Új forrás csatlakoztatása vagy a régi forrás cseréje - hardver útmutató

Szia barátok, ez a bemutató megmutatja, hogyan kell megváltoztatni a forrást, ahol felváltotta a régi, vagy egyszerűen, hogy egy új rendszer, és össze kell rakni a forrás.
Az asztali alaplapok, teljesítmény (PSU) csatlakoztatni kell a két csatlakozó, az első vagy 20 24 ATX csatlakozó, életkorától függően az alaplap, a régebbi kártyák 20 tűs ATX csatlakozó, és a minket is ATX 20 4 +. A második csatlakozót kell beilleszteni az alaplap a CPU, ez a csatlakozó lehet 4 8 vagy csapok, életkorától függően az alaplap, régi táblák (vagy belépési szintet) kell 4 tűs csatlakozóval.
Miután csatlakozik az alaplaphoz kell adnia, és egyéb alkatrészek, mint a grafikus kártya, optikai meghajtó, merevlemez, SSD, stb. Egy jó forrás dedikált videokártya csatlakozó SATA, ha van valami, amit lehet használni adapterek Molex (5V + 12V) a PCI Experess (12V), vagy a Molex SATA (5V) Molex van 4 drót, két fekete (táblázat), egy piros (5v) és egy sárga (12v), attól függően, hogy mi a Molex adapter használata segíthet. Én ajánlást kellene használni, ezek a kártyák csak átmeneti.
A művelet a változó a forrás nem bonyolult, akkor csak meg kell türelmet és figyelmet.
Olyan művelet, hogy légáramlást lakhatás, és az elrendezés kábelrendező. Arról van szó, helyezze a kábeleket a ház, hogy a levegő áramlását ne akadályozza, fontos a megfelelő hűtés a komponensek. A helyzet egy eltömődött belső kábelezés alacsony légáramlás, és így hűtés hibás alkatrészeket.
Mikor jön a kábelrendező, hasított minőség sokat számít, neves gyártók (Antec, Corsair, Lianli, Thermaltake, Chieftec, stb), megkönnyíti a szerelést és a kábelek rögzítéséhez, így van egy nagyon jó kábelrendező, minimális erőfeszítéssel.
Még egy olcsó lakhatás, a leleményes ember nem jó, hogy sok, és a képzelet, és természetesen a hossza a tápkábelt.
Ez a bemutató része egy sor tutorials dedikált rögzítő hardverelemek, amelyek egy részét, és ezek a video tutorials:
Hogyan szereljük a CPU hűtő és a RAM az alaplapon
A különbség egy jó és egy rossz forrása, csatlakozók, a zaj és a hidegindítás forrásokból
Ha még nem rendelkezik egy jó forrás, akkor kövesse a bemutató szentelt achitionarii a forrás:
Vevő Guide, hogyan válasszuk ki a forrás számítógép
Mielőtt fejest, gondosan kövesse a tutorial, győződjön meg róla, az alkatrészeket az alaplap, néhány érzékeny is vigyázz bubi SATA merevlemezek és optikai meghajtókat, ezek a tengelykapcsolók nagyon érzékenyek és szünet nagyon gyorsan, különösen akkor, ha húzza a sata kábel csatlakozik.
Először is, képessé magát türelemmel.
Spore dolgozni!

.................................... ..

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (36)

  • Gratulálok bemutató, Cristi! Kellett volna mutatni, hogyan lehet a Wire Management, több vagy hagyja kábelek dobott oda, és nem ad jó légáramlást a szekrényben.
    Észrevettem, hogy a forrás vette le egy Delux még van mersze hasonlítom magát a forrás egy ilyen PC-n?

    • Delux által szerelt I-2 3 nappal (átmenetileg) a rendszerben működött rendesen a forrás 500W Fortron Epsilon sajnos ez teszi elviselhetetlen zajt rajongó, és kérdezd meg tőle, hogy egyébként Voria más forrásból, csendesebb most nem érted, amikor a számítógép elindul.
      Fogok beszélni kábelrendező ezekben tutorials, általában nehéz csinálni anélkül, hogy egy jó forrása, és egy jól megtervezett ház.
      Minden PC egyéb összetevők elhelyezett, különböző módokon, és nem tudom, ha valaki használ egy speciális bemutató kábelrendező.
      Egy kis fantázia elrejtheti kábelek magas művészet, nem számít, mit fedezni.
      Láttam élni néhány hónappal ezelőtt, és én még nem láttam Corsair eset minden kábelt, amikor kinyitotta a fedelet, amelyik megérdemli megjegyzés 10 Állítsa az igazság az, hogy a Corsair helyzet tette szinte minden munkát.
      http://www.corsair.com/pc-cases/obsidian-series-pc-case/obsidian-series-800d.html
      Ezt kapd ki!
      Kábelek forrás (alá helyezett) azonnal rendbe jön, a hátsó panel, ahol szükség van rájuk.

