Az új Windows 8 Release Preview - video bemutató helyes telepítése

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell telepíteni a Windows 8 Release Preview, Windows verzió 8 frakció közel a végleges változat, amely nagyon jól működik, az operációs rendszer már stabilabb, optimalizált sebességet, és némi javulás a Metro UI alkalmazásokhoz. Körülbelül Újdonságok a Windows-8 Release Preview hiába beszélni, mert már volt ez az egy cikket a blog.
Az operációs rendszer telepítése Wndows 8 Preview Release egy könnyű, gondtalan és még ajánlom, hogy nagyon óvatosnak kell a lépéseket, amelyeket a bemutató, mert ha eljut a speciális beállítások a lehetőséget, hogy elveszíti a számtalan lehetőség Utaztam, és elmagyaráztam, hogy szerettem volna megérteni őket, és tudják, miről van szó, és mit akar tőled az operációs rendszer.
Minden lépéseket telepíteni az operációs rendszert be lehet állítani, hogy keressen, és automatikusan telepíti az illesztőprogramokat meglévő hardver eszközök csatlakoztathatók a számítógéphez, hogy bár nem lesz több lépésben, azt ajánljuk, hogy válassza ki a hosszabb utat Engedélyezze ezt a lehetőséget nagyon hasznos azoknak, akik nem a saját CD-meghajtók csatlakoztatott eszközök vagy meglévő hardver a számítógép.
Gondosan particionálás! Ha a rendszer automatikusan létrehoz egy partíciót 7 100 MB telepítve, a Windows automatikusan létrehoz 8 Preview kiadása egy 350 MB rendszermemória fenntartva partíció (System fenntartva) nem jelenik meg a Windows Intézőben, de nem tárolja a rendszerindító fájlok. Választhat, hogy hagyja, hogy a rendszer hozza létre ezt a partíciót, vagy sem. MB rendszer fenntartva Partition az 350 május gubanc a jövőben, ha olyan szoftvert használ, a biztonsági berendezés, mielőtt a Windows 8, a biztonsági szoftver nem tudja, hogyan kell kezelni a rendszer megfelelő működésének, ami problémákat okozhat, ha akarsz a biztonsági mentés vagy visszaállítási biztonsági másolatot. Mindez azért, mert ennek a 350 MB partíciót, hogy a Windows automatikusan létrehoz egy Preview Release 8 akkor a probléma a jövőben, ha azt szeretné, hogy csinál egy dual boot (az operációs rendszer telepítését a Windows mellett 8 Release Preview)
A tutorialban megmutatom, hogyan kell megszabadulni a partíció 350 MB. Nagyon fontos tudni, mielőtt elkezdi telepíteni a Windows 8 Release Preview és hardver követelmények kell telepíteni az operációs rendszert:
Processzor: minimum 1 GHz vagy annál több
RAM: minimum 1 8 GB, ha a Windows az ütés, vagy minimum 32 2 GB, ha a Windows a 8 64 bit (telepíteni a Windows-8 64 a biteket akkor szükség van egy processzor, amely támogatja a 64 bit arhiectura)
Hard Drive Space: GB minimum Windows 16 8 32 a bitek és a GB minimum Windows 20 8 64 a bit
Videokártya: a videokártya képes támogatni a Microsoft DirectX 9 WDDM
A rövidebb fel, ha telepítve van a Windows 7 most azt jelenti, hogy lehet telepíteni és a Windows 8.
Ha a javasolt minimális hardver követelményeket, akkor elkezdi telepíteni a Windows Release Preview 8 nem előtte teljesen le minden USB-eszközök a számítógép, hangosítás, nyomtató, webkamera, kábeles internet modem. Balra a számítógéphez csatlakoztatva kívánja telepíteni a Windows 8 csak az egér, a billentyűzet és a monitor bemutató arról, hogy miért kell ezt.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell telepíteni az új operációs rendszer a Windows Consumer Preview 8.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (141)

  • Azt is feltette a "Zászló Számláló" webhelyre, hogy megnézze, hogy hány egyedi látogatóm van; de nem vagyok biztos benne, hogy az ip alapján megmutatja-e a látogatókat, vagy ha ugyanaz az ip (személy) belép egy másik napba, megszámolja újra?

  • És köszönöm az oktatóprogramot, azt hiszem, itt kezdődik a gyönyörű rész ... az operációs rendszer "belekéből" származó kinyilatkoztatásokkal ... tehát ... várunk!

  • Helló, Adrian és Cristi, és gratulálok az elvégzett oktatóanyagokhoz. Mit mondasz, a Windows 8 jól működne egy ACER APIRE 5315 laptopon a következő konfigurációval:
    RAM: 1GB
    CPU: Intel Celeron Ghz 2.0
    Szeretnék csinálni egy tesztet, hogy hogyan mozog WIND 8, majd telepítse az asztalon.
    BAFTA!

  • Adrian kendőt olvasni a tutorial láttam win8 néz ki, hogy lesz a végleges verzió, és a Metro UI felületet misepare változott egy kicsit, de van egy pár kérdést
    1) csinál egy tutorial, hogy hogyan találja aa e-mail címét azt mondtam, hogy tulajdonjogát és más ezer bemutató, de senki nem válaszolt
    2) hogyan tudnám rávenni magam, hogy néhány oktató az oldalon, kérjük Sami Cami választ, mint ezen az oldalon, és szeretnék hozzájárulni, és én

    • andreri:
      Adrian kendőt olvasni a tutorial láttam win8 néz ki, hogy lesz a végleges verzió, és a Metro UI felületet misepare változott egy kicsit, de van egy pár kérdést
      1) csinál egy tutorial, hogy hogyan találja aa e-mail címét azt mondtam, hogy tulajdonjogát és más ezer bemutató, de senki nem válaszolt
      2) hogyan tudnám rávenni magam, hogy néhány oktató az oldalon, kérjük Sami Cami választ, mint ezen az oldalon, és szeretnék hozzájárulni, és én

      Andrei Milyen írástudatlan vagy! :)), :)), :)) Micsoda tréfa, hogy oktatókat tettél :)), :)), :))

  • Adrianus készíthet oktatóanyagot az ubunturól: "Hogyan telepítsük a Windows 8-at a virtuális gépbe, az igazi rendszer ubuntu".
    Megpróbáltam telepíteni a Windows 8 Release Preview VirtualBox, de nem tudtam, mert van hardveres virtualizáció.
    Megpróbáltam telepíteni a VMware Player Ubuntu, de nem sikerült, ez ad nekem hiba http://communities.vmware.com/message/2040666

  • Én nem megyek, mert nem kompatibilis a CPU-t! Én N270 Intel Atom (netbook Acer Aspire One). Volt a Consumer Preview, de Preview Release nem akarja!

  • Szép bemutató és az utolsó bemutató Cristi azt mondta, hogy nem egy show, ami a Windows 8 őszinte akarok csinálni, mert én vagyok érdekel váltás a Windows 8.
    Azt szeretném először, hogy egy bemutató, hogyan kell megvédeni a Start bar Start menü Windows 8.
    másrészt szeretném bemutató kapcsolódik: hogyan mozog a böngészők a Windows 8 7 ha valóban gyorsabb vagy lassabb, és valaki azt mondta, hogy a Windows 8 növeli a FPS játékok és szeretné látni, és ez a ha valóban igaz-e vagy sem.

    Esteem és tisztelet
    Gratulálunk a konzultáció izgatott vagyok az útmutatók a Windows 8 várnak ennyi
    köszönöm

  • Szép bemutató! Lehet csinálni egy bemutató arról, Sajátgép, meg ilyesmi remélem érted, mire gondolok, mint amilyennek látszik, mint a szoftver telepítve van, stb.

  • Köszönöm az oktatóprogramot. Vezeték nélküli internetkapcsolatom van a TP-Link usb adapterrel, érdekelne, ha a win 8 képes felismerni ezt az adaptert.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.