Hogyan telepítsünk egy Windows XP-t egy USB-meghajtóra a mojopac - HD video bemutató segítségével

Ez a videó bemutató lesz egy nagyon érdekes alkalmazás, amelyek biztosan szeretni fogja, hogy azonnal, ez egy szoftver, amellyel mi tesz egy Windows XP egy USB stick vagy külső merevlemezre.

Azt kell mondanom, az elején, hogy ez a bot, vagy nehéz, hogy mi fog alakítani a Windows XP nem lesz képes elindulni a BIOS-ban, akkor használja a meglévő operációs rendszert, alapvetően van két ablak helyek, hogy fog futni egy időben képesek leszünk kiválasztani egy pillanat alatt, hogy szeretnénk használni.

A telepítés rendkívül egyszerű, csak meg kell mutatói MojoPac ahol rendezni a telepítés után van a tetején az asztalon egy bárban választási onnan tudjuk változtatni egy második operációs rendszer, amely akarunk dolgozni.

Az előnyök egy ilyen megoldás nagyon sok, hogy világos legyen, meg kell mondani, bottal MojoPac rajta lesz a hordozható számítógépet, telepítheti a botot: játékok, programok tárolására képes zenei filmeket, dokumentumokat, alapvetően fogja a számítógép hordozója.

Ha belép botot MojoPac minden számítógép Windows XP van telepítve, akkor a programokat, a böngészők, a játékosok és a játék még nyom nélkül, és anélkül, hogy bármilyen módon a működését a fogadó számítógép.

A futtatásához szükséges ebben kibír MojoPac minimális, csak a fogadó számítógép előtelepített Windows XP rendszert és a funkcionális, nem számít, milyen hardver van MojoPac fogadó számítógép, amely alkalmazkodik bármilyen hardverrel.

MojoPac operációs rendszer nem támogatja a Windows Vista vagy Windows 7, azt a következtetést nem lehet Windows Vista vagy Windows telepítés 7 ragaszkodni CPC MojoPac sem fut MojoPac ragaszkodni a Windows XP-ről Windows Vista vagy Windows 7.

A tanácsom, hogy ha lenne, hogy egy adathordozót gyors és tágas programokat telepíteni és kedvenc játékok simán, ha egy USB-stick lenne jó, ha van egy tárhely nagyobb, mint 2 Giga, én 2 GB ragaszkodni, és nem hagyott sok szabad hely is jó formázni adattárolón NTFS jobb teljesítmény, és hogy elkerüljék a korlátai FAT vagy FAT 32.Supotul elhelyez MojoPac kell a megfelelő sebességet, például telepítettem egy USB stick Kingston DataTraveler 2 Plus Migo, van egy írási sebessége 27 MB / s olvasási sebesség 38 MB / s, és a hozzáférési idő 0,2 ms meg egy bottal a teljesítmény, a legtöbb pálca van ilyen előadások, és ez az, amiért azt mondom, MojoPac erősen függ a minősége adathordozók telepített, akkor is, ha a lépés lassabban még munka, azt mondta, hogy azért, mert lesz a kísértés, hogy úgy gondolja, hogy MojoPac mozog rosszul, hogy nem, a sebesség függ a bot vagy a merevlemez van telepítve, ha a tárolási gyors amikor MojoPac lesz nagyon ügyes ha a tárolás nem egy gyorsan mozgó MojoPac majd egy kicsit nehezebb.

MojoPac mozog nekem hihetetlenül jól, még jobb, mint a rendszert, hogy azért, mert a bot jó sebesség és a nagyon alacsony hozzáférési idő, ez alkalommal meglátja egy USB és fontos a minőség.

Kívánok kellemes és biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog MojoPack erre oktatóvideót két ember felelős: MARIA Antoanela és Adrian, elismerjük az óriási tudnivalókat a gondolat, hogy én adtam neked.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (149)

  • igen igazán hangosan ... de miután a martzy mondta, telepítve vannak az ablakok, amelyek a comp-on vannak, vagy hogyan ... ???
    poi dak e asha legalább 4 gb méretű botra van szükséged [vagy attól függ, hogy a Windowsban ember van-e], csak Windowshoz ... plusz, hogy az ember akarja, és mit mondott egy programnak, és mindezt ...
    ast egy rsp ... bft

  • @ Mircea:
    Amit megértek, azt is mondom az oktatóanyagban, hogy csak xp-en futtatható ... és azt hiszem, hogy ez is p win 7 ... még nem próbáltam ki ...

  • @ Cristi:
    is futtatható win 7?
    Még nem volt időm kipróbálni ... a logika az, hogy működik, nem igaz? Csak akkor, ha módosítani akar egy nyerést 7 NLite tzil felismeri xp sp3-nak ...

  • Remélem nem tévedek, de azt hiszem, hogy az egyik feltétel, hogy futtatható más rendszerek is, hogy mit teszel fel az új stick (windows + program + játékok), hogy lehetővé kell tenni a rendszer teljesítményét futunk.
    Példa: 16 GB-os csomagot használok, telepítek rá win xp sp3, az összes szükséges programot (Office 2007. Nero 8.0, annak szükséges programjai), a Time Shift vagy a Crysis játék együtt működik, de ott van egy pentium 3. Futni fog. az ablakon a boton ... az Office 2007 használatához és a Crysis játékhoz?
    ha jól emlékszem, a trükk elnézést kérek, ha Remélem, ez tisztázni néhány kérdést befejezése
    Az őszinteség és a tisztelet!

  • sal mindenkinek .. tud valaki segíteni nekem, és nekem valami program Acronis True image.nu ismered először teszi biztonságos területek után az első backupu backupu vagy azután biztonságos területek (biztonsági partíció területek védi a vírusok nem igaz )

  • @haosss: Mindazok számára, akik nem megfogadni grabitii és a szöveg felett tutuorialului és minden része a bemutató, és az is a honlapunkon:

    "A MojoPac nem támogatja a Windows Vista vagy a Windows 7 operációs rendszert, következésképpen nem lehetséges a Windows Vista vagy a Windows 7 telepítése a MojoPac botra, valamint a MojoPac bot futtatása Windows xp formátumú Windows Vista vagy Windows 7 rendszeren."

    Idézet volt a leírásból és az oktatóprogram fölött található szövegből ... mielőtt kérdései merülnének fel, figyelmesen olvassa el a szöveget, kövesse az oktatóprogramot fej-farokig, és csak akkor tegyen fel kérdéseket !!!

  • @Fanibu. Nem telepít semmilyen ablakot a botra. Csak a mojopac programot telepíti a botra, amely úgy viselkedik, mint egy ablak. Ha telepíti a mojopac-ot a botra, ez létrehoz egy virtuális munkaasztalot nekem, hogy így tegyem. Ez az asztal az új "rendszer". Ha megpróbál telepíteni egy programot (a mojopac belsejében), látni fogja, hogy a program nincs telepítve az operációs rendszer "c" pontjába. A program létrehoz egy virtuális "c" lemezt, amely mojopac. Ha telepíti az összes kívánt programot, akkor bármely más számítógépre meg fogja kapni a programját. De a sebesség a gazdagéptől függ: egy 3 kártya, lassabb lesz. Minél erősebb a gazdagép, annál jobban fog működni a mojopac. Az oktatóanyagban egy nagyobb botról szóltak, azzal az elképzeléssel, hogy a mojopac program belsejébe szeretne telepíteni több olyan programot, amely helyet foglal el. Röviden: megnyitja a mojopac alkalmazást, és mindent, amit meg akar tenni, telepíteni, eltávolítani stb., A megjelenő felületen teszi meg.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.