      • Igen, igazad van a tutorial arról intézi kábelek esetek különböznek felhasználó egy másik, de megéri a jelenlegi elképzelések a téma. Van egy ház G2R Segotep Raynor, és azt mondhatom, hogy nagyjából segített hajlam ilyen ház kábelrendező, forrás kár, hogy nekem nincs hüvely a kábeleket, de nem bánom, a jövőben lehet, hogy vesz egy másik.

  • hasznos sok, de lett volna még több hasznos, ha megmutatta nekünk, hogyan kell jumper, ez tényleg hasznos lett volna, azonban, és sok köszönet :)

  • Cristi-admin:
    Delux által szerelt I-2 3 nappal (átmenetileg) a rendszerben működött rendesen a forrás 500W Fortron Epsilon sajnos ez teszi elviselhetetlen zajt rajongó, és kérdezd meg tőle, hogy egyébként Voria más forrásból, csendesebb most nem érted, amikor a számítógép elindul.
    Fogok beszélni kábelrendező ezekben tutorials, általában nehéz csinálni anélkül, hogy egy jó forrása, és egy jól megtervezett ház.
    Minden PC egyéb összetevők elhelyezett, különböző módokon, és nem tudom, ha valaki használ egy speciális bemutató kábelrendező.
    Egy kis fantázia elrejtheti kábelek magas művészet, nem számít, mit fedezni.
    Láttam élni néhány hónappal ezelőtt, és én még nem láttam Corsair eset minden kábelt, amikor kinyitotta a fedelet, amelyik megérdemli megjegyzés 10 Állítsa az igazság az, hogy a Corsair helyzet tette szinte minden munkát.
    http://www.corsair.com/pc-cases/obsidian-series-pc-case/obsidian-series-800d.html
    Ezt kapd ki!
    Kábelek forrás (alá helyezett) azonnal rendbe jön, a hátsó panel, ahol szükség van rájuk.

    Igen, igazad van intézi kábelek esetek különböznek felhasználó helyett egy másikhoz. Én személy szerint maga a szerény ház (ez egy Segotep G2R Raynor), valamint segített nagyon sokat, amikor jött a vezeték Management, kár, hogy nem hüvely a kábeleket a forrás, de nem bánom, akkor inkább .

  • Örülök, hogy ezen az oldalon van. Sokkal könnyebb megérteni, hogyan működik egy telepített program, vagy a forrás, ha a videó elmagyarázza, kivéve, ha valaki magyarázni írásban.
    Köszönöm a tutorial srácok. Hello.

  • Amellett, hála neked most már tudom, hogy milyen típusú összetevők kiegyenesíteni meg (mivel a megvalósítása számos giduri hardver) Most már tudom, és telepítés, de optimalizálni a rendszert, mert VIDEOTUTORIAL honlapon! Köszönet minden, amit csinál :)

    • Attól függően, hogy a preferencia és a költségvetést, gyakran található a forrás tetemek drágább, mert ki az a szokásos ki a dobozból, és minden drágább.
      A lefelé házban forrást kell egy jó forrás, az olcsó kábelek túl rövidek, hogy adja át nekik a hátsó.
      Ha a ház nem egy jó forrás alatt helyezkedik majd töltse ki gyorsan a por.

  • Szeretem az ilyen útmutatókat, a fényképezőgéppel készített útmutatókat, nem sok hasonlót látsz románul, legtöbbjük angolul van, és kevés (nem az, hogy ezek nem jók, de más, ha látod, hogy a honfitársad csinál -a). Amikor új változtatást hajt végre a rendszerben, pl. a forrás megváltoztatásakor ne habozzon egy oktatóprogram készítését, személy szerint szeretek nézni, és szenvedélyesen foglalkozom ezekkel a dolgokkal. Várunk hardveres útmutatókra és esetleg kicsomagolásokra (mivel Romániában sincs sok ilyen) vagy áttekintések arról, hogy milyen komponenseket vásárolt korábban (vagy bármi mást, ami ehhez az informatikai világhoz kapcsolódik). Azt is szeretnék létrehozni egy rendszert (papíron, amelyet akkor vásárolok, ha van pénzem). Azt szeretném kérdezni tőled: Az Intel Core i5 processzor és a nagy teljesítményű komponensek többi része esetén az alaplap jó lenne: Asrock H67M alaplap, 1155 aljzat? Keressem a márkát vagy a szolgáltatásokat, mert szinte mindent tartalmaz (amire szükségem van). Még egy kérdés, mert jó a források: A fenti komponensekhez, valamint egy szép 4 Gb-os ramhoz, egy 3, 1 Tb-os merevlemezhez és a Corsair Force GT 2.5 "-es, 60 GB-os Solid State Drive (SSD) SSD, SATA, CSSD- F60GBGT-BK, plusz a tok hűvösebb és mindenféle lámpával, és jelenleg nem, de a jövőben talán a leginkább kitartó videokártya, milyen forrást ajánlana nekem? Tudom, hogy ez egy fontos elem, de nem engedi el a szívem Több mint 200-at adok (250 szívszorítással) egy forrásra, ezért kérem Önöket.Köszönöm előre, kérlek, válaszoljon 2 mondatot (igen / nem az alaplapra, és egy véletlenszerű forrás) szabadulj meg tőlem :)), és tartsd fenn!

