Hogyan lehet pénzt e-mailben fogadni, és hogyan lehet adományozni gombot a paypal segítségével - oktatóvideó

Ebben a leckében fogjuk folytatni a vitát PayPal az első fázisban kap választ néhány feltett kérdésekre az Ön által a megjegyzések rovatban. Aztán menjen a prezentáció PayPal számla, először elmagyarázzuk az egyes gombok és almenü funkciók a PayPal számla, és hogy ő.

A PayPal számláról mindenféle műveletet elvégezhetünk, a "pénzküldés" fülön a következő műveletek hajthatók végre:

1. Mi lehet küldeni a pénzt, hogy egy barátja segítségével e-mail címét.

2. Küldünk pénzt még barátokat egy szöveges fájlt (TXT) létrehozott egy táblázatkezelő alkalmazás, az Excel alkalmazás a Microsoft Office programcsomag és az Open Office programcsomag, akkor azt még a Google docs táblázatkezelő alkalmazás.

3. Fizethetünk az Ebay-en vásárolt termékekért "Fizessen az ebay-cikkekért", itt ez egészen egyszerű, töltse ki a felhasználónevet és a jelszót az Ebay-fiókjából, és készen áll, felteheti a vásárlást (pénz, hogy legyen).

Szintén a PayPal számláról kérhetünk pénzt egy baráttól vagy több baráttól egyszerre, az e-mail címük vagy címük felhasználásával, a PayPal számláról is kiállíthatunk "számla küldése" számlákat, tovább felsorolom az opciókat a "pénz kérése" fülön "

1.Puteti kérjen pénzt postán, akkor kérhet egy vagy csak barátok e-mailben adja meg az e-mail, vagy küldjön e-mailt, és a kereslet, barát vagy küldje el a barátok megkapja a kérést, és ha van pénz a kártya küldök nektek a kért összeget, és az, hogy a barátod kell csak egy kártyát, és természetesen a pénz a számlára bankkártyával.

2. A "pénz igénylése" fül almenüjének nagyon érdekes lehetősége a "számla létrehozása", azaz a PayPal lehetőséget kínál számlaközvetítésre, ezzel az opcióval szervezetten és civilizált módon kérhet pénzt egy számlán, amely listát is tartalmaz. áruk vagy szolgáltatások nyújtása esetén lehetősége van közlekedési adó és / vagy kapcsolódó adók (áfa, egyéb adók) megállapítására, ennek az adónak az összegét Ön határozza meg, ha áfát szeretne felszámítani, akkor tegye a rögzített 19% -os százalékot és jelölje be az egyes tételek melletti utolsó négyzetet, a Számlák részben is (létrehozott egy számlát) elmentheti a számlasablont későbbi felhasználásra, így nem kell sablont készítenie minden egyes számla kiállításakor.

A PayPal-fiók másik érdekes szakasza a "Kereskedői szolgáltatások", itt konfigurálhat egy bevásárlókosarat vagy egy adománygombot, bemutatót készítettünk egy adománygomb létrehozásával, amelyet integráltunk kísérleti oldalunkra.

Egy webhely adományozás gombját nagyon könnyű felépíteni, van elég lehetősége, ezt látni fogja az oktatóanyagban, ha szeretné, létrehozhat egy egyedi gombot (phptoshop vagy gimp segítségével) az adományokhoz a webhelyhez, amelyet töltsön fel PayPal-számlájára, ezeket a gombokat vagy bevásárlókocsikat későbbi felhasználásra elmentheti.

Integrálása a gomb adományokat az oldal nagyon egyszerű, hozzon létre gomb, mentés gombra és beillesztés a kódot generált a honlapunkon, ahol azt szeretnénk, ha védi, én pásztorok oldalsáv segítségével egy widget szöveg, a tüntetést Azért tettem, mert amit kért megjegyzések rovatban: Hogyan készítsünk egy adomány gomb egy oldalon?

Végül szeretném ajánlani PayPal akik pénzt külföldön a Western Union vagy a Money Gram mód, ezek a szolgáltatások díj egészen Marival Transzfer, ha külföldön sikeresen helyettesíti PayPal Western Union vagy a Money Gram átutalással megvan az az előnye az online átutalás (még a számítógép előtt) pénzt, akkor nem kell menni a Western Union ellensúlyozására, az egyetlen hátránya, hogy a visszavonását pénzt a PayPal számla a kártya alatt, amikor azt el lehet távolítani a pénzt felvevő az ATM kártya között 5 7 és nap (munkanap), az adók elég kicsi dollárt 100 5.5 dollárt fizetett teljes (összes elhatárolt kiadások), hogy pénzt a zsebében egy kis összeget Összehasonlítva a Western Union vagy a Money Gram érzékelni euró 15 100 jutalék dollárt, így pénzt takarít meg, akkor fizet alacsonyabb díjat a pénzt kapok külföldről.

Ha érdekel, más lehetőségek, amelyek megtalálhatók a PayPal számla, írj a megjegyzések rovatban, és megpróbáljuk bevezetni a bemutató jövő körülbelül PayPal kéréseiket, akkor is, ha érdekel megteremtése egy online áruház, ne habozz adja fejlécében comantarii.

Várakozás a visszajelzések, észrevételek, oszlop, Enjoy!

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (105)

  • Lucian: Gratulálok bemutató ... de azt mondta, Cristi az ellenőrzése a PayPal számla, hogyan kell csinálni?

    Nos, egyszerűen írja be e-mail címét, majd kattintson a PayPal által elküldött linkre. Valami hasonló...

    • Kedves Cristi,

      Ez az első alkalom, Pay Pal számla befogadására fizetési Bulgária tárgy eladó OLX.
      Szeretném, ha a WITHDRAW opcióval tisztázná velem - nem értettem, hogyan csatolhatok kártya- vagy bankszámlát - csak nyolc amerikai bankszámlát találtam!
      Segíts nekem, kérem? Ez egy kicsit sürgős!
      sok köszönet
      0752177766 vagy luminita.puscas@yahoo.com

  • Küldtem egy kis pénzt, hogy a helyszínen, hogy azt mondják, 120 euró pénzt online
    mert egy webhelyen dolgoztam, rákattintottam a hirdetéseikre, és látom, hogy nem adok több életmagot, hogy kapcsolatba léphessek, senki sem válaszol arra, hogyan tudnék pénzt visszaszerezni?

  • Manu: Küldtem egy kis pénzt, hogy a helyszínen, hogy azt mondják, 120 euró pénzt online
    mert én dolgoztam olyan helyen, már kattint a hirdetésekre lorsi látni, hogy nem ad életet a kapcsolatot mag nem válaszolt meg tudtam vissza pénzt?

    Gondoljon arra, hogy valaha is visszakapja-e ezt a pénzt .... ennyi, máskor legyen óvatosabb, hová küld pénzt, kinek és miért és miért !!

  • Szia Cristi, arra kérlek benneteket, hogy privát módon lássatok valamit ezen az oldalon található egyes emberek viselkedésével és szókincsével kapcsolatban! Tudom, hogy nem ez volt a hely vagy pillanat, de remélem, hogy így talállak. Köszönöm a munkáját .... ..csak nyernünk kell.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.