Az Adobe Photoshop CS4 telepítése az Ubuntu Linux rendszerre - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan lehet telepíteni az Adobe Photoshop CS4 Ubuntu Linux operációs rendszer. CS4 Photoshop egy professzionális és magasan fejlett képszerkesztő. Adobe gyártó általában felajánlják ezt a programot a Windows operációs rendszerek és a Mac OSX, de mi lesz, hogy képes legyen telepíteni gond nélkül az Ubuntu operációs rendszer.
Ehhez szükségünk van:
- Adobe Photoshop CS4 telepítőkészlet (Windows)
- Wine1.3 (Linux alkalmazás)
- PlayOnLinux (Linux alkalmazás)
Telepítéséhez Wine1.3 nyitni egy terminált, és adja ki a következő parancsokat (vagy használja a grafikus módú telepítés, amint az a bemutató videó)
sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-wine/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install wine1.3

Ezután feltelepítettem Wine1.3 kell telepíteni PlayOnLinux hogy a következő parancsokat a terminál:
wget -q "http://deb.playonlinux.com/public.gpg" -O - | sudo apt-key add -
sudo wget http://deb.playonlinux.com/playonlinux_maverick.list -O /etc/apt/sources.list.d/playonlinux.list
sudo apt-get update
sudo apt-get install playonlinux

Ha a Ubuntu Lucid Lynx LTS 10.04 PlayOnLinux telepítés parancsok:
wget -q "http://deb.playonlinux.com/public.gpg" -O - | sudo apt-key add -
sudo wget http://deb.playonlinux.com/playonlinux_lucid.list -O /etc/apt/sources.list.d/playonlinux.list
sudo apt-get update
sudo apt-get install playonlinux

Miután telepítette PlayOnLinux nyitjuk Alkalmazás menü> Játékok, menj a keresési mezőbe be és írjon photoshop, keresési eredmények azonnal megjelennek alatt a keresőmezőbe, hogy egy kattintással jelölje ki, majd kattintson az Alkalmaz, és kövesse az egyszerű varázsló telepítés az idő, amikor arra kérik, hogy utat, amit talál setup.exe fájlt az Adobe Photoshop CS4 telepítőkészlet CD-t vagy annak telepítése.
Ennek ellenére kérem nézze meg ezt a videót bemutató, hogy hogyan teszed.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (60)

  • Nagyszerű, jó bemutató, bár nem használom a Linuxot, a jövőben beleszerethetek ebbe az operációs rendszerbe, amikor egy kicsit hosszabb lesz .....

  • Vártunk, hogy készítsen több útmutatót a Linux számára, gratulálok Adriane-nak, nagyon hasznos oktatóanyag. Most, hogy megmutatta nekünk, hogyan kell telepíteni a Photoshop-t, remélem, megmutatja nekünk, hogyan kell azt használni egy jövőbeli bemutatóban. Ami a borot illeti, egyetértek azzal, hogy részletes bemutatókat készítek róla. Úgy gondolom, hogy a Wine extra ok a Linux használatára, azok számára, akik nem válnak le a Windows-tól, és vannak olyan csomagok az ubuntu számára, amelyek pontosan úgy néznek ki, mint a Windows 7 :).

  • Adrian bravo :) Ezzel az oktatóanyaggal a Win mániákusok elkezdenek mozogni valami ingyenes és biztonságos irányban! Gratulálunk és köszönjük az oktatóprogramot;)!

  • Nagyon jó bemutató Adi. Szeretnék egy oktatást a borról. Van egy kérdésem az Ön számára: Miért Ubuntu, nem pedig egy másik disztribúció?

    • Dumitrel: Foartebun bemutató Adi. Szeretnék egy tutorial Wine. Van egy kérdésem: Miért Ubuntu disztribúció, és nem egy másik?  

      "Miért Ubuntu, és nem egy másik disztribúció?"
      A: Mert ez a legnépszerűbb eloszlása ​​a világon, és van rangsorolva 1 on DistroWatch

      Csodálkozni fog, ha megtudja, hogy hány hardcore linuxist kettős rendszerindítással (linux és Windows) használnak bort Windows alkalmazások élvezésére, ne gondolja, hogy a linuxisták nem csapkodnak vagy használnak kereskedelmi szoftvereket, vagy hogy nem "nyálkoznak" a Windows alkalmazások után (miután néhány)

      • AdrianGudus:
        "Miért Ubuntu disztribúció, és nem egy másik?"
        A: Mert ez a legnépszerűbb eloszlása ​​a világon, és van rangsorolva 1 on DistroWatch lenne lepve, hogy sok hardcore Linux felhasználók vagy dual boot (Linux és Windows) fiefolosesc bor élvezni Windows alkalmazások, nem hiszem, hogy van linuxistii vagy ne használja kalóz szoftver vásárlás, vagy sem "nyáladzó" után a Windows alkalmazások (egyesek szerint)
          

        Értem.
        Én nem érzem, nem tudja eldönteni, melyik tetszik a legjobban forgalmazás. Azt hiszem, Mint Debian vagy Debian alapú változata vonz egy kicsit.

        • Dumitrel:
          Értem.
          Én nem érzem, nem tudja eldönteni, melyik tetszik a legjobban forgalmazás. Azt hiszem, Mint Debian vagy Debian alapú változata vonz egy kicsit.  

          Miután megpróbálta őket, akkor lehet mondani, hogy te csinálsz őket anélkül, hogy külső segítség, csak akkor rájönnek, hogy tetszik a legjobban, és akkor automatikusan leállítja azt. Adrian teljesen igaza van, amikor azt mondja, hogy az Ubuntu a legmelegebb minden linuxurile forgalmazás. Ezen kívül, azt a legnagyobb közösség a román nyelv és a fórum több, mint te, mint én.
          Csodálkoztam, hogy hogyan mozog, mennyi forrást eszik, milyen gyorsan indul és milyen gyorsan zárja be Maverick Merkat. Hol a fenébe kerül, ha így folytatja? Ha elviszlek, elhagyom neked az e-mail címemet, hogy tudassa velem a megjelenő hírekkel.
          További szép napot.

  • Nem egészen értem a Windows kereskedelmi programok Linux rendszerben való használatának értelmét. Azok, akik profi Linux és profi szoftverek, nem gondolják, hogy megtennének egy ilyen dolgot, de kérem ... Miért nem használja közvetlenül a Windowsot azzal a programmal, és ennyi, ez sokkal jobban működik, és nem kell annyira bonyolítania magát. . ÉN NEM kritizálom és NEM adok tanulságokat senkinek, mondtam a véleményem.

    Adi, nem bánja, tudom, hogy szereted Gimp talán annyira, mint a Photoshop.
    Bravo a tutorial!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.