Hogyan lehet beágyazni egy Google térképet egy weboldalba vagy egy webhelyre - oktatóvideó

Szia barátok, ebben a tutorialban megtanuljuk, hogy bele, és a központ egy térképet a Google Maps egy html oldalt.
Miért akarnánk, hogy beágyazza a térképet egy honlap vagy egy dokumentumot?
Ha van egy online bolt, akkor kérheti a bemutatóterem a térképen, vagy egyszerűen csak szeretné, hogy hamar megtaláltuk a látogatók, el szeretné helyezni a térképen a célok, hogy mások is látni őket, szeretnénk, hogy egy térkép térkép számos módosítást. A válaszok sok, és egy kis fantázia is hosszú listát a végtelenségig.
A Google Maps lehetővé teszi egy térkép vagy még több térkép beágyazását bármilyen weboldalra vagy egy egyszerű html dokumentumba, ehhez ki kell választani a kívánt területet a térképen, és meg kell nyomni a "Link" gombot, amely láncnak tűnik. . A link alatt két lehetőségünk van: vagy a linket használjuk messenger, skype, plusz, facebook, twitter üzenet küldésére, vagy pedig a beágyazási kódot választjuk. A beágyazási kód tartalmaz néhány olyan paramétert is, amelyeket bármikor módosíthatunk. A szélességet, a magasságot, az élvastagságot stb. Bármikor módosíthatjuk. Ha meg akarjuk változtatni a térkép kereteit az oldalon, akkor csak annyit kell tennünk, hogy elosztjuk egy keretet, amelyet balra, jobbra vagy középen igazíthatunk, az oldal elrendezésétől függően.
A térkép is kérhet és más helyeken, például, küldjön e-mailt a teljes láb kapcsolatot, hogy növeli a levegő a szakmaiság és az átláthatóság a te dolgod.
Beágyazott térképek lehet egyszerű vagy műhold kilátással a térképen adhat más rétegek, de fogunk beszélni, hogy egy másik alkalommal.
Google Maps segít fel és az üzleti, épület, blokk, stb a térképen, ha akarsz egy tutorial ebben a témában, kérjük, írjon nekem a megjegyzések rovatban.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


 


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. szia nagyon érdekes bemutató, de szeretném kérni, hogy minél több oktató a fejlődő területek, és minél több oktató html szkriptek ez azt jelenti, meg tudjuk mondani, hogyan kell változtatni, és ha lehetséges, szerettem volