lam azonnal, de csak nem tudott semmit, de azt vettem észre, ha megnyomja gomb + vol le gombot és megjelenik fastboot, hasznosítás, dastea cucc ahol inbarligi nehéz ujját őket a rossz androidurile

      A leghülyébb dolog, hogy megpróbálja, hogy a root a telefont egy víruskereső telepítve. Sosem tenne ilyet!
      Olvastam a Wikipedia és más helyszíneken a gyökér, és mit valójában történik, ha gyökér. Ez természetes, hogy a víruskereső, hogy őt, mert a vírus jár egy gyökér exploit területen.
      Meg kell, hogy túl paranoiás víruskereső Smartphone. És ez csak a forrásokat, hogy mozog a modulokat, hardver és szoftver vagy az operációs rendszer. Ha már kidugta és víruskereső kettétört, és akkor nem panaszkodnak az akkumulátort. Ez arról szól, Linux, Android, akkor foglalkozik vírusokkal.

  • Hi Ady
    Van egy Galaxy S II is jó, ha a root android 2.3.4 ő mostani, és egy idő után azt mondják, hogy a zsák egy másik verzióját telepítse újra ezt a telefont az alapja?

    • par:
      További szia lehet, hogy a bemutató, hogyan kell telepíteni az Android ... kérlek ......!

      Android nincs telepítve! Ez uieste vaku vagy hivatalos használati eszköz vagy oldalak segítségével a különböző eszközök, mint a Flash vagy eszköz KDZ orosz LGMDP Flash eszköz módszer nem javaslom senkinek, különösen a kezdők

    • Alex:
      Urmaritisit a xda.com sok hasznos útmutatók Android és a Windows telefonok.

      Igen ... csak az, hogy a román vakok vannak (szenved, amikor elsősorban nem a román nyelven kell olvasni) Ezért létezünk ...

    • ghitza:
      hello ... nekem van egy omnia i900 .. valaki adott nekem egy újabb Windows ... de meg tudja fogalmazni egy android?

      Olvassa el ITT (kattintson a pirosra írt ITT szóra) Kicsit problematikus az Android telepítése a Samsung Omnia-hoz ... egyes funkciók nem működnek, a hardver a Windows, nem az Android számára készült, plusz a telefon egy kicsit régi 2008-tól, ez egy kicsit meghaladta

  • Helló, van egy Lg optimus P500 telefonom android froyo-val. Naponta egyszer vagy kétszer összeomlik. A képernyő már nem reagál, ha hívónak hívnak, a hangszóró nem működik, és újra kell működnie az akkumulátorról. Kerestem az interneten megoldásokat és megoldásokat, de egyikük sem működött értem ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.