A Yahoo Messenger román nyelvű bemutatása - oktatóvideó

A mai bemutató megtanulni együtt kicsi és nagyon egyszerű trükk, van Yahoo Messenger kliens román.
Szeretem Yahoo Messenger nem igényel bevezetése és mindannyian tudjuk, hogy a leggyakrabban használt azonnali üzenetküldő kliens Romániában. A legtöbb használják, hogy a hang-ülések (hang), vagy webchat (látni az Ön által beszélve, ha van egy webkamera). Minden folyamat során megy keresztül, hogy a Yahoo Messenger kliens román nyelv nagyon egyszerű, csak cserélni egy fájlt. Dll (könyvtári rendszer), amely már elérhető a video tutorial felett. Azt javaslom, mielőtt kicserélné a fájlt. Original dll, hogy őket, hogy a hát abban az esetben, hogy a kis trükk nem működik, akkor vissza tudja állítani a fájlt, hogy ne sértse meg a Yahoo Messenger kliens funkcionalitást. Ismét legyen nagyon óvatos, mielőtt ezek a lépések, hogy cserélje ki a fájlt. Dll, hogy biztosan ki a Yahoo Messenger, és nem fog futni. Sajnos a módszer bemutatott bemutató csak akkor működik verziója Yahoo Messenger 9 és azok számára, akik 64 bites operációs rendszereken is lehetséges, hogy ez a módszer nem működik 100% akkor is, ha használja a Yahoo Messenger 9.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Letöltés yahoo messenger dll román nyelv

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (127)

  • Kipróbáltam a 64 bites Vista-n, és ez jól működik a Yahoo Messenger 10-ös verziójával, gratulálok az oktatóhoz;)

  • Valószínűleg elfelejtettem mondani, hogy YM román nyelv csak akkor működik, XP, nem Win7! Sok további sikeres.!

    • Valószínűleg elfelejtettem mondani, hogy YM román nyelv csak akkor működik, XP, nem Win7! Sok további sikeres.!  

      Tényleg? az érvek diovezi hogy? Néz ki, mint én érveket és bizonyítékokat, amelyek a munka a Windows 7 kattintással megtekintheti a nyomtatási ITT (Kattintson a szó itt piros), így megy-e vagy sem?

  • Nagyon szép most is megtanítani járni nepoatamea mai milliárd rendetlenség, hogy kicsit már a pc, de ő nem tud angolul, csak 7 éve :))
    de tud egy kicsit: P
    Köszönöm !!!

  • Bravo srácok!
    Összevonás és 10.0.0.1258-us változat.
    Azt akartam, hogy csatolja a kép, de nem tudom, ha tudsz.

    Köszönjük!

  • hogyan kell csinálni, és én is nézni a bemutató program KIllDisk? Kérem.
    synthetic're jó tudod? köszönöm, követi egy hosszú idő, nagyon is a segítségemre.

  • Mi a különbség a 32-bites és a 64-bites ablakok között? Ez jobb, mint 64, vagy hogyan ......?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.