Hogyan nevezhet át több képet egyszerre néhány másodperc alatt - oktatóvideó

Szia barátok, a mai video tutorial megmutatja, hogyan kell átnevezni több képet egyszerre másodpercek gond nélkül, és anélkül, hogy a kereskedelmi szoftver.
Először is kell képeket, akkor is, mint a képeket el kell helyezni szépen mappákba, ahogyan megtörtént. Például az összes képet a hegyről, hogy mi történt karácsonykor kell helyezni egy mappába, hogy mi dolgát, és nem veszít Vrena több keres a pc szar. Lenne jobb, ha így intézi a képek minden alkalommal, ne zsúfolva az összes kép egy mappában, akkor nehéz megtalálni őket, egy idő után.
A szoftver, amit használunk ma nevezik FastStone Image Viewer egy ingyenes program, amely ezt a munkát jól, azt lehet mondani, hogy ez olyan jó, mint a ACDSee. FastStone Image Viewer Mert nincs bemutató, de teszek egy hamarosan, amiben bemutatja mindazt, amit érdemes bemutatni ezt a tanfolyamot, ha kapok visszajelzést a megjegyzések rovatban.
FastStone Image Viewer funkció a programban, hogy segítsen nekünk átnevezni több kép egymás után hívják Batch Rename, kötegelt átméretezés kötegelt átnevezés, testvére, hogy segítsen nekünk átméretezni több képet egyszerre. Batch Rename kínál nekünk sok más lehetőség az átnevezés, tudjuk tartani az eredeti neve a képeket, akkor automatikusan hozzáadja a dátumot is be az új nevet a mappa neve fájlokat is tárolják őket.
Látni fogja a bemutató, hogy ez a program tényleg megéri, még akkor is, ha azt csak átnevezés kiváló.
Vannak más programok, amelyek ezt manővert változtatni a fájl nevét, akkor a program kezeli a Microsoft Office programcsomag képeket, akkor ACDSee, sajnos ezek a kereskedelmi programok, amelyek nem engedhetik meg maguknak senkit.

Letöltése FastStone Image Viewer

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (26)

  • Bravo cristi.multumesc ezer szuper programul.sa ori.e május Isten akarta, hogy a programot sanatate.cit asta.am További fotók pc.multumesc

  • Bravo! Nagyon érdekes bemutató Cristi de kérem, egy tutorial RAID és RAID 0 1 ahogy promis.Multumesc szép!

  • MARIAN:
    Bravo! Nagyon érdekes bemutató Cristi de kérem, egy tutorial RAID és RAID 0 1 ahogy promis.Multumesc szép!

    Ez jön, csak a kezem a merevlemezen, mint az egyik meghajtó raid 0 nagyon fontos, hogy a merevlemezek hasonló kapacitású, ideális esetben akár ugyanazt a modellt mindkettő.

  • Tudja, létezik-e olyan szoftver, amelyben olyan sok kép között kereshet számítógépén duplikált képeket, és nem a nevet értem, hanem a képet, mint a Google-nak a "keres egy képet" valami ilyesmi.

  • Bravo! Nagyon érdekes bemutató Cristi de kérem, egy tutorial RAID és RAID 0 1 ahogy promis.Multumesc szép!

    Érdekes lenne bemutató a RAID és RAID 0 1.

    Köszönöm.

  • Szeretném, hogy töltse ki egy kicsit ebben a témában, kivéve, hogy átnevezés a "csomó", mint te a Fast kő munkák a Windows, a Select All, és módosítsa a jogát, kép vagy más fişier.diferenţa által végrehajtott numerotare.În csereprogramok nagy tömeges átnevezés, amely nagyon hasznos például, amikor átnevezés mp3, aki viseli a nevét http://www...etc.Printre ezeket a következőket sorolhatom fel: 1-4a átnevezés, speciális_nevező, AntRenamer2,123 átnevező, TagRename361. Én személy szerint ajánlom az AntRenamer2-et, amely nagyon intuitív.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.