Hogyan kell telepíteni ATI illesztőprogramok, az NVIDIA és a Flash Player Ubuntu Linux - video bemutató

Egy másik bemutató megtanuljuk, közösen, hogyan kell telepíteni Ubuntu Linux megváltoztatása nélkül partíciókat, és megígértem, hogy egy másik bemutató megtanuljuk, hogyan kell telepíteni az illesztőprogramokat az Ubuntu Linux, és ott jött aznap.

A mai bemutató hívlak benneteket, hogy együtt tanulnak, hogyan kell telepíteni ATI vagy nVidia videokártya-illesztőprogramok, és hogyan kell telepíteni az Adobe Flash Player és a JRE (Java Runtime Environment). A videó illesztőprogramok valóban szükség van, ha azt akarjuk, hogy játsszon a csodálatos hatást Compiz Fusion, amely felülmúlja a szépség hatása a Windows Vista vagy a Windows 7. Azt mondjuk, hogy most, hogy ha nem sikerül telepíteni videó illesztőprogramokat, nem lesz képes játszani ezeket a hatásokat van Ubuntu Linux Compiz Fusion.

Adobe Flash Player és a Java kell telepíteni őket, mert ezek nélkül nem látjuk a média tartalmak az interneten. A bemutató bemutatjuk 3 módon lehet telepíteni a videó illesztőprogramokat. A módszerek nagyon egyszerű, és lehet tenni mind a grafikus felület érintése nélkül, hogy a második terminál csak elérte a sorban, de ne aggódj terminál parancssor nagyon egyszerű és könnyű.
Az illesztőprogramok manuálisan telepíthetők az ATI vagy az nVidia webhelyre való belépés után, letöltve a .run kiterjesztésű fájlt és egy egyszerű parancssort adva a "sudo sh ./filename.run" terminálon, nyomja meg az enter billentyűt, és kövesse a varázslót a grafikus felületen, amely meg fog jelenni nekünk.
Egy másik módszer az ATI vagy nVidia típusú keresőmezőbe történő belépés a "Program hozzáadása / eltávolítása ..." vagy a "Synaptic Package Manager" menüpontra, várjon, amíg a Linux elvégzi a kereséseket, válassza ki az illesztőprogramot a videokártyánk számára, és adja meg az "Alkalmaz" lehetőséget.
És a harmadik módszer az, ha felmegy a „Rendszer”, majd az „Adminisztráció” elemre, majd kattintson a „Hardvermeghajtók” elemre, és várja meg, hogy megtalálja az illesztőprogramot. Ha megtalálja, megjelenik az ablakban, válassza ki az illesztőprogramot, majd kattintson a „ Aktiválja ".

FIGYELEM: Mivel az nVidia jobb támogatást kínál, mint az ATI az illesztőprogramok számára, lehet, hogy több illesztőprogram szerepel a "Hardver illesztőprogramok" ablakban. Ha ez történik, ne essen pánikba, válassza az illesztőprogramot a "(Ajánlott)" specifikáció jobb oldalán.

De nézzük jobban követni oktatóvideót együtt.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (121)

  • Nagyon jó bemutató, köszönöm szépen ... A jövőben kérlek, tegyen több útmutatót a linux használatával ... főleg a benne lévő parancsokkal

  • Nagyon jó tutorial! Ez nagyon hasznos, mivel azt szeretnék, hogy a következő bemutató, hogy mutassa meg, hogyan kell telepíteni uTorrent és hogyan másolni filmeket torrentet, valószínűleg ugyanazt, de hogyan ismerjük az operációs rendszer, Nem igazán kitalálni, hogyan kell mindezt egyszerű!
    Még egyszer köszönöm Adatok eszébe jut valami:
    Valóban ember tetteit (az, amit csinálsz!)

  • Egy évvel ezelőtt, vagy keres egy ilyen bemutató, és megtaláltam.
    És most, hogy már nincs rá szükség, hogy iatal megjelenik.
    Egyébként örülök, hogy hozta a bemutató. E mentességet kezdő hibákat.
    Személyi első alkalom, hogy telepített illesztőprogramok (ATI I) Ubuntu 8.10 problémái voltak.
    Linux kezdők szerencséje!

  • Először is, le a kalappal az Ön számára!
    Feltelepítettem az Ubuntut VirtualBox, és nem tudják, hogyan kell telepíteni Guest Additions, tud valaki segíteni? Előre is köszönjük.

