Hogyan tegyünk közzé vagy hogyan helyezhetünk el filmet a YouTube-on - oktatóvideó

Hogyan, hogy egy filmet a YouTube-on mindenki kíváncsi fogadása közben, vagy vicces videókat linkeken keresztül a barátok, akik küldtek a híres youtube.

Most már könnyebb, mint valaha, hogy tegye videók a YouTube-on, és nézni őket a blog vagy weboldal segítségével a barátok, akik felhívást beépülő (video endebed).

Más szavakkal, a youtube infrastruktúráját használjuk videók bemutatására a blogján.

Természetesen ennek is megvan a hátránya, de észrevehetetlen.

A következő videó bemutató megtanulod, hogyan kell fel videókat a YouTube-on, akkor lehet, hogy ismert és ki tudja, a jövőben némi pénzt ebben. Miért mondom ezt, mert vannak olyan oldalak hasonló youtube látogatók, akik fizetnek, tegye videók, és a nagy közönség (website Túráztatta), de ezt a kérdést kezelni egy másik video tutorial.

, Hogy megismertessék velük a módszert fel videókat a YouTube-on kérem nézze meg az alábbi videót bemutató

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (230)

  • Tettem egy saitcu youtobe költészet yotobe fejek, hogy nem csak megtalálni a zene és a gyermekek, akik nézett

  • Jó Krisztus! vissza újra és kérlek gyere yahoo mesenger, hogy küldött egy kis videó filmet, miután kedves elmondani milyen programokat vagy szoftvert használni, hogy egy koca és szélesebb, kérlek!

  • hello cristi? Nagyon örülök, hogy megtetted ezt a dolgot a világ számára, hogy tudd, hogy sokan nem tudják, és akik tényleg megpróbálnak minden tőle telhetőt megtanulni innen? ... Van egy kérdésem is dak dak ..... a youtube-nál pénzt igényel, vagy kérem, tegyen valami szexesebb problémát? kérlek, válaszoljon sokat? dak, küldhetsz nekem is egy szerelmet?

  • Címzett: Adrian
    Próbálja ki, és lehet?
    Alapvetően youtube nem számít fel díjat, mert így azok távolítsa el az összes felhasználó számára, hogy tegye, és amellyel a beépített birodalom YouTube.

  • sal Cristi Van egy kérdés, amit próbáltam a film által telefonon megy sal átalakulás, de nem tudom, miért? Dak ötlete Zimi nekem, kérem?

  • Elsősorban próbálva azt a hagyományos formátumban (avi, flv).
    Használhatja a video konverziós szoftver, a szoftver cég foglalkozik Xilisoft ezt körül, és megtalálja azt ezen a címen http://www.xilisoft.com/.
    Xilisoft De ha nem fizetett, és nem akar pénzt adni, vagy pénzt kereshet torrentet.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.