Hogyan lehet növelni az internet letöltési sebességét az xp-antispy - video bemutató segítségével

Gyakran látjuk, hogy a mi internet sebessége csökken, bizonyos időszakokban, amikor letölt valamit torrentet vagy odc a hub.

Ez dotoreaza tény, hogy általában nem a nagy sebességű internet gyakran az egyik sorsolás nincs egy tisztességes feltöltési sebesség, ezek olyan esetek, hogy még nem irányítani őket az egyik oka annak, hogy az internet megy húz valami hülyeséget, amikor tudtuk javítani

Utalok az operációs rendszer hozzárendelt portok, amelyek 10 szám, ez a szám túl kicsi 10 a csatlakozás feltételeiről.

A Windows XP-ben tervezték a nap, amikor a betárcsázós Internet kapcsolatot típus továbbra is a törvény, és a jelenléte több kikötője nem kötelező, de most a program letölthető a torrent, és töltse le a csomópontok szükség több kapcsolatot egyszerre.

Ebben a videóban bemutató megmutatjuk, hogyan lehet javítani az internetkapcsolat sebességét növeli port (kapcsolatok), hogy csatlakozni az internethez, az xp-antispy szoftver.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (225)

  • Pontosan úgy tettem, mint az oktatóanyagban ... de problémám van, miután elvégeztem az oktatóanyagban szereplő k-t, a számítógépem keményen dolgozni kezdett, mert ezeknek a változásoknak köszönhető az xpAntySpy? Tehát k 10 port nyitva mentem vissza az alapértelmezett beállításokra ... Van egy kicsit gyengébb 800MH processzorom és 384RAM: D

  • Igen .. mert én beiktatott xpAntySpy .. kapcsolat .. internet letöltési sebesség alacsonyabb, mint előtte volt .. így .. mi van ..? .. Válasz .. legalább egyikünk .. b - (

  • Ha a Windows a sp1 nem kell ezt tenned.
    Azt akarom mondani, hogy ez a program egy kicsit több, mint a többi veszélyeztetett szoftverek és ezért is, és kéri a bemutató.
    Ez a szoftver nem ajánlott kezdőknek.
    Először is, ha egy biztonsági másolat, most is helyreállítani az állam XP telepítése előtt xp antispy.
    Vissza tudja állítani a beállításokat a kezdeti beállításokat a szoftver, de kétlem, hogy ez a program segít csökkenteni a net sebességét, a legrosszabb esetben a tűzfal már több szűrőt és ezért úgy tűnik ahogy lassan mozog.
    Ügyeljen arra, hogy a beállításokat, hogy van biztonsági programok (tűzfal, vírusirtó), hogy képes blokkolni számos alkalmazás a számítógépre anélkül, te is tudod.
    A tűzfal vagy víruskereső mindig közli a döntéseket, hogy ha ez nem történik meg anélkül, hogy ezeket a programokat egyedül dönt, és konzultálni, mielőtt.

  • Szia cristi, nekem most tetszik az oktatóanyag, pontosan azt csinálom, amit te csinálsz azokban az oktatóanyagokban, és arra vártam, hogy lássa az eredményt.

  • Helló danezu.
    Legyen óvatos a beállításokat, ne élj vissza velük anélkül, hogy tudnánk, mi működik, minden van, és nem feltétlenül a biztonsági mentés, hogy biztos.
    Nézze meg, hogy készítettünk néhány oktatóanyagot a biztonsági mentési szoftverekről, az egyik az "acronis true image" -ről, itt megtekintheti https://www.videotutorial.ro/?p=325
    A körökben probléma, nem tudok segíteni, hogy ezek a hatások része a screen capture, tesszük a konzultáció.
    Ehelyett boby egy video tutorial egy eszköz, amelyek segítségével az egér és talál érdekes dolgokat benne.

  • Ez a változás nem kapcsolódik a típusú internet-kapcsolat, az egyetlen változás az egyidejű kapcsolatok száma a 10 200 vagy bármit, amit akarsz.
    Az eredmény az lesz, ha a drag observet, ha több forrásból pl torrent vagy hub (ODC).

  • kérlek, mondd meg, miért nem tűnik fel nekem, amikor ott beállítom a csatlakozási korlátot, akkor megkapom, azt mondja, hogy a javítás nem érhető el! A kezdeti állapotra való visszaállítás nem működik ... :(

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.