  • Telepítettem Ubuntu egy netbook Acer One 9.04 D250, és elmondhatom, hogy ez működik, gyorsabb és stabilabb, mint a Windows XP jött telepítve.
    Még mindig nem lehet telepíteni a vezeték nélküli illesztőprogramokat, és szeretném kérni, hogy a bemutató ebben a témában.
    Köszönöm szépen.

    • LiviuFlorin: Telepítettem Ubuntu egy netbook Acer One 9.04 D250, és elmondhatom, hogy ez működik, gyorsabb és stabilabb, mint a Windows XP jött telepítve.
      Még mindig nem lehet telepíteni a vezeték nélküli illesztőprogramokat, és szeretném kérni, hogy a bemutató ebben a témában.
      Köszönöm szépen.  

      Ugrás az "Alkalmazások", majd az "Hozzáadás / eltávolítás ..." elemhez, az ablak jobb oldalán pedig a "Keresés" felirathoz: Wicd, jelölje be az előtte lévő négyzetet, majd kattintson a "Változtatások alkalmazása" elemre.

  • Most meg, hogy kap valamit a nyomtatóból, és húzta, én Packard Bell laptop és a HP nyomtató telepítve van, de azt hiszem, én vagyok furcsa Flash Player telepítve FIKC nem látja a tutorial ubuntu, nem indul el

    • BogdanIgyekszem most, hogy valamit a nyomtatót, és ki, én Packard Bell laptop és a HP nyomtató telepítve van, de azt hiszem, én vagyok furcsa Flash Player telepítve FIKC nem látja a tutorial ubuntu, nem indul el  

      Hát nem, hogy a bemutató és a Flash Player telepítése és java, megmutattuk, hogy a bemutató.

  • rendben van. de azt szeretnénk, hogy egy videó bemutató usb modem vezető SpeedTuch 330, hogyan kell telepíteni és hol található meg.

    • Andrey: Ok. de azt szeretnénk, hogy egy videó bemutató usb modem vezető SpeedTuch 330, hogyan kell telepíteni és hol található meg.  

      Modem driver nem kell! sem a Windows és a Linux CD, amit kapott segítséget tőlük csak nem varázsló, és meg könnyebben, nem tartalmaz semmilyen driver. Legalábbis, hogy tudom, ugyanez a Turkáló, mert akkor csatlakozik a PC-hez csatlakozó RJ45 van szükség, hogy a vezetők? Már telepített ubuntu teszel a dugót a neten, és van net?

      • Adrian: Modem driver nem kell! sem a Windows és a Linux CD, amit kapott segítséget tőlük csak nem varázsló, és meg könnyebben, nem tartalmaz semmilyen driver. Legalábbis, hogy tudom, ugyanez a Turkáló, mert akkor csatlakozik a PC-hez csatlakozó RJ45 van szükség, hogy a vezetők? Már telepített ubuntu teszel a dugót a neten, és van net?

        Adrianusnak igaza van: Van egy SpeedTouch 656v6 modem, és nem kell illesztőprogram sem Windows, sem Linux rendszeren. Az általuk kapott CD tartalmaz egy varázslót, amelyen keresztül beállíthatja a modemet, semmi más. ;)

    • Andrey: Ok. de azt szeretnénk, hogy egy videó bemutató usb modem vezető SpeedTuch 330, hogyan kell telepíteni és hol található meg.  

      Miért nem veszel egy Turkáló? abból, amit olvastam a fórumon Romániából ubuntu rooter, hogy egy modellt, hogy a tiéd egy megpróbáltatás, nagyon régi, lehet kapni a többi Romtelecom nem kényszeríti tudod, az egyetlen! És azért, mert a régi, és már nem használja senki sem írt kérdése vagy problémája róla.

      Nézd meg, hogy segít ebben a témában, kattintson ITT. figyelmesen olvassa el, amit az emberek azt mondják. ha minden sikerül, vagy nem ért valamit, a legjobb dolog az lenne, hogy kérje meg őket, őket, nem tudnak segíteni, mert én modem, én nettó az RDS és 1 nap vettem Turkáló, megtettem semmi különös Ubuntu, mint a Turkáló Lam 7 meg a böngésző ablakot, és amikor telepítettem az Ubuntut egyszerűen meg kellett csinálni teljesen net nélkül beállítások (RDS kapcsolati beállításokat tettek a Turkáló)

  • Gratulálunk ennek a kiváló bemutatónak. Remélem, hogy az Ubunturól szóló következő oktatóanyagokban megmutatja, hogyan kell telepíteni a programokat a "tar.gz" és a "tar.bz2" csomagokból.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.