A Windows XP telepítése indítható USB-pálcáról - HD videó bemutató

Ez a videó bemutató meglátjuk, hogyan tud egy Windows XP telepítő készlet (telepítő CD) egy bottal usk telepíteni azokat a kis laptopok az Intel Atom DVD nem miatt hely (Asus Eee PC, Acer One, MSI Wind).

Ezt a munkát, három különböző elemek, minden megvan a maga szerepe, és együtt segítünk telepíti a Windows a botot minden számítógépen, még azok is, amelyek CD-t vagy DVD-t.

Ez a három alkalmazások:

1. USB_PREP8

2. PeToUSB 3.0.0.7

3. Bootsect.zip

Tudják venni az alján a szöveg kattintva a letöltés.

A hosszú, hogy már nem kell a Windows XP telepítő készlet (CD XP), függetlenül attól, hogy a CD-n, vagy a virtuális kép (ISO, Uif, DAA, stb) ugyanaz.

Utolsó dolog, amire szüksége van egy USB stick (USB) lehetőleg legalább 1 giga, pendrive elég olcsó, és nem hiszem, hogy sokba 1 koncertek.

Először is meg kell estras usb_prep8 az archív mappát ugyanazzal a névvel a C: meghajtó, akkor meg kell bontania a tartalmát két archívumok maradt (petousb_3.0.0.7 és bootsect.zip) mindössze usb_prep8 mappában kiemeltük korábban, most usb_prep8.cmd dob usb_prep8 homályos mappa ha nincs elég joga indítani rendszergazdai jogokkal (Futtatás rendszergazdaként), akkor azt mondjuk, ablak nyomjuk meg bármelyik gombot a folytatáshoz, hogy talál egy bottal kellett lennie lépett multi usb port, nyomja meg most haza, majd egy pár ablak jelenik meg, amely el kell fogadnia.

Most elkezdjük használni a parancssort, ezt megtesszük: indítsuk el / futtassuk / írjuk a "cmd" -t, és nyomjuk meg az enter vagy az OK gombot.

Ebben a bemutató is használt két parancsot a parancssorba (Start / Futtatás / cmd), a parancsok:

1. „cd c: usb_prep8”: ez a parancssor megadásához az usb_prep8 mappában a c partíción:

2. “bootsect.exe / nt52 h: (h: az az usb-kártya betűje, amellyel más betűje lehet, ezért tegye h helyett: az usb-n lévő betűt, amely f: vagy g: vagy h: vagy l: stb.

Ezeknek a parancsoknak a végrehajtása után be kell zárnia az összes ablakot, kivéve azt, amelynek a parancssora az elején nyílt meg, amikor az usb_prep8.cmd fájlt kellett elindítania. érdekel az 1. pont> ahol bemutatjuk azt a forrást, amely a windows xp készletet tartalmazza, vagyis a Windows CD-t tartalmazó meghajtó betűjét, érdekel a 3. pont is, ahol megadjuk a bot elérési útját és a 4. pontot. > hol kezdjük a másolási folyamatot, elvileg ezentúl csak rutin lesz a végéig, egyet kell értenünk az összes ablakkal, és nem kell eltávolítanunk a botot, amíg csak az ablak nem tűnik el a képernyőről.

Néhány perc múlva ragaszkodni fog XP rajta Beépítésre kész, helyezze be a számítógépet telepíteni kívánja, állítsa be a BIOS, hogy a USB stick, mint a boot eszköz főleg olyankor, amikor a turn lesz két opciók: 1 2 gui mód és szöveges mód, ki kell választania szöveges módot egy normál telepítést.

Szeretnék köszönetet mondani azoknak a CHIP magazin különösen IONUT BALAN, hogy adott nekem ihletet létrehozása a bemutató, remélem, nem ideges, mert mi megtanultuk valamit a cikk megadja Önnek Végül ezt a tartalmat, mint a video tutorial.

LETÖLTÉS

Cristian Cismaru CHIP után cikket írt Ionut Balan. Honlap CHIP Blog CHIP


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (777)

  • @Ruben: @tataee:
    Mellett az én kis erőfeszítéssel kell köszönni IONUT Balan a CHIP magazin cikkét, hogy a cikk nincs bemutató ebben az egyszerű formában.
    Módszerek, hogy az operációs rendszer a botot is, de ez nagyon egyszerű.
    Tiszteld a mások munkáját, és ezért nem tudok minden elismerést csak én a bemutató én csak egy mesemondó, kutatómunka tette Ionut Balan chip magazin, amely nem ismeri, de akit köszönetet mondani, és Remélem, nem hiszem, hogy én loptam semmilyen módon cikkben.
    Mikor eredeti eredeti, de most már csak volt, és fordítottam, hogy egy video tutorial.

    • Cristi Nekem van egy probléma, miután egy bootolható usb, kibír telepítése és újraindítás után másoljon át mindent, és úgy, és úgy újra és másolás, stb, meg tudja mondani, hogy mit tegyek?

    • Szia Nekem van egy kérdés, amit szeretnék tudni, hogyan kell használni a maradék helyet egy USB kép készült több operációs rendszer van ott enentiale telepítés után szettek ablakok.
      Köszönet előre.

  • Sok a bemutató nagyon jó és hasznos: D Bárki, aki tudja, a kapuk, hogy tudja menteni a képeket a helyszínek, amelyek hús?

  • Nagyon kemény oktatóprogram, gratulálok cristi-nak, de ionut balan-nak is. A Windows paote következő telepítésénél ilyesmit próbálok :).

  • Van egy állítás, hogy ő raoga mindig telepítse a Windows, és egy laptop, de sajnos accer DVD meghajtó :)). De egy asztalon, amely a DVD-meghajtó telepíthető, mint a Windows XP?

  • @danezu: Csak bebizonyította, hogy nem nézte meg az egész oktatót, és hogy nem volt óvatos, vagy hogy még az olvasóelemet is nem olvasta el a szöveget !!!! Mivel meghatározták, hogy bármilyen rendszeren működik, legyen az asztali (pc) vagy laptop, nem számít, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e optikai meghajtóval vagy sem, nem számít ... "köszönöm" a figyelmet ... ez az ön tisztelete. .. hogyan kérdezhet valamit, ha azt kétszer meghatározták az oktatóanyagban és az oktató felső fejezetében? hogyan érzi magát az oktatóprogram, ha még nem is követték azt? hogyan lehet azt mondani, hogy igazán hangos, ha nem tudja, miről szól? Ez az ön tisztelete ... kedves veled vagy inkább a tiéd!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.