A felhasználói fiók jelszavának beállítása vagy törlése a Windows 8 rendszerben - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni az új operációs rendszer Windows 8. Különösen fogjuk látni, hogy törli a felhasználói fiók jelszavát a Windows 8. Mint más Windows-verziók tudjuk meg egy jelszót a fiók. Ez segít nekünk, hogy a jövőben biztonságban és ha elveszítjük, hogy valaki hozzáfér a laptop vagy a számítógép a mi hiányában, a felhasználónak meg kell adnia a jelszót, mielőtt az operációs rendszer. Hogy mi meg egy jelszót a felhasználói fiók lesz akadálya mellett rosszindulatú személy. Ismeretes az a helyzet, hogy ha meg egy jelszót, akkor azt könnyedén bekapcsolhatja a piacon, mert szoftvert kifejezetten, de azt jelenti, hogy több időt az, aki azt akarja, hogy elérjük az adatokat beleegyezésünk nélkül. Még megmutattuk a múltban útmutatók, hogy hogyan tudjuk elérni Windows jelszóval védett felhasználói fiókot.
Ha Windows XP, Vista vagy Windows 7 esetén a Vezérlőpulton egyértelmű beállítások voltak a felhasználói fiók jelszavának törlésével kapcsolatban (itt értem a "Jelszó eltávolítása" kifejezést), a Windows 8 rendszerben ez már nem történik meg. A Vezérlőpulton, miután beállítottunk egy jelszót, csak a jelszó megváltoztatásának lehetősége lesz: "Jelszó módosítása"
És végül egy kis tipp: A "Helyi felhasználók és csoportok" gyorsabb eléréséhez nyomja meg a Windows + R billentyűket (a Futtatás megnyitásához), és írja be a következő mezőbe: "lusrmgr.msc", majd nyomja meg az Enter billentyűt.
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan, illetve törlésére a felhasználói fiók a Windows 8.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (52)

  • jó bemutató, nagyon kellett kihoznom a jelszót a Windows 8-ból, mindig stresszes volt beírni. Szeretnék leckét készíteni arról, hogyan lehet megosztani ad-hoc hálózaton keresztül 2 laptopon. Ha valamit készítettek, nem találtam.

  • Andrei:
    UNTUTORIAL AZ részesedésének megoszlása ​​az ad hoc hálózathoz nagyon jó lenne, laptopok 2.

    Már létezik egy oktatóanyag erről a témáról, kérjük, használja a jövőben a jobb felső sarokban található KERESÉS mezőt. Írja oda: Hogyan adhat vezeték nélküli internetet laptopról okostelefonra vagy táblagépre router nélkül, nyomja meg az enter gombot, és megtalálja az oktatóprogramot. Az ad-hoc hálózat létrehozása után a szérum beállításait a tegnapi "A kapcsolat létrehozása a keresztváltó kábellel összekötött számítógépek közötti kapcsolat létrehozása" című bemutatójában mutatták be, amely megtalálható a KERESÉS mezőben vagy a Legújabb kategóriában. Ha a két laptop 7-rel rendelkezik, akkor a "Fájlok és a nyomtató megosztása ugyanahhoz a hálózathoz tartozó számítógépek között" című oktatóanyagban vannak a beállítások.

  • Helló,

    Érdekes lenne, ha oktatóanyagot szeretne készíteni arról, hogy miként lehet letiltani a SmartScreen programot a Windows 8 rendszerben (egy megfigyelő program ebben az operációs rendszerben, W8).
    A műsor, amely kevesen beszélnek, vagy egyáltalán nem!
    Köszönet előre.

    • Csak menjen a Vezérlőpult-> Rendszer és biztonság-> Biztonság és karbantartás menüpontra, és a bal oldalon több Biztonsági karbantartás módosítása, Felhasználói hozzáférés módosítása és a Windows intelligens képernyő beállításainak módosítása jelenik meg onnan. Nem akarom nyomon követni, majd "szakasz", Változtassa meg a biztonsági karbantartást, ahol törli az Intelligens képernyő jelölőnégyzetet.

  • Hogyan 8 a Windows automatikusan adja meg a fiók jelszavát, anélkül, hogy kérje.
    Kezdje írni és 1.Intri, és ott adja Enter netplwiz
    2.Debifezi felhasználónevet kell megadni felhasználónevét és jelszavát év
    3.Dai Kattints fiókjába, és kattintson az OK gombra
    4.Scrii a 2 házak jelszót.
    5.Dai ok
    6.Enjoy

  • Jó bemutató, mint általában: Szeretném, ha folytatná a hardver oktatóanyagok sorozatát ... Láttam, hogy megjelent az új, olcsóbb ivy híd processzorok, mint például az i3 ...!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.