Hogyan szerkesszünk egy Windows XP-t nlite alkalmazással - oktatóvideók

Hogyan tudom megváltoztatni a Windows XP segítségével egy szoftver? az a kérdés, meg kellett válaszolni sokszor, de most úgy döntött, hogy a video oktatóanyagokat a témában.

Sokan látták a Windows módosított oldalak és csoda, hogy ezek az emberek?

Hát most már lehet tanulni, hogyan kell változtatni a Windows XP operációs rendszer még a kezét, és természetesen a video tutorial által videotutorial.ro.

Hihetetlen könnyedén és az "nlite free" szoftver segítségével módosítunk egy xp-t, de a telepítéshez korábban már telepítenünk kell: Net Framework 2.0, amelyet letölthet, amikor letölt egy nlite-t, egy linkre kattintva az oldal aljáról a nlite oldalon.

Szükségünk van egy xp kép, hogy kivonat egy mappát a WinRAR (ha nem látod, mi van telepítve XP kivonat).

De nem vesztegeti az idejét, és nézni ezt a videót bemutató része egy hosszabb sorozat video oktatóanyagokat, hogy jöjjön, szentelt milyen változtatásokra lehet a különböző operációs rendszerek és szoftverek.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (281)

  • ... ez az útmutató örvendetes ... de őszintén szólva, ezt túl nehéz megérteni .... de mégis befejeződik .... ha különféle okokból szeretné újra telepíteni a rendszert .... vírusos. ... megtehetsz valamilyen XP-t egy virtuális CD-n ... így menthetem és felhasználhatom .........

  • Mr. Andoni Marius.
    3 oktatóanyagot készítettem az "Acronis lemezkönyvtár, az Acronis egyszerűen migrál és az Acronis valódi képe" témában, és ha rájuk nézelne, megszabadulna a rendszerhibáktól vagy az előre nem látható szoftveres balesetektől.
    Ezekben az oktatóprogramokban sok hasznos dolgot megtudhat a "Rendszer- és adatmentés, a merevlemez klónozása és a particionálás témakörében".
    A legtöbb ember más oktatóeszközöket részesít előnyben ... és úgy tűnik, hogy hiába küzdöttem a fentiekkel, bár ezek nagyon magas informatikai értéket képviselnek.
    Ha azonban új dolgokat szeretne megtudni a "MÁSOLÁS, OSZTÁLYOZÁS ÉS KÖNNYEZÉS KAPCSOLÓDÓL, itt megtalálhatja őket: //www.videotutorial.ro/index.php? S = acronis
    És szeretném tudni a véleményét ezekről az oktatóprogramokról ...... természetesen, ha lehetséges.

  • .... hello Cristian ... beléptem a torrentek szakaszába ... mentettem néhány filmet ... te vagy a legmenőbb ..... 4 év elteltével fogalmam sem volt róla, mióta felkerestem a internet ........... várunk további hasznos információkat .... sikereket értek el abban, hogy mi a legmegfelelőbb informatika Romániában ........ aaaaaaaa talán segítesz nekem az e-mailekkel kapcsolatban amit elküldtem neked ..... megerősítést várok ... köszönöm ...

  • ........ aaaaaaaa .... pontosan átmentem a 3 acronis oktatóprogramot ... a felosztás, a klónozás és a biztonsági mentés ... örömmel üdvözöljük .... Többször visszatérek hozzájuk. ... amíg meg nem értem .... továbbra is várunk más érdekes dolgokat ......... Komplexebb segédprogramot szeretnék a művészeti részben ... egy olyan bemutatóhoz, mint a Zbrush ... egy komplex segédprogramot, amely m - Ez segítene egy fotó valódi műalkotássá változtatásában .... abban a pillanatban, amikor a Picasát használom, de ez egyszerűbb segédprogram ... de nem mondhatom, hogy nem csinálom vele a munkát .... elmondhatom, hogy jó, de egy határig ...

  • hello cristi ..... ez egy olyan program, amelyet a dak behelyez a dvd-be, és elindul, és megmutatja az összes Windows problémát, és azt hiszem, kijavítja őket, de nem tudom, hogy hívják daknak, tudod, mondd el nekem, és dak és dak meg tudod csinálni bemutató vele? nem vb a behangolás, vagy a mechanikus regiszterek eltérnek? ez a válasz .... sok szerencsét?

  • Helló ! köszönöm szépen, sok információt megtudtam, és átültettem a gyakorlatba, és sikerült is. Nagyon lenyűgözött a 0 & O acronis true imag. cc tisztább és még ez az n lite sem fog hiányozni a számítógépről. Problémám van, amikor az xp-t nlite-sel módosítom, hiányzik valami, és valószínűleg hibát követett el az oktatóanyagban, amire nem értek. Amikor telepítem az xp-t, valahol megáll, és mond valamit a munkacsoportról, hogy később tudok ilyet megnevezni, és Már nincsenek problémáim, mi lehet? Ezek a mezők nincsenek megfelelően kitöltve? Egyébként nagyon boldog vagyok. Értékelem, amit értünk tesz. Halljuk meg

  • Sal srácok!
    Először Boldog Karácsonyt!
    Szeretnék feltenni valamit: ha bemegyek a C: \ program fájlok \ közös fájlok \ microsoft megosztott \ office12 \ oldalba, és mondjuk, hogy véletlenül ..... törölöm onnan az mso.dll fájlt, és lecserélem egy másik mso.dll fájlra ( Remélem megérti, hogy mire gondolok :)) ez bármilyen módon befolyásolja a Windows xp pro sp3 operációs rendszer működését?

  • BL
    Ne aggódj, hogy nem fog megtörténni semmit a Windows, de a biztonság kedvéért azt kell, hogy a back-up, mint, hogy mint azt valószínűleg tudod van egy bizonyos fájlt.
    Ennek a dll-nek csak az irodához kell kapcsolódnia, amelyet telepíteni kíván, vagy amelyet már telepített, és egy másik "irodából" származik, amely "működőképes", ha érti.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.