    • Attól függően, hogy a videokártya, hogy vásárol, akkor vigyázni OCZ ZS Series 550W vagy Cooler Master GX 450W. Hogy az alaplap elég zsúfolt, alternatíva lenne: Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 vagy ASRock H61iCafe. Azt lehet mondani, ha azt szeretné borítani meg kell vásárolnia egy alaplap chipset P67 (nem engedi IGPU), vagy Z68 (OC + IGPU).

  • Marian:
    Csakúgy, mint a szeretet útmutatók hozzá, a lövés a kamera, nem látok valami román, a legtöbb a egleza és a kevés (nem az, hogy ezek nem jó, de ez más, ha látsz egy honfitársa a tiéd csinál -o). Következő alkalommal, amikor egy változás a rendszerben, azaz a. változó források nem habozott, hogy a bemutató, én személy szerint szeretem nézni szenvedélyes, mint ezeket a dolgokat. És hardver útmutatók várni, és talán unboxinguri (mivel vagy nem rendelkeznek részt Románia), vagy véleménye, hogy milyen összetevők vásárolt (vagy bármi kapcsolódó IT világban). Azt akarom, hogy hozzanak létre egy rendszert magam (papíron, hogy fogok vásárolni, ha van pénz). Azt szeretném megkérdezni, hogy van: Intel Core i5, a többi elég erős elemek, hogy jó lenne, Alaplap: ASRock H67M Socket 1155? Kell, hogy a márka vagy a funkciók, mert szinte mindent, amit kellene (időtálló). Más kérdés, hogy tudja, hogy a forrásokat: A fent említett elemek, valamint a kellemes 4Gb ram, a SATA 3, 1 Tb és egy SSD Solid-State Drive (SSD) Corsair Force GT 2.5 "60GB SATA CSSD- F60GBGT-BK, valamint ház kiegészítve egy hűvösebb és mindenféle fény, de a jövő nem persormanta képes a videokártya, csak milyen forrásból kíván ajánlani? Tudom, hogy ez fontos eleme, de a szíve nem engedi, hogy nagyobb, mint a 200 (250 korlátozott szív) a forrás, kérdezd meg magadtól, hogy miért. Előre is köszönöm, kérem, válaszoljon nekem 2 porpozitii (igen / nem az alaplap, és véletlenszerűen forrás megszabadulni tőlem), és további jó munkát!

    Soha nem tudtam, miért van Roman ...
    Szeretnénk, ha ... erősek lennénk, de nem költenénk ... meg akarunk tartani, de nem adunk sok pénzt, erősek akarunk lenni, de ha lehetséges, magas költségek nélkül ...
    Olyan nincs! Marsra akarsz repülni? Szuper rakétra van szüksége, ez egyértelmű .... ha nem, akkor félbe kell tennie a munkát, félúton el kell eltévednie, vagy soha nem érje el a végét, vagy ahol abbahagyta, akkor folytassa keze "olcsó improvizációk", a csajok keze és így tovább ... fizikai szempontból csak fejfájást, frusztrációt és csúnya pontyokat fog kapni, és ez nyugtalanságot és mentális szempontot jelent.
    Ha szeretné, hogy a legmenőbb PC, de nem akar pénzt adni az egészséges forrása, hogy menjen, ha azt szeretné, hogy a forrás a hónapban többet vásárolnak, mint egy hónap, és elveszíteni, mint amit keresnek.

  • 10. osztály az oktatóprogramhoz és a webhelyhez, nagyon hasznos .... Vártam egy oktatóanyagot a sok és vékony kábel összekapcsolásához: tápfeszültség, újraindítás, led hdd, led tápegység, igazán küzdöttem a megfelelő kombináció megtalálásában, amikor megváltoztattam a forrást, nem most nincs hdd-be LED, mert nem találtam meg ... sikerült megtennem az áramellátás és az újraindítás érdekében.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.