Hogyan szereljük aljzathoz a kábelnet, a standard, hogy a színek - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató megmutatja, hogy a csatlakozók vannak szerelve egy UTF-típusú kábel net, FTP, STP.
Jó tudni, mert általában az általunk kínált szolgáltatások kézművesek terén költséges lehet, szintén az időt jelentett a probléma a kábel, némi nap eléri 2 3-team, és.
Miért van szükség?
1. Speciális krimpelő fogó kábelhez UTP, FTP, STP.
2. Ethernet csatlakozók kontakt 8
3. UTP, FTP, STP (távolsági legjobb FTP vagy STP)
A folyamat egyszerű, meg kell rendezni a vezetékeket mielőtt azokat a dugót és préselés azt.
T-568B színkód:

Mielőtt behelyeznénk a kábeleket az aljzatba, egy kicsit "meg kell vágnunk" őket, hogy szép "frufru" legyen is, különben lehetséges, hogy egyes kábelek nem érintkeznek a foglalat aljzataival.
Nem hiszem, hogy el kellene mondanom, hogy ezt a műveletet a kábel mindkét végére el kell végezni ...

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (59)

  • Szia Cristi, van egy kábelen belül alumínium fóliával, de a sorrend eltér a téma, amit tett, nevezetesen: a.portocaliu, narancssárga, zöld, kék, barna, zöld, kék, a.maro dc?

  • Ms a tutorial. Tegnap vettem a dugókulcs, hogy egy kiterjesztés 2 3 m a rooter a számítógéphez, mint a boltban vásárolt hölgy nem segít (talán adtam magamnak egy kis is), így Úgy döntöttem, hogy csináld.
    Kaptam néhány jack és árnyékolt, akkor jobb, meghosszabbítására, vagy csak mint a normál dugók közelről (2-3m)?

    • Általában ez úgy működik, néhány szabványok, ha azok, akik még nem találkoztak szabványok mufat Tudja, ez egy másik kérdés.
      Alapvetően megy mufezi egyébként, amíg nem ugyanaz mindkét végén. Elmélet hibás, mert ezek vezetékek nem tenyésztették máshol készülnek annak érdekében, hogy megszüntesse a áthallás lehetséges, hogy az interferencia a kábel.

  • Kék és fehér vezetékek, kék, fehér, barna, nem használt, és a zöld párt készül conexiunea.Daca protocalii fordított narancs és a zöld párt a szabványos t 568.
    Ezt nevezik krimpelő fogó ::)
    Tudna beszélni többet erről a témáról
    Ami a bemutató csinálni :)

  • jobb, ha szabványos színeket mutatja Krisztus. Megértem, hogy vannak olyan gyártók, akik komolytalan kábel, ami nem használt érpárokat (on 100 mb / s) 4 5 7 8 fehér kék-fehér kék barna barna egy kis százaléka réz, hogy csökkentse a termelési költségeket. Ahogy jack képernyő (fém ing) használják inkább kívül a kábel és földelő vezetéket kell kapcsolatba fém jack inget.

  • Tudtam, hogy néhány év Mondhatnám itt van 10 autonegociaza mindegyik hálózati kártya már nem igazán kell használni crossover kábel PC csatlakozáshoz PC. használjuk egyenes kábel fordított 1 2 3 6, de teszi a közvetlen hálózati kártya. várják a bemutató, és a crossover kábel megszüntetésének. Thanks Cristi

  • Nagyon hasznos bemutató, sokszor szükségem volt egy kábelcsatlakozóra, és meg kellett várni az RDS eljövetelét ... és általában nem sietek ...
    Cristi, a tablettával kapcsolatos problémát úgy oldottuk meg a kék hangon, mint ... Ebodanál voltam, és újra kellett telepítenem az operációs rendszert, nem telepítettem ... Mondtam egy másik alkalommal, amikor lesz időm, letöltöttem a Yahoo-t az internetről messenger régebbi verziója, mint egy másik, amit nem találtam ... Megpróbáltam frissíteni, mert a Google Play azt mondta nekem, hogy újabb újabb verzió is elérhető, de hibát is adott nekem, este frissítettem a gőzt, tehát biztos vagyok benne, hogy hibát ad, és működött, csodálkoztam és megpróbáltam letölteni egy játékot, ez működött ... és elhúzódott, hogy nem csináltam igazán semmit ... furcsa, egyébként örülök, hogy letölthetem a Google Playből.
    Most egy másik kérdésem van: hogyan lehet karbantartani a táblagép akkumulátorát, azaz hogy hosszabb az élettartama? Először kb. 6 órán át töltöttem, másodszor pedig még jobban illatosodott. Az altex miau emberei azt mondták, hogy ezeket az akkumulátorokat nem olyan formátumban alakították ki, mint amit telefonokon korábban tettek. Szeretném, ha tisztázná a kezem. kérem. Nincs pénzem ahhoz, hogy kétéves vagy annál rövidebb idő alatt ilyen tablettát cseréljek, mert az akkumulátor lemerül, és szeretném fenntartani oly módon, hogy még 2 év után is eltartana néhány óra ...
    Köszönöm szépen.

  • Cristi-admin:
    Én és a crossover (azt hiszem, hogy ez mit jelent, i), Crossfire ATI GPU konfiguráció Mulya / amd.

    Igen, de arra gondolok, olyan, mint a feltételek és gyorsan jutott az eszembe.

  • A bemutató nagyon jó, de ez benne van a késedelem több év.
    Egy megfigyelés lenne, hogy meg kell vizsgálni, és mélysége minden kábel belépő mufa.Toate kell írnia az utat.
    Ott mufarii tesztelje a minőség-ellenőrzés. Két dugó, a másik végén be van dugva a teszter majd ellenőrizze folytonosságot minden vezeték.
    Várakozás bemutató a crossover.
    Egy bemutató ötlet a számítógép és a vezetékes laptop csatlakoztatása a Sata.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.