Hogyan kell telepíteni a Flash Player Android KitKat 4.4

Szia barátok, a mai bemutató, hogy hogyan tudjuk telepíteni a Flash Player Android 4.4, 4.4.1 vagy 4.4.2 KitKat
Mint tudjuk, a Flash Player lehetővé teszi számunkra, hogy tegyék médiatartalom a különböző internetes oldalakon, hogy a különböző játékokat játszani online. Bár a megjelenítők próbálnak alkalmazkodni videó tartalmat HTML5, még nem elég érett, és nem lehet használni minden helyzetben. HTML5 nem olyan rugalmas, mint a Flash Player, amikor a tömörítésére és adagoló videó tartalom, és emiatt sok honlapok, amelyek között még mindig használja a Flash Player játszani oktatóanyagok a legjobb körülmények között.
Az Android Jelly Bean használatával az Adobe abbahagyta az Android operációs rendszer támogatását, és a Flash Player alkalmazást visszavonták a Play Áruházból. Azonban az Android Jelly Bean vagy KitKat operációs rendszert használó felhasználók továbbra is használhatják a Flash Player beépülő modult az oldalsó betöltés módszerével (alkalmazásokat telepíthetnek harmadik féltől származó forrásokból, és nem feltétlenül a Play Áruházból).
Ehhez el kell menni a Beállítások (Settings)> Security (Biztonság) és jelölje be az Ismeretlen források (Unknown sources)
Sajnos Flash player Android KitKat 4.4 böngésző csak akkor működik, Dolphin Browser Dolphin Jetpack csomagot a böngészőt. Miután letöltötte és telepítette a Flash Player, Dolphin Browser és Dolphin Jetpack, menjen a böngésző beállításai Dolphin szakasza és Web Content (webes tartalom), majd a szakasz Flash Player majd válassza Always On (be), vagy On Demand (igény szerint). Miután ezeket a lépéseket élvezted médiatartalmak honlapok még a Flash Player még.
Azok még mindig használja az operációs rendszer verziója Jelly Bean és szeretné telepíteni a Flash Player, hívlak benneteket, hogy néz a tudnivalókat telepítése Flash Player Android Jelly Bean

4.4 Android Flash player


[hordozóazonosító = 1093 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (34)

  • fogadtatás
    Van egy Nexus Android 7 4.4. és telepítette a Flash Player, Dolphin Browser és a Dolphin Jetpack és már a következő probléma:
    Adok egy teljes képernyős videó helyén videotutorial.ro megáll brawserul delfin.
    Hogyan tudom kijavítani kerek, ez a probléma?
    Köszönet előre

    • Üdvözlet, kipróbáltam a Nexus 7 2013-at a 4.4.2 verzióval, és amikor megnyitom a weboldalt, azt mondja, hogy a Flash Player verziója nem kompatibilis ... Súgó !!!

      • Nézze meg a bemutató egy PC vagy laptop. Igen a videó lejátszásához, és alkalmazza azokat, amelyeket a bemutató videót.

  • Üdvözöllek,
    Azt S4 a 4.3 és megpróbálta mindkét android oktatóanyagok, flash player telepítése android 4.2.1 és 4.4; videotutorial.ro nekem nem működik bármelyik 2 tutorials, amely úgy tűnik, nem ad a játék, azt mondja, hogy még nem telepítette a Flash lejátszót, Dolphin böngésző segítségével böngésző és Dolphin Jetpack; ha valaki ötleteket tetszik srácok spuneti.Multumesc őket oktató, de sajnos nem lehet látni őket a telefonon.

  • Szia. Jelenleg van telefonom, az allview p5 mini operációs rendszerrel rendelkezik 4.1.1, és miután telepítettem a delfin lejátszóját, az oktatóprogramok vagy videók, amelyeknél Flash-lejátszóra van szükség, a telefon böngészőjével is működnek. a telefon vagy táblagép megfelelő modelljére, az e android 4.x-en drága

  • Van egy Samsung Galaxy S4 9505 I4.2.2 Android Jelly Bean, hogyan lehet frissíteni, hogy változata Android KitKat 4.4?
    Természetesen anélkül, hogy rossz telefon és biztonságos ..

  • Problema.Cand letöltés Cristi van egy számítógép, azt elakad Letöltés a 99%, és már nem lehet letölteni semmit, csak Torrent! Én a Windows XP 32 kicsit, és én újra a rendszert, és tettem antivírus, én bármit találtam a neten! Kérem, segítsen nekem

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.