Hogyan kell telepíteni az Android a Samsung Galaxy Nexus KitKat 4.4.2

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban megtudhatja, hogyan telepíthető az új Android 4.4.2 KitKat operációs rendszer a Samsung Galaxy Nexus I9250-re (YAKJU - MAGURO). Ahogy az oktatóban mondtam neked Előadás az új Android KitKat 4.4 a Samsung Galaxy Nexus eszköz túllépte a 18 hónapos határidőt, amelyen belül a Google elkötelezett amellett, hogy hivatalos frissítést kínál az Android új verziójára. Más szavakkal, mivel a Samsung Galaxy Nexus 18 hónapnál régebbi, ezért nem kap frissítéseket az új Android verziókhoz. Egy másik ok, amiért a Google már nem kínálja az Android új verzióit a Samsung Galaxy Nexus számára, az a tény, hogy a Texas Instruments, a chipgyártó, amely a Galaxy Nexus is rendelkezik, kivonult a piacról, és a chip nem támogatott. TI OMAP 4460. Az utóbbi okot a Google nem hivatalosan támogatja, de a legtöbb rajongó arra a következtetésre jutott, hogy a Google az Android 4.4 KitKat elindításával elindította a „Svelte” projektet is, amelynek célja az Android KitKat még okostelefonokon történő bemutatása. kissé gyengébb, mindössze 512 MB RAM-mal.
Mégis, még nem hivatalos támogatást a Google, mert van egy nagyon szenvedélyes közösség a fejlesztők, és aki szintén rendelkezik a Galaxy Nexus, tudjuk telepíteni Android 4.4.2. Tesszük ezt manuálisan Alapvetően telepíteni CyanogenMod, amelynek alapja az Android verzió 4.4.2
Ahhoz, hogy a gyakorlatban, amit akartunk, szükségünk van a következő:
- Java JDK
- Android SDK
- CyanogenMod Nightly Samsung Galaxy Nexus 11 (Maguro) (Alapvetően archiválja. Zip, amely az operációs rendszer, hogy villog ui)
- Gapps csomag CyanogenMod 11 (Google Apps, lejátszás Store, Gmail, Hangouts)
- ClockworkMod Recovery a Samsung Galaxy Nexus Image Recovery, amely átmenetileg villog a készülék, akkor villog CyanogenMod 11 (operációs rendszer) és a Gapps csomag
- VÁLASZTHATÓ Univerzális ADB Drivers (Universal bármilyen okostelefon Anddroid függetlenül a használt operációs rendszer), ha problémája van felismerve a készüléket fastboot módban, telepítse az ADB illesztőprogramok
FIGYELEM!: A végén, mielőtt tovább lépések végrehajtása a bemutató videó azt ajánljuk, hogy kapcsolja ki a biztonsági szoftverek (vírusirtó és tűzfal), úgy, hogy azok megakadályozzák a megfelelő futó végrehajtható fájlok és szkriptek használt a telepítés és a flash-uire. Használja az eredeti adatkábelt, hogy jött a telefont, és csatlakoztassa az elülső USB port (található a számítógép előtt), ne használjon USB hub nemi közvetítők és más kiterjesztés során az egész folyamatot. Szánjon rá időt, vizsgálja meg alaposan a bemutató videót, célszerű nézni fej-farok, majd a munkához. Ha kétségei vannak, kérje!
Változások a készüléket állítják elő, hogy a gyakorlatban mit is látható ez a videó bemutató nem véglegesek. Ön visszatér állomány az operációs rendszer, vagy még pontosabban, a készüléket vissza lehet állítani, ha az állapot, amelyben akkor volt, amikor először kezdett. Ha kéri a hozzászólások részben, csinálok egy tutorial arról, hogyan vissza állomány OS.


[hordozóazonosító = 1094 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (75)

  • Én biztosan, hogy csak az Ön kérésére bemutató lesz a prioritás!
    Nexus hatótávolságú eszközök a legkönnyebb kezelni, akkor óriási rugalmasságot, és nem olyan szigorú, zárt, őrzött (akárcsak a Samsung S3 és S4 a Knox)
    Számomra ez nagyon fontos, és ezért én inlcina a jövőben Nexus eszközök tartományban. A Nexus (4, 5, 7 vagy 10)? Nincs fejfájás!

  • Adrian szíves mondja meg, hogyan lehet megszabadulni a frissítést kapott kitkat 4.4 hivatalos Google Nexus telefon.An a 4, és nem fogok rendezni a 4.3 Kitkat lesz f bine.Din Sajnos minden alkalommal, amikor csatlakoztatja nettó AMI telefon azt mondja a frissítés már letölthető a meu.Te legyen szíves mondja meg, hogyan lehet a figyelmeztetés jelenik meg nincs, mint eltávolítani a frissítést telefon.Multumesc.

  • És azt hiszem, sok embernek szüksége van egy tutorial, hogy hogyan az operációs rendszer vissza az állomány.
    Gratulálunk minden, amit tettél annak érdekében, hogy megtudjuk "amit még nem tudunk"!

  • Szia Adi, és engedjék meg, hogy kérdezzem meg az információt, amely nem kapcsolódik a bemutató, van egy 1 TB külső merevlemez, a probléma nem ismeri el bármely PC-hez, akkor recuprez valamit róla? Thanks több!

      • Számos számítógépen megpróbáltam kipróbálni, de senki sem ismeri fel, szeretném tudni, vannak-e más megoldások is, különben köszönöm szépen!

      • Nagyon jó tutorial, felicitari.Am a Samsung Galaxy Nexus I9250 (YAKJU - maguro, Android vers.4.2.1 és azt szeretnénk, hogy frissítés vers.4.2.2 vagy vers.4..3 ha posibil.De héten ptr megoldásokat keresni a neten. Android frissítés vers.4.2.1 egy vers.superioara (érvek és ellenérvek több), és kilép az alkalmazás frissítése után ezeket a gondolatokat. .Rog ha hadd mondjam el, hogyan procedez.Multumesc várható.

  • Uraim, szeretném megkérdezni, hogy tudsz-e készíteni egy oktatást az Android rendszer telepítéséről a notbookra vagy a laptopjára. Láttam, hogy laptopjuk van az Android-hoz eladva.

  • Nagyon hasznos Vtutorial, mint általában, különösen azok számára, akik androidos telefonokkal rendelkeznek,> Míg egy video oktatóanyag android x86-os telepítéssel a pc-re, kettős rendszerindítással nagyszerű lenne, virtualizáció nélkül a V BOX-ban, közvetlenül a pálcáról vagy a merevlemezre telepítve

  • Gratulálok tutorial. Nekem van egy Galaxy Nexus és kívánom, hogy telepíteni Android 4.4.2 alapján ez a bemutató. Kérjük, a bemutató a visszatérő állomány OS. Köszönöm.

  • Archívum CSAK címoldalára videotutorial.ro.am elveszett, és a törlés (iGoogle) egyedi lap (ami archive), beépített valószínűleg feedly.
    VÁRJON megoldást személyre szabott oldal, amely csak a teljes videó címeit tartalmazza. ro és ingyenes oktatóanyagok.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.