Két vagy több MP3, WAV, WMA, OGG, AMR stb. Audio fájl beillesztése az Audacity-vel - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan tehetjük vegyesen 2 vagy több hangsávot mp3. Pontosabban megtanulják, hogyan tudunk ragaszkodni egy 2 vagy több dal az egyik audio file töltődik be a lejátszó az alkatrész hozzá nélkülünk zavaró. Tesszük ezt a segítségével Audacity egy platformfüggetlen szoftver lehet telepíteni és futtatni Orie operációs rendszer: Windows, MacOSX és Linux disztribúció.
A folyamat igen egyszerű, csak futtassa az Audacity, töltsd mp3 dalokat, hogy szeretnénk, hogy összekapcsolják őket, és helyezze el őket úgy, hogy a második dal, hogy a végén az első dal, a harmadik dal, hogy a Vége a második dal, és így tovább, attól függően, hogy hány dalt szeretnénk csatlakozni.
Korlátozott, csak a fantázia segítségével a szoftver. Ha azt akarjuk, akkor vágja le a hangot a különböző dalokat, tedd a loop (hurok / ismétlés), és mi is létrehozhatunk saját dalt. Például vágjuk az ütős elején egy dal, egy ül az első pályán Audacity, majd vágjuk a basszus a többi dal, és ül a pályán Audacty 2 században, és végül, a harmóniát, amit csak vágni a helyeken, ahol az énekes még nem kezdett énekelni ének, a ül a harmadik pályán, tedd a 3 számokat loop (hurok / ismétlés), és tettem egy audio mix. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézze meg a bemutató videót.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (69)

  • Őszintén me-r interesaun tutorial, hogyan tudok szerkeszteni egy videót egy másik szerkesztési stílus, sokkal összetettebb jelentése nélkül tényleges tranzit, vagy csak ha ezeket a filmzenét egyszerű szerkesztés

    • SurvivorX: Én őszintén szólva ma-r interesaun tutorial, hogyan tudok szerkeszteni egy videót egy másik szerkesztési stílus, sokkal összetettebb jelentése nélkül tényleges tranzit, vagy csak ha ezeket a filmzenét egyszerű szerkesztés  

      Hogy érted? Úgy értem ... nem értettem semmit ... :)
      Adj magad több időt egy megjegyzéshez, lélegezz be, lélegezz ki néhányszor a mellkasában ... nyugodj meg és légy kifejezettebb.

    • Hi, Tudja valaki, hogy hogyan lehet egy dalt, hogy fél távol egymástól, hogy úgy mondjam. azaz osztott ala park fényképezés után egyesek továbbra is egy szóközzel elválasztva. Én nem tehetem, mert szerkeszteni / split nem adnak semmit aktív lehetőségek vannak a listán, de nem tud adni nekik, mit kell tenni?

  • Valójában ez nem keverék :) ez egy dalok uniója, nem tudom, vajon használ-e valakit, amit mutatott, ezért van egy lejátszási lista az audiolejátszóban, de hasznos, ha valaki hangot (nem dalokat) szeretne kombinálni.
    Nagyon jó program, talán összetettebb oktatóanyagokat készít róla ... :)

  • Helló, Cristi, látja, hogy újabb jobb videót küldök, ezer alkalommal elnézést kérek azért, mert tévedtem, amit adtam neked, és most újrakészítettem. Remélem van ideje nézni. Minden jót ! Egészség :)

    • ASUSSzia, Cristi látom, hogy jobb, küldjön egy klip, így sajnálom, hogy kihagytam az egyik, hogy adott, és most lam lam átépítették. Remélem, hogy idő megtekintésére. Minden jót! Egészség   

      Kérjük, ne írjon megjegyzéseket, amelyek nem kapcsolódnak a tárgya a tutorial. Ha van valami, hogy nyújtson be Krisztust, nem szép a Contact részben.
      Ne gondolja, hogy ha az utolsó bemutatóban (a legújabb) felad, akkor az látni fogja az üzenetet, vagy jobban kiemelkedik ...
      Már imádkoztam egy másik lehetőséget nem piszkos a megjegyzések rovatban. Szólhatnak hozzá oktató által Krisztus. Bárhol küldesz, láthatjuk megjegyzéseket ne tegye az utolsó bemutató!

  • Aha, így értettem a Contact-nál. Nos, ezt nem csinálom újra. Bocsánatot kérek ! Egy szép estét :) Készen állok arra, hogy emlékezzem, amikor megvan a merevlemezem és emlékszem

  • SideBySide: Igazából ez nem egy mix a dalok az unió, nem tudom, ha valaki használ, amely szintén azt mutatják, hogy vannak olyanok, lejátszási listákat zenelejátszó, de hasznos lehet, aki szeretné, ha a szakszervezet a hangok (nem szám), stb.
    Igazán jó program, akkor megteheti összetettebb oktató róla ...   

    A intreaba.videotutorial.ro múlt héten írt néhány kérdést a témával (mint 2 egyesül vagy több audió sávval)
    Nem tudom, hogy Ön vagy valaki tud mondani arról, hogy AcST bemutató hasznos.
    Nem is kell megnéznie az oktatóanyagot, hogy megnézze, miről van szó, mivel az egyes oktatóanyagok feletti szöveg a megközelített témát írja le. Elolvashatja a szöveget (nem tart több, mint 2 percig), és ha úgy gondolja, hogy érdekli, akkor nézheti meg az oktatóprogramot, ha nem érdekli, egyszerűen nyomja meg a böngésző jobb oldalán található piros xu X gombot, és elhagyta az oldalt ...

    • AdrianGudus:
      A intreaba.videotutorial.ro múlt héten írt néhány kérdést a témával (mint 2 egyesül vagy több audió sávval)
      Nem tudom, hogy Ön vagy valaki tud mondani arról, hogy AcST bemutató hasznos.
      Nem kell, hogy nézd meg a bemutató, hogy mi az, hogy a szöveg fölé bemutató ismerteti témában. Lehet olvasni a szöveget (nem kell sok az 2 perc), és ha azt hiszed, hogy érdekel, meg lehet nézni a bemutató, ha nem érdekel, egyszerűen nyomja meg a piros gombot, hogy jobb xu X böngészőt, és hagyta itt ...
        

      Örülök, hogy nem gondolja, hogy el tudom mondani, hogy az oktatóanyag hasznos-e; csak te vagy a főnök a webhelyen, és piackutatást készítettél, és látta, hogy sok ember a lehető leghamarabb meg akarja tudni, hogyan csatlakozhat 2 dal. ..
      Ami az oktatóanyag feletti szöveget illeti, senki sem olvassa el ...

  • Érdekes lenne a bemutató Magix Musix fenntartva .. nem feltétlenül azért, mert tudom, hogyan kell használni, de a többiek, mert véleményem szerint ez egy szoftver alkotó darabok 100 megjegyzés 10.numai nem jól

  • adrian szia szépen kérlek, ha úgy tetszik, és a jövőben, hogy egy bemutató, hogyan lehet, hogy a program acetát loopuri amelyek vb a bemutató és sok más dolog kapcsolódó elfogadható mix, én sokkal üdvözlöm multumii lélek ms

  • igen nagyon vagyok dj program MIAS mint ha meg tudná csinálni, hogy nagyon sokat útmutatók a zenéről és az összes ezeket a programokat meg, ha akarod, hogy egy bemutató az Adobe Audition és köszönjük egész csapatnak a munkát

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.