Az egérkurzorok telepítése Windows XP, Vista és Windows 7 rendszerbe - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk közösen, hogyan tudjuk telepíteni új témák egérmutatót, ahol tart, és hogyan kell telepíteni. Mint bizonyára tudja, a Windows jön-val több témát is kurzort, de el kell ismernünk, hogy ezek a régi és unalmas. Témák telepítése az egérmutatót nehéz lehet néhány, mert számos módja van, hogy telepíteni őket. Bizonyos kérdéseket kell manuálisan telepíteni telepítő mások, mások csak bizonyos témaköröket a program, és csak akkor telepíthető a szoftver segítségével testre és személyre, a legtöbb kereskedelmi szoftver testreszabás mellett mit kell használni, és telepíteni a szoftvert csak szép, hogy az egér kurzor, amikor biztosítani módszerekkel, amelyek nem igényelnek bármilyen szoftvert telepítene, de kis készség a részünkről?
Hogyan lehet megtalálni az új témákat, és hol kell letölteni őket?
Egyszerűen Google a barátod (google a barátod), írunk barátunk Google: téma vagy az egér kurzor egér kurzor témák vagy témák és egér vagy egér kurzor letölthető.
Hogyan csúszkák telepített új kurzort, vagy ahogy mondják, az egér nyíl?
A letöltött témák többségét szépen egy archívumba helyezzük, mások .ini fájlt tartalmaznak. Ha olyan témákkal találkozunk, amelyek tartalmazzák ezt .ini fájlt, akkor szerencsésnek tekinthetjük magunkat, mivel ezek telepítéséhez egyszerűen jobb egérgombbal kattintunk a kurzorokkal mappában található .ini fájlra, és a helyi menüből választjuk az „Install” funkciót. Ez a kis fájl automatikusan lemásolja az új kurzorokat, ahol szükséges az új rendszerünkben. Csak annyit kell tennie, hogy menjen a Vezérlőpultra, majd az Egérre, és a Mutatók lapon a Rendszer legördülő menüből kell választania, a témának a mappának a nevét kell tartalmaznia. csúszkáinkat telepítésük előtt.
Gyakran fél, hogy elveszíti, és több mint akiknek nincs AutoInstaller automatikus, így szükség lesz a kézi másolás a mappát, kurzorok a C: \ Windows \ kurzorok. Akkor meg kell mrgeti a Vezérlőpult, majd egér mutató fülre, és válassza az utat a kurzor manuálisan egyes állam volt látható ez a videó bemutató. Lehetséges, hogy több téma arról, hogy a csomagolás a kedves. Exe vagy archív SFX (Self Kivonat az önkicsomagoló hol lesz egyszerűen duplán kattintson rá, és követve a kis varázsló) Ezek a témák jönnek készen csomagolva. Exe vagy. SFX a vagyon (egyesek), hogy a telepítés után automatikusan alkalmazza az új témát, hogy a kurzort.
De ne több fecsegés, és kövesse végig a bemutató videót, ahol a gyakorlatban mindent, amit itt olvashatók. A végső azt jelenti, növeli az egyéni, a siker a keresést, és megtalálni a legszebb versenyt!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (41)

  • Hello Nekem van egy windows xp problema.Am bemegy feladat igazgató és ha a processzor le utolsó sorok piros és néha 100%, és ez az egész vörös, és csökken, ha csak az első sor vörös és zöld restl . Mit tehetek, hogy visszatérjen a normális?

    • Cosmin: Hello Nekem van egy windows xp problema.Am bemegy feladat igazgató, és ha a processzor le az utolsó sor piros és néha 100%, és ez az egész vörös, és csökken, ha csak az első sor piros és restl verzi.Ce tehettem, hogy visszatérjen a normális?  

      Először is, a probléma, semmi köze ez a bemutató. A edik sor 2 nem post ugyanazt a kérdést 70 alkalommal, mert nem kap választ repde. Feltenni egy kérdést a legújabb bemutató, nem jelenti azt, hogy választ gyorsabb. Látjuk bárhol tegye meg észrevételeit.

      A legbiztonságosabb a vírus, amely kavargott a PC, vagy ha több vírus, azt mondták, itt, és irány a biztonság devirusati és oktató van ebben a témában. Írd fel a keresőmezőbe jobbra: Dr. Web CureIt, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Igen, hogy átvizsgálja a számítógépet, hogy a közüzemi nem lenne rossz nézni őket, és egyéb oktatóanyagok kapcsolódó vírus eltávolítása, megtaláljuk a keresőmezőbe beírásával: SUPERAntiSpyware, Kaspersky Anti-Virus, SpyBoot Search and Destroy, és így adja meg

    • danielÉs mi van, ha véletlenül törölt a kurzort a Windows?  

      Kiválaszt egy másikat... nincs mód az összes törlésére, hacsak nem... elragadtatva... Ahogy az oktatóanyag feletti szövegben is mondtam, amit biztosan nem olvasott el, a windows is jön talán 6-7 témával az egérkurzorhoz, de csúnyák és unalmasak...

    • valy: Vettem egy archív fájlok acolo.dar én 2. CurXPTheme, hogyan tudom telepíteni ezeket? 'S archívum krakin kurzor név .. bla bla bla  

      Olvasd el az oktatóanyag feletti szöveget! Ott egyértelműen elmondtam, hogy mi a baj azokkal a témákkal, amelyek "furcsa" kiterjesztésűek

  • Nem is lehetne egyszerűbb, ha jobb gombbal kattint a "beállítási információk" fájlra, és telepíti a .. másolás és beillesztés nélkül.

    • Misu: Ez egyszerűen jobb klikk a fájl "beállítási információkat", és telepíteni, nem másolja be A. ..  

      Nézze meg a bemutatót a végéig, uram! Az első témában nem szerepelt az .ini fájl, amely a jobb gombbal történő kattintással automatikusan "települt volna". Olvassa el az oktatóanyag feletti szöveget is! Az oktatóanyagban még rámutattam néhány dologra az .ini fájlról! Miért engeded meg magadnak, hogy megjegyzéseket fűzz valamihez, ha nem is nézed a fejtől-farkig tartó oktatóanyagot?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.