Hogyan telepítsünk firmware-t egy Samsung mobiltelefonra az Odin alkalmazással - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató fogjuk megállítani a telepítés egy új firmware a Samsung mobiltelefon Android OS, ehhez használjuk az Odin alkalmazás.
Mindenekelőtt azt kell biztosítani, hogy mi USB meghajtók telepítve, továbbá szükség van a telepített Kies ügyben.
Ebben a leírásban azt 4.0.3 hivatalos ICS firmware telepítése (OTA UK) egy mézeskalács 2.3.6, hivatalosan is (OTA Románia). Ha telepíti a hivatalos firmware nem lett gyökerezik telefont, sem én neki, hogy gyökerezik bemutató. A telefon egy Samsung Galaxy Note bemutató N7000 de a módszer alkalmazható egyéb készülékek Samsung Android operációs rendszer, természetesen meg kell adnunk a megfelelő firmware a telefon, és olvassa el, mielőtt fórumok, amelyek támogatják xda-developers.com .
FIGYELEM!
Először meg kell találni, hogy mi az az eljárás, a készülék nem, ezért nem jelennek meg, ahol megkaptam a firmware-t, hogy ne tegyenek semmit hülyeséget siet.
Firmware megtalálható xda-developers.com hivatalos fórum szentelt a modell.
A folyamat során a uire vaku (telepítés) nem rohan, kapcsolja ki a háttér alkalmazások és vírusölő. A telefon fel kell tölteni elég (több mint 50%), hogy nem sikerül.
Ellenőrizze, hogy az USB illesztőprogramok megfelelően vannak-e telepítve, és az Odin alkalmazás látja-e a telefont (com… sárga)

Fontos!
Videotutorial.ro nem vállal felelősséget azokért a problémákért, amelyek felmerülhetnek műtétet követően flash uire sikerült, mindenki csinálja az ő felelőssége.
A vaku beillesztése jó lenne, ha "óvatosan" átnézzük ezt a cikket si ezt a bejegyzést Google Plus.

Vigyázz!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (28)

    • És n az a szöveg, amit írt két link, a második link rövidnadrág probléma valamelyest. Alapvetően hivatalos kifejtette, hogy a Samsung is dolgozik egy javítást, amely fog nyomni OTA firmware verzió ezeket a telefonokat.

  • Cristi telefon működik frissítése után?
    Szintén a Galaxy Note rendszeren frissítettem az ICS 4.0.3-ra Kies-rel ........ azóta az akkumulátor néhány órán belül lemerül. Esténként töltöttem a telefont, másnap reggel pedig 60% volt a díja. (használat nélkül). Az érintőképernyő sem működik megfelelően, erősebben reagál és összeomlik, és megjelenik a „tw launcher stop”
    Valaki más problémák a frissítés után?
    Vélemények, tanácsok, segítség ........

  • Ha jól értem ezt a hibát nem tudja telepíteni ICS Odin? I S2 Galaxy és nem jelenik meg semmilyen OTA frissítés megteheti keresztül Kies mivel nem csinál frissítés.

  • Dilemmában vagyok ...
    DC-hez egy Samsung Gio-t, az Android 2.3.6-nál újonnan vásárolt, tehát az eredeti firmware-vel, a menüben nincs "tárolási beállítások", és az "csak a háttértár" almenü?
    Találkozott valaki cselekszi ezt? Köszönjük!

  • Mostantól a Galaxy Note tulajdonosa is vagyok, így mostantól kár lesz ennek a telefonnak és az operációs rendszernek: D
    Jön egy figyelmeztetés, vagyis óvatos root-területen ez a telefon változata ICS N7000 4.0.3 hogy én személy szerint ezt tette át az SU és a SuperSU és ugyanaz volt a probléma, nevezetesen HALT TELJES kapcsolat Wi- FI, hogy látja a Wi-Fi hálózatok, de nem tud csatlakozni.
    Próbáltam, hogy törölje a hasznosítás és a Code de az alapprobléma megmarad és

    Azt javasoljuk, telefon modell csak erre a linkre:

    http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-N7000&r=1#regiona

    hivatalos firmware készek flashuit Odin

    Kíváncsi vagyok, aki gyökerezik a N7000 az ICS 4.0.3, milyen módszerrel képes volt rá, és ha nem lesz gond után gyökér

  • LucianGL:
    És én most a tulajdonos egy Galaxy Note, így lesz gyász ez a telefon operációs rendszere és a továbbiakban
    Jön egy figyelmeztetés, vagyis óvatos root-területen ez a telefon változata ICS N7000 4.0.3 hogy én személy szerint ezt tette át az SU és a SuperSU és ugyanaz volt a probléma, nevezetesen HALT TELJES kapcsolat Wi- FI, hogy látja a Wi-Fi hálózatok, de nem tud csatlakozni.
    Próbáltam, hogy törölje a hasznosítás és a Code de az alapprobléma megmarad és

    Azt javasoljuk, telefon modell csak erre a linkre:

    http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-N7000&r=1#regiona

    hivatalos firmware készek flashuit Odin

    Kíváncsi vagyok, aki gyökerezik a N7000 az ICS 4.0.3, milyen módszerrel képes volt rá, és ha nem lesz gond után gyökér

    firmware van 2 román ICS (Vodafone és Cosmote) megy közvetlenül gyökerezik jelenleg egyetlen szoba a Vodafone, a Cosmote egy kicsit nehezebb gyökeres

    Furcsa, hogy a szobában lehet játszani a korábban 2 NOVA HD, és most az új terem nem működik, és nem is chainfire 3d
    minden megoldás valakit, hogy menjen nova NOTES N2 7000hd ICS?

  • Telepíthetek CWM-et Odin-nal? A telefonom már nem indul el, és letöltés módban hozom be egy usb JIG segítségével. Megemlítem, hogy a rom menedzserben voltam, és flash CMW-t adtam, de nem találtam a telefonomat abban a listában, és miután véget ért, adtam Indítsa újra a helyreállítást ... és azóta nem kezdődött el ... a CWM-ből származik? vagy a setcpu..-ban megadott beállításokból nem indul el hatalom ... Köszönöm

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.