Hogyan telepítsük Ubuntu Linux Wubi anélkül, hogy a Windows, és hogyan kell beállítani a PPPoE kapcsolat RDS - video bemutató

Mi az a Wubi?

Ez egy a Windows telepítő, amelyek eredményeként a linuxos világban egyetlen kattintással. Wubi segítségével telepíthető az Ubuntu, mint bármely Windows alkalmazás egy könnyű és egyszerű.
Segítségével Wubi nem kell, hogy bármilyen hardveres változások dumeanoastra, hogy módosítsa a partíció típusa vagy formázni egy partíciót, akkor nem telepíthető olyan illesztőprogramokat a Windows tud dolgozni.

Mi az Ubuntu?

Az operációs rendszer teljesen ingyenes és nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy az operációs rendszert használják bárhol, bármilyen számítógépen, add, hogy bárki, akkor is változtatni a rendszert az Ön jó lesz, nem fogja kérni, hogy bárki is meg bármelyik gombot vagy soros telepítése az operációs rendszerrel. Minden szoftver telepítése lesz szabad, mint a rendszer szoftver nem adware (reklám bannerek, és eszköztárak) Ubuntu nem ró használati korlátozás.
Ubuntu egy operációs rendszer által kifejlesztett és gyártott egy egész nemzetközi közösség szakértői. Miután telepítette Ubuntu akkor használja a böngésző, az azonnali üzenetküldés kommunikálni szeretteivel, PLAY hallgatni és nézni médiafájlok mail kliens, amely segítségével egyszerűen és könnyen kezelheti az e-mail címek, suite Oppen Iroda Iroda (OpenOffice.org) egy ingyenes alternatívája a Microsoft Office.

Ez az oktatóanyag az oktatóprogramok sorozatának része, amelyet ígérünk a jövőben a Linuxnak, különösképpen az Ubuntunak szentelni. Miért Ubuntu? Mivel ez a legrugalmasabb Linux disztribúció, a legegyszerűbben használható, megérthető és minden, amit megteszel, a grafikus felületről csak a terminált érheti el, csak kivételes esetekben. Nos, az Ubuntu Linux régóta terminálhiba, amelytől mindenki elmenekült. Most már mindent könnyebben lehet használni és megérteni, és haladva az Ubuntu közösség fejlesztéseket hoz, és könnyebbé teszi a használatát egy grafikus felületen keresztül, könnyen feladva a "hétfejű sárkányt" (terminál ). Együtt megtanuljuk használni ezt a csodálatos és ingyenes operációs rendszert anélkül, hogy feltörést vagy engedélyt, repedést vagy sorozatokat kellene igénybe vennie.

Meghívjuk Önt, hogy kövesse végig ezt az oktatóvideót

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (264)

  • Több mint egy éve használom az Ubuntut, és elmondhatom, hogy neked sem kell Windows-ra ... Egyedüli operációs rendszerként fogalmazom meg, és nagyszerűen működik, mindent tartalmaz, amire szüksége van, kivéve a játékokat, vagyis ha szenvedélyesen játszik a játékot, azt mondom, hogy ne add fel Windows ... de ha programozó vagy, a rendszeres felhasználó (web, zene, filmek stb.) a Linux először. Hadd mondjam el csak, hogy ha Romániában Linuxot használnának intézményekben, akkor sok pénzt takaríthat meg ... Ami egy nagyon jó bemutatót illeti : D

    • Paul: A sfarsitt és bemutatja a linux, és kíváncsi vagyok, hogy Adrian jóváhagyja az Ubuntu (linux) :)  

      1 éve káromlás ismernem, hogy a Linux nem lel az igazi erő, itt az oldalon van néhány rossz kritikát a Linux az oktató által Cristi a linux. De itt van a mentalitás változik az idő múlásával, az emberek, hogy érett, új dolgokat felfedezni. Tévedtem, és bevallom, és így nem zavar a Linux, hogy szentelje több oktató múlva, hogy tényleg megéri.

      Azt kívánom, hogy az intézmények és a vállalatok elfogadják a linux-ot, tudod, mennyi pénzt fognak megtakarítani ?? Ideális lenne, ha az iskolában a számítástechnikai tanárok ösztönöznék annak használatát. Tudom, hogy nem a tanárok hibája, hogy csak a Windowsot tanítják, ez a tanterv, és azt tanítják, amit a tanterv mond, de ... ki tudja ... talán valaki a MEC-ből (Oktatási és Kulturális Minisztérium) látja ezt oktatóprogram és a következők, és ha az nem igényli a linux tanulását az iskolákban, akkor legalább opcionálisan át kell vennie. Mindenki megszállottja a Windowsnak, amikor olyan sok ingyenes alternatíva létezik, amelyek nem korlátozzák a szabadságát, mert végül mindannyian szeretnénk a SZABADSÁGOT és a Linuxot, ha azt mondom, hogy a SZABADSÁG „militálja”.

      Nem azt mondom, hogy egy nap hívtam az ügyfélkapcsolatokat az RDS-nál, és amikor meghallottak a Linuxról, nagyon gyorsan „szállítottak” nekem azzal az indokkal, hogy nem támogatják a Linuxot, és nem szakosodtak erre. Nem tisztességes vagy kedves, hogy egy nagyvállalatnak nincsenek Linuxra képesek.

      Nem számít, hogy néhány megpróbálja figyelmen kívül hagyni a Linux egy versenyző a világon, az operációs rendszerek és nem hagyhatta figyelmen kívül, ha korábban már nem lehet, nem lenne helyes az, hogy figyelmen kívül hagyja a rendszer, hogy működik az egész közösség, a ingyenes.

  • Köszönöm szépen és annyi videó oktatóanyagot a LINUX-szal, mert különleges tulajdonságokkal rendelkezik az Windowzhoz képest, nem sorolom fel, sok van. Cristi!, Sajnos nem tudtam megnézni az egész oktatóanyagot, mert a 13,35 percnél megszakadt a videó oktatóanyag, és újra kezdődik! Később megpróbálom, talán sikerülni fog. Jó egészséget és különös tiszteletet a tettek iránt

  • erős erő., szeretem ubuntu, szégyen nem tudom, hogyan kell használni, és hogyan kell telepíteni, de azt hiszem, az Ön segítségével fogok tanulni valamit. nagyon hűvös ubuntu szégyen, ami mozog, a valódi képességeit, mozog a virtuális. Ady, ha van ideje némi konzultáció ubuntu. merci

    • daniyl: De azt hiszem, a te segítségeddel fogok tanulni valamit

      Olvassa el, amit majd tanulni, de azt tanácsolom, hogy várjon, amíg valaki ad mura a szájban. Telepítse az Ubuntu, meg a net kapcsolat, és a többi is a kezében a tiéd. Információk keresése mindenféle, jelentkezzen be Ubuntu.ro (olvasható hozzászólás a fórumon, és regisztráció nélkül), ha tudjuk, hogyan, de az idegen nyelv előny, például találtam sok információt az orosz ami sajnos nem tud mondani nyelvű cikkek és angol romana.Caut ha én tettem ezen a nyelven, biztos tudod, és én megteszem.
      Ez nem olyan egyszerű, hogy programokat telepíthet, mondja Adrian tutorial. Néhány program, amit telepíteni azokat csak a terminál, egy új forrás letölthető, így itatni telepítõcsomagok akkor majd tapind néhány parancs lehet, hogy a szoftver a comp.
      Adiran, mint mindig, elrontott oktatóanyagot készített, de ezúttal kissé későn: P, egyébként is várjuk az Ubuntu-nak szentelt többi cikket.
      Régebben a Wubi (összes ajánlásainak Adrian), most telepítettem Ubuntu 9.10 másik HDD-t és a hálózati csatlakozás is facuto sigurel, nem meg semmit. És az összes driver, és megállapította, egyedül, soha nem kerestem semmit a neten. Szóval melegen ajánlom ezt a OS.

  • Az internetkapcsolat létrehozásakor (miután telepítettem az Ubuntu-t) szeretném megkérdezni, hogy van-e a névnek a szerződésre és a jelszóra való újbóli bevezetése ellentmondásos hatással, ha van egy router, amely össze van kapcsolva a calc között. és net, ahol az útválasztó beállításakor megadtam a nevet és a jelszót a szerződésre ...?

    • LiviuFlorin: Azt szeretném megkérdezni, amikor megállapítják internetkapcsolat (miután telepítettem Ubuntu), van-e hatása a szerződés ellentmondásos újra nevet és a jelszót, ha van egy router összekapcsolt calc. net, és ahol a router beállítás, és ott be a nevet és a jelszót a szerződés ...?  

      Ha egy felhasználó rooter és nem felelt meg neki, hogy kell csinálni, és csak fel a számítógépet a PC-n, és van, hogy kábel net, hogy azt Rooter kezelni. Azt mondtam, a bemutató a felhasználó át ezeket a beállításokat, csak akkor, ha a közvetlen Adik, ha van egy első vagy a modem Turkáló. De ha a beállítások egyszerűen rooter kábel PC és teszel net.

  • Nagyon jó ötlet, hogy a videotutoriale a Linuxról, az igaz, hogy minden távol maradnak Linux, de ha látják videotutorialele és megérti, hogy ez könnyű, különösen, ha ez ingyenes, és valószínűleg megy a Linuxot ember

  • Ha eltávolítja az ablakok intézmények esne ogroaza szoftver által fizetett bani.Cunosc ügy nem adja a nevét az intézmény kénytelen volt venni egy szoftver cég készített egy fiú, akinek az apja egy ember politice.Softul hatások meglehetősen nehéz, mivel a felület és a megfelelő lépéseket, hogy a kódokat kell tennie, lépéseket, hogy van értelme, és néha a költség a szoftver volt, sokkal magasabb, mint mások, hogy jobbak voltak.

    Itt jön megint az a tény, hogy azok, akik vásárolnak engedélyek operációs rendszer, antivírus, stb nem kell, ahol egy kis pénzt a zsebében.

    Amíg az igazságosság meg nem történik ebben az országban ... hosszú idő lesz.

    A linuxos kiszolgálók számára a legjobb ajánlat, de nem csak a kiszolgálókhoz, hanem azok számára is, akik nem használnak fejlett Windows-játékokat. Megszabadult a vírusoktól, több tucat Windows-hibától, nagy erőforrás-felhasználástól, bár a Linux néhány nagyon érdekes grafikai effektus, effektus, amelyek a Vista-ban is vannak, de nagy mennyiségben esznek meg forrásokból: azok, akik játékosok maradnak a linuxon, bár használhatják a win emulátorokat a linuxhoz, de ... ne keverjük össze a levest második étkezés.

    Sok szerencsét a "linux tanuláshoz" és gratulálok a videó bemutató csapatához

    • Catalin: Van megszabadulni a vírusok, hibák windows tízszeres

      Mióta az Ubuntu, kaptam a nyugalmat, nem vagyok kicsit nincs tűzfal, nem akkor ne kérdezd antivir frissítést. Szintézise és vírusok a Linux, de addig nagyon kevés.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.