A Windows XP telepítése AHCI konfigurációra vagy RAID tömbre - HD video oktatóanyag

Ebben a videóban bemutató változtatni fogunk a Windows XP Pro, hogy kell telepíteni egy RAID tömb vagy AHCI konfiguráció használata nélkül discketa Flopy erre a feladatra.

Általában egy illesztőprogram telepítése előtt az operációs rendszer telepítése történik Flopy, de vannak esetek, amikor nem tudjuk használni Flopy majd be kell vezetnünk a járművezetők vezetési telepítése Windows XP számukra betölteni, mielőtt a rendszer telepítése működik.

Pilóta AHCI van szükség abban az esetben, notebook termékek mostanában, ahol megvan a lehetősége egy meghajtó Flopy, a gyártók a hordozható számítógépek voltak az alap konfiguráció AHCI-aktivált és a Windows XP nem tartalmazza driver AHCI a chipset intel.

Ha a notebook letilthatja AHCI opciót, de akkor is van némi teljesítménycsökkenés, amikor az olvasás és írás a lemezre.

AHCI Ha van rá mód, hogy tiltsa meg, ha körülményesen keresztül RAID kötelező telepíteni a vezető előtt az operációs rendszer telepítése az operációs rendszer ismeri fel a RAID tömbben.

"

RAID ötvözi a fizikai merevlemezek egyetlen logikai egység segítségével a hardver vagy szoftver alkalmazás. Hardver megoldások tervezték E rendszerrel együtt, mint egy merevlemez nélkül az operációs rendszer tudja a fizikai architektúra. A szoftveres megoldások valósulnak meg az operációs rendszer, de a kérelmeket az a RAID építészet, mint egyetlen egység.

Három fő típusa RAID: tükrözés (Tükrözés), az adatok másolása több lemezt, csíkozáshibajavítás (Hibajavító) amennyiben ellenőrzés felesleges lemezek adatok tárolására kell kimutatni, és korrigálni a hibákat. Különböző RAID szinten használja egy vagy több, a fent felsorolt, attól függően, a rendszer követelményeinek. A fő cél a RAID építészet növekszik az adatok biztonságáról, fontos védi az üzleti kritikus információkat, mint az adatbázis adott megbízások ügyfelek; vagy a sebesség megnő, például egy olyan rendszer, amely továbbítja TV programok "on demand" több nézőt. (Váltott soros), az adatok megosztását több lemezt; és

- Idézett Wikipédia.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (177)

  • @beb3_mykk: Kérem önöket, tegyünk közzé észrevételeket a szemnek kellemes, szép módon, és hagyjuk lágyabban az olyan jelekkel, mint a ">>>", miszerint nem vagyunk vakok és látjuk, amit írsz, és ha normálisan írsz kis betűkkel! Kérjük, hagyja abba a posztolást a Caps Lock aktív állapotában, és legyen írásban kissé rendezett, úgy viselkedik, mint egy 13 éves gyermek, őszintén szólva egykorú vagy! A legtöbb hozzászólásod mindenféle jelekkel van ellátva, nyomtatott formában írva ... tudod, hogy akkor is találkozunk, ha normálisan írsz! Tedd félre ezt az írásmódot ... itt van egy olyan oldal, amelyet nem a Mirc vagy a Messenger használ, és hidd el, hogy az írásmód a szemed számára idegesítő!

  • Azt is kérem (hogy tegyük közzé, hogy hol és hol kell lennie), hogy vannak bizonyos oktatóanyagok arról, amit dokumentálni szeretne magának a megjegyzések és a POC elolvasásával, és zavarodva van benne, hogy talál valami mást, ami azt jelenti, hogy azok, akik ezt teszik, nem érdekli, és nem navigálnak az egyetlen kérdésem: A FELHASZNÁLÁSA ÉS A POSZT, HOGY CSAK A CSAK MEGJELENI, MÉG TÖBB TÖRTÉNTENEK TÖRTÉNTENEK, AMELYEK A FELELŐSSÉGEN FELNEK, Ó, HOGY A MEGJEGYZÉSEK OLVASSA EL Megtaláltam a kívánt választ.Sok szerencsét!

  • Gratulálunk, amit teszel, jó totorialele, van egy vezető hiányzik lekérdezéseket? Azt kérdőjel? prémium Vista operációs Coprocessor.sitemu

  • salut.felicitari minden faceti.am tanácsot valamennyi és okos, mint azt gondolják, hogy atotstiutorii.daca miért és így tesznek ceva.ma jelent azok számára, akik jignit.respecta és akkor respectat.acest sait ez ingyenes, így ott is kellett nimik lor.ignoratii.merci.la számos honlapján totoriale előtt, és hosszú életet.

  • Kiváló! Számomra ez az oktatóprogram akkor jött, amikor nem tudtam, mit kell tennem: kétségbeesetten nem tudtam újraírni az özvegyeket, hogy kipróbálhassam az Acronis valódi képét - amit önnek is megtanultam. végül egy CD-t a személyre szabott Windows-mal, amint Önöknek tanácsot ad nekik ezekben az oktatóanyagokban. Sőt, nagy inspirációt kaptál, amikor az oktatóprogram vége felé utalsz az ASUS táblákra is! (Mr. Cristi, talán én vagyok a legidősebb itt, 70 éves vagyok, és ha nem az ASUS-ról beszéltél, akkor nehezebb lett volna megtudnom, amire szükségem van.) Szóval köszönöm szépen a szívemet. Isten áldja az egészségét és a kemény munkát.
    Üdvözlettel, ND

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.