Hogyan szereljük fel a kábeleket a házból (előlapról) az alaplapra - oktatóvideó

Amikor elkezdjük beállítani a rendszert, szembe kell néznünk mindenféle kis probléma, az egyik olyan téma, amiben mindenki elfut, a szerelési kábelek előlapján a háznak az alaplap, a román, vezeti azokat vékony nagyon kicsi dugók, amelyek úgy néznek ki, mint a jumper.
Normális alváz előlapi kábelek vezető az előlapon (néha a ház tetején), kábelek számára: USB, bekapcsolás, reset, mikrofon és fejhallgató, néha mi is eSATA vagy FireWire külön előlap lakások megtalálni és kártyaolvasók telepített csak, mint az uSB.
A művelet nem igényel különleges élmény, hogy bárki meg tudja csinálni, csak azt kell figyelmet és türelmet, néha lehetséges, hogy szükség van, és a Philips csavarhúzó (csillag, kereszt), egyébként azt hiszem, ez az eszköz már valaki a házban.
Amint látni fogja a bemutató videó, audio jack és USB meglehetősen könnyen telepíthető, több figyelmet kell fordítani előlap (f_panel), itt csapok az alaplapon kicsik és nagyon zsúfolt.
A legfontosabb az, hogy jó láthatóságot a kérdéses webhely egy zseblámpát, vagy egy asztali lámpa nagyon sokat segítenek, azoknak is, akik ezt a munkát meg kell szinte tökéletes, ha baj látva egy nagyító segítségével.
Jacks általában jelentős (hdd_led, pwr_Led, reset_sw, pwr_sw), továbbá a hátsó egyes aljzat lesz felfedezni egy nyíl a helyes PIN-kódot, egy nyíllal jelölt mindig plusz, a másik negatív, ha tudjuk, hogy az a plusz, és miért kábel az, hogy nem csak, hogy keresse meg, ahol bemutatjuk a dugón. Abban az esetben, ha nincs ez a táblázat az alaplap, alaplap lásd kézi és ott megtalálja az asztal elülső panel csapok és azok helyét.
Szintén a bemutató, a végén megmutattuk, és hogyan kell állítani a BIOS-ban (CLR_MOS), két lehetőség van, az első lehetőség rövidre csap clr_mos, a második pedig az akkumulátor eltávolításával 2-3 másodperc, míg mi pin vagy rövidzárlatot az akkumulátor, tápkábel ki kell húzni a PC és meg kell állítani.
Ez a bemutató egy sorozat része, a rögzítő elemek indult néhány nappal ezelőtt, amelyek közül néhány a következő útmutatók:
Hogyan szereljük a CPU hűtő és a RAM az alaplapon
Hogyan szereljük egy új forrást, vagy hogyan kell kicserélni a régi hatalom
Opcionális a tudás:
A különbség egy jó és egy rossz forrása, csatlakozók, a zaj és a hidegindítás forrásokból

Folyamatos sorozat

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (74)

  • Köszönöm, hogy ez a bemutató, én véletlenül eltörte összetéveszteni ezeket a kapcsolatokat, hogy a számítógép és én nem hozza vissza őket, tutorialu megoldotta a problémát, köszönöm!

  • Nagyon szép tutorial gratulálok.
    Cristi Van egy kérésem. Mondd kérlek milyen kamerát használ? Kellett a fényképezőgép fókuszálni, és így nagyon hasznos lenne tudni, hogy már egy modell.

    Köszönöm szépen.

  • Andrew:
    Nagyon szép tutorial gratulálok.
    Cristi Van egy kérésem. Mondd kérlek milyen kamerát használ? Kellett a fényképezőgép fókuszálni, és így nagyon hasznos lenne tudni, hogy már egy modell.

    Köszönöm szépen.

    Befejezés kapcsolatos kérdéseket dolgokat használni kellékek! Kérjük, szép. Fontos tutorial. Ha volt egy hűséges nézőt és azt is nézi oktatóanyagok az utolsó napokban (amelyben a felhasznált kamera lőni video), és ha elolvassa a megjegyzéseket, akkor rájött volna, már régen kamerát használ Cristi. Vannak singuru aki nem kéri a már válaszolt erre a kérdésre, mi válaszolunk mindegyike ugyanazt a kérdést csak a kényelem az olvasás meg észrevételeit.

  • Van egy kis megjegyzésem ebben az oktatóanyagban, bár nem vagyok informatikus vagy elektronikai szakember, csak egy rajongó vagyok, aki megtanulja, honnan tud. Tudomásom szerint a POWER SW és a RESET SW csatlakozóit bármilyen módon lehet csatlakoztatni az alaplaphoz, mert nincs + vagy - probléma, hanem csak egy adott áramkör folytonosságát biztosítja ... függetlenül attól, hogy miként helyezte őket a gomb megnyomásakor A tápellátás vagy az alaphelyzetbe állított számítógép reagálni fog. A + és - aljzatot figyelembe kell venni a HDD LED és a POWER LED aljzatoknál, mivel csak a DC-ben áramlik a számítógép belsejében, és a LED nem világít, ha megváltoztatja a polaritást. Különben is, te vagy a legerősebb, és köszönhetően nekem is megvan, amit a számítógépes tudomány titkaiból tanulok. Alig várom a következő oktatóprogramot, függetlenül attól, miről szól. Elmondhatom, hogy szenvedélyesek vagyok ön iránt. Ha lehetséges, válaszolhat az üzeneteimre is. Egyet hagytam a TP-LINK útválasztó bemutatásakor, mert megvettem ugyanazt a modellt, amelyet Ön, Cristi, bemutatott, és némi problémám van vele, és nem tudom, mit tehetek annak érdekében, hogy az megfelelően működjön. Sok szerencsét.

    • Igen ez így van erő és reset kapcsoló csak egy egyszerű, lehet szerelni, de nem rossz egyébként, hogy ugyanazt a logikát mindenhol, ez olyan egyszerű.
      Saját router tökéletesen működik, valamint Adrian, és ő ugyanazt a modellt.
      Ez talán valami bajod van, emellett a mágnesesség router vagy más eszközök zavarását.
      Ha a vezeték jól megy, akkor működnie kell a vezeték nélküli, vezetékes, ha elromlik azt jelenti, van egy rossz beállítás készült.

    • Ha türelmetlen, akkor iratkozz fel a csatornára a YouTube-on, vannak oktató írt filmre előtt néhány órával, néha még a nap előtt közzététele a honlapon.
      YouTube kiküldték közvetlenül a felvétel után.

  • Szervusz. Szeretnék egy kis megjegyzést is tenni, bár nem vagyok informatikus vagy elektronikai szakember, bár nagyon szerettem volna. Tudomásom szerint a POWER SW és a RESET SW aljzatok egyébként csatlakoztathatók az alaplaphoz, mert nincs + és - mint például a POWER LED és a HDD LED esetében ... a LED-eknél ezt figyelembe kell venni, mert a a PC belseje DC és AC-szerű. Erről szól, amit bírálnom kell: p ... És most folytatjuk a dicsérettel ... te vagy a legerősebb, és igazán értékelem az itt elvégzett munkát ... Azt hiszem, szívből mondhatom, hogy én vagyok a legnagyobb rajongója. Alig várom a következő oktatóprogramot, függetlenül attól, miről szól. Elmondhatom, hogy szenvedélyt szereztem az ön által benyújtott munka iránt, amikor ezeket az oktatóanyagokat készítettem. Sok szerencsét

    PS: Bárcsak ha tudok kapni, és válaszolni megjegyzést valaki én írt bemutatását TP-LINK WR740.

  • Cristi-admin:
    Igen ez így van erő és reset kapcsoló csak egy egyszerű, lehet szerelni, de nem rossz egyébként, hogy ugyanazt a logikát mindenhol, ez olyan egyszerű.
    Saját router tökéletesen működik, valamint Adrian, és ő ugyanazt a modellt.
    Ez talán valami bajod van, emellett a mágnesesség router vagy más eszközök zavarását.
    Ha a vezeték jól megy, akkor működnie kell a vezeték nélküli, vezetékes, ha elromlik azt jelenti, van egy rossz beállítás készült.

    Cristi-admin:
    Igen ez így van erő és reset kapcsoló csak egy egyszerű, lehet szerelni, de nem rossz egyébként, hogy ugyanazt a logikát mindenhol, ez olyan egyszerű.
    Saját router tökéletesen működik, valamint Adrian, és ő ugyanazt a modellt.
    Ez talán valami bajod van, emellett a mágnesesség router vagy más eszközök zavarását.
    Ha a vezeték jól megy, akkor működnie kell a vezeték nélküli, vezetékes, ha elromlik azt jelenti, van egy rossz beállítás készült.

    Bocsánatot kérlek, hogy ugyanazt a dolgot kétszer tettem közzé, de nem sikerült, és amikor az elsőt ellenőriztem, az nem volt a webhelyen ... nekem nincs gondom a router vezeték nélküli adásával ... de problémák vannak a beérkező adatokkal ... Van statikus IP-n internet, és a szolgáltatótól a következő adatokkal rendelkezem ... IP: 2; Alhálózati maszk: 94.62.25.59; Alapértelmezett átjáró: 255.255.255.224; DNS: 94.62.25.1 és alternatív DNS: 10.0.0.1 ... a probléma az, hogy miután bevittük ezeket az adatokat az útválasztóba, és elmentettük, ez hibát okoz ... "Hibakód: 10.0.0.10
    Rossz átjáró a WAN IP-hez, kérjük, írjon be egy újat. "... az egyetlen probléma, amit nekem ... egy barátomnak hasonló problémája volt, és firmware-frissítéssel oldotta meg, de számomra a probléma az, hogy hogy van a legújabb firmware is rajta ... mit gondolsz, mi lenne, vagy mit tehetek ebben a helyzetben? Köszönöm

    • Beszéljen a szolgáltatónak szüksége lehet klónozni a Mac.
      Szolgáltató a legjobb helyzetben, hogy megmondja a beállításokat meg kell csinálni a router.

      • Hajlamosak vagyok azt gondolni, hogy szoftverprobléma, mindaddig, amíg a mac megfelelő módon klónozódik, és csak hibát okoz, amikor az ip-t menti anélkül, hogy az internetkábelt csatlakoztatná az útválasztóhoz ... Szeretnék frissíteni egy egyedi firmware-re. nevezetesen a DD-WRT ... Ön szerint ez megoldás lenne?

  • Cristi-admin:
    Beszéljen a szolgáltatónak szüksége lehet klónozni a Mac.
    Szolgáltató a legjobb helyzetben, hogy megmondja a beállításokat meg kell csinálni a router.

    Nos, klónoztam a macu-t, minden rendben ... Nem értem, miért nem akarja menteni az adataimat ... 6 hónapja volt az útválasztó, és tökéletesen működött, és ebben a hónapban megváltoztatta az adatokat, és nem akarják, hogy bármilyen formában elmenjenek. ... Gondolok egy egyedi firmware kipróbálására ... Szerinted ez megoldás lehet?

    • Először meg kell mondani, hogy mit szolgáltató (RDS, UPC, a Romtelecom nettó szomszédságában), azt is mondják, a beállításokat.
      Egyedi firmware nem megoldás az Ön számára.

      • Van egy környéki hálózatom ... a szolgáltatótól a következő beállítások vannak:
        - IP: 94.62.25.59
        - Alhálózati maszk: 255.255.255.224
        - átjáró: 94.62.25.1
        - DNS: 10.0.0.1
        - DNS alternatíva: 10.0.0.10
        Nincs más beállításom, még gyári alapértelmezést adtam neki, és hiába ... Megpróbáltam ezeket az adatokat a routerhez csatlakoztatott hálózati kábellel és kábel nélkül, valamint a laptop és a router közötti vezeték nélküli vezeték nélküli és mindig ugyanazt a hibát adja ... Megpróbáltam megváltoztatni az alhálózati maszkot a 255.255.255.0 verzióval, és elmentette a beállításokat, de nem működik ... Egész napot töltöttem megoldások próbálásával. Arra gondoltam, hogy ha egy barátomnak, akinek hasonló problémája van egy másik cég útválasztóján és egy frissítéssel, megoldja azt, és nincs frissítésem, gondoltam, hogy lehet, hogy ez egy DD-WRT megoldás, és azt mondtam, hogy először beszélünk van tapasztalata és ismerete a területen.

      • Nem értem, miért nem jelennek meg néhány hozzászólás a webhelyen, és amikor elküldöm a másodikt, az első is megjelenik ... furcsa ... folytatom minden eshetőség miatt ...
        Azt net környékén és a statikus ip net adta meg az alábbi adatokat:
        - IP: 94.62.25.59
        - Alhálózati maszk: 255.255.255.224
        - átjáró: 94.62.25.1
        - DNS: 10.0.0.1
        - DNS alternatíva: 10.0.0.10
        Más beállításokat nem, mert én próbáltam egy gyári alapértelmezett, és semmi, az egyetlen megoldás működött, hogy volt megváltoztatni az alhálózati maszkot a 255.255.255.0 ilyen körülmények között mentette meg a beállításokat, de ez az alhálózati maszkot megy Addicted, mint a 224 . Bocs újra, ha ez történik, hogy tegye a 2 alkalommal, de nem értem, hogy miért nincsenek kommentek sem 15-20 perc után feladtam, és csak azután következik be amit a postán 2 században.

          • a hálózati kártyára osztottam az ip-t ... és 192.168.1.100-at tettem a laptopra és 192.168.1.101-et az asztalra, és a mac-ot behelyezzem az útválasztóba, és elmentem ...

          • Mirel:
            fedélzeti hálózati ip ... én terjesztett, és tegye a hordozható és asztali 192.168.1.100 192.168.1.101 és mac router helyezzük és mentett ...

            Van ötlete, mi lehet ez? vagy furcsanak találja? általában el kellett volna mentenie minden olyan számot, amelyet oda írtál ...

  • Helló, kb. másfél évvel ezelőtt, amikor az intel i3 rendszerrel turnéztál, úgy döntöttem, hogy követést is készítek. a semmiből az a probléma, hogy a vásárlás „tűzében” nem voltam óvatos, és vásároltam egy tokot fejhallgató-csatlakozók nélkül, amelyek vannak az előlapon. Meg tudod mondani, hol találom ezeket a csatlakozókat, esetleg Megmondhatom, hogy csak az ügyben vagy a 'sh' -ben találtam meg [ebben az esetben a tulajdonos 500 km-re volt. Buc.]

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.