Az SP1 integrálása a Windows 7 vagy az SP2 ISO képébe a Windows Vista rendszerben - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan tudjuk integrálni a szervizcsomagot 1 Windows ISO-7 2 szervizcsomag vagy a Windows Vista ISO image. Én ezt egy puha 7 RT Lite lehetővé teszi számunkra, mint integráló szervizcsomagot a Windows Vista vagy a Windows 7.
RT 7 Lite kifejezetten módosításának lehetőségéről telepítőkészlet Windows Vista vagy 7 adja meg nekünk a következő funkciókat:

Integráció: Lehetővé teszi, hogy integrálja a gyorsjavítást, a járművezetők, a nyelvi csomagok vagy szoftver
Alkatrészek kiszerelése: A Windows lehetővé teszi számunkra, hogy bizonyos funkciókat, vagy tiltsa bizonyos szolgáltatásokat
Tweaks: tudjuk alkalmazni néhány csíp a rendszer, akkor új bejegyzéseket vezérlőpulton, meg tudjuk változtatni a módot a Windows Intézőben. Media Center letilthatja bizonyos vizuális hatások, mint például Aero Snap, Aero Peek és Aero Shake
Felügyelet nélküli: lehetővé teszi, hogy automatizálják a kis varázsló kell, hogy menjen át a telepítés az operációs rendszer, így nem fogok többé kénytelen választani a regionális nyelv, az idő, hogy adjon meg egy felhasználói nevet, licenc kulcsok, és így tovább.
Testreszabás: lehetővé teszi, hogy adjunk képernyővédők, ikonok, háttérképek, témák, vagy meg tudjuk változtatni a képet a bejelentkezési (bejelentkezési képernyő)
Bootable USB vagy DVD: lehetővé teszi a végén, miután testre, mint szerettem volna a Windows, hogy egy bootolható USB stick, generál egy ISO képet, ami majd égetni a DVD, kínál akár törölni a DVD RW, ha már írt valamit, vagy írhat a kapott ISO képfájlt közvetlenül egy üres DVD (üres)
Korábban végzett egy tutorial, hogyan kell telepíteni 2 a Windows Vista Service Pack vagy hogyan kell telepíteni A Windows szervizcsomag 1 7 és bemutatja, hogy hogyan lehet változtatni a Windows Vista vLite.
Remélve, hogy felkeltettük kíváncsiságát, hívlak benneteket, hogy nézze meg a bemutató videót.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (78)

  • szia! nem tudod, hogy a kasperski víruskereső jó-e a Windows 7-hez? ez a neve és ingyenes a béta verzióban ... virtuálisan kipróbáltam, de várom a véleményedet, amelyet jobban megértesz, mint én

    • cuibaruSzia! Nem tudom, hogy jó Kasperski anti-vírus a Windows 7? Way hívják, és ingyenes a béta ... Én már próbáltam a virtuális, de várják a véleménye, hogy jó vagy, mint én jobban  

      Kaspersky Internet Security? Az egyik legjobb víruskereső.
      Ha ez jó 7 windows? Természetesen, mint minden ház lépésben neves producer piacon.

      • Nelutu:
        Kaspersky Internet Security? Az egyik legjobb víruskereső.
        Ha ez jó 7 windows? Természetesen, mint minden ház lépésben neves producer piacon.  

        Egy ideje nem tartozik a legjobb vírusirtók közé, éppen ellenkezőleg ... tavaly a 12. helyet kapta a kimutatási arány szempontjából.

        • Darkfun:
          Ott volt az egyik legjobb víruskereső. Éppen az ellenkezője .... tavaly rangsorolt ​​12 mint észlelési arány.  

          </blockquote

          Darkfun:
          Ott volt az egyik legjobb víruskereső. Éppen az ellenkezője .... tavaly rangsorolt ​​12 mint észlelési arány.  

          Darkfun:
          Ott volt az egyik legjobb víruskereső. Éppen az ellenkezője .... tavaly rangsorolt ​​12 mint észlelési arány.  

          Ha ezek után ellenőrzi a Kaspersky? 2011 KIS majd próbálja vb.
          http://www.youtube.com/watch?v=FFtP1Zt36i4

          Darkfun:
          Ott volt az egyik legjobb víruskereső. Éppen az ellenkezője .... tavaly rangsorolt ​​12 mint észlelési arány.  

          Én nem akarom megsérteni, de úgy tűnik, hogy még nem tesztelték annyira KIS így ha vb, vb teszt KIS 2011 majd.
          senki sem tudja megmondani, melyik a legjobb víruskereső, azt mondtam, hogy "ez az elsők között van".

  • Köszönöm ezt az oktatóanyagot. Úgy gondolom, hogy nagyon érdekes lenne lépésről lépésre bemutató oktatóanyag az RT 7-ről, az első verziókban is használtam, de nem csináltam jó munkát, deaktiváltam, hogy sok szolgáltatást elfojtottam, és nem ér véget telepítése.

  • Azt szeretnénk, hogy egy video tutorial hogyan itegreza, és új témákat, hogyan lehet megváltoztatni a napló dokumentumok muizca len, amint arra drivele

  • Az adrian bemutató, ha bemutathatja másoknak a végső kiadású játékosokat - a linux ubuntu kifejezetten ilyen játékokhoz készült verzió! Tetszik, hogy néz ki, remélem mások is! :)) siker !!!

  • nagyon jó tutorial, ha továbbra is az ő részletesen testre költöztetés szállítás, azaz az általunk használt

    • nicolasNagyon jó bemutató, ha továbbra is az ő részletesen testre költöztetés szállítás, azaz az általunk használt  

      Sokat kell beszélni a szolgáltatásokról, sok, és egy ilyen oktatóanyag nagyon hosszú lenne. 5 perc alatt meguntad ... valójában ez az egy látogatóra jutó átlag ... a statisztikák azt mutatják, hogy 5 percnél tovább nem nézel oktatóanyagot, görgess lefelé, majd kérdezz, aminek nincs értelme, mert már az oktatóanyagban tisztázták őket, de mivel kibontakozik, természetesen már nem hallja őket, akkor miért mosolyognánk?

      Nem ígérek semmit ... gondolkodni fogok rajta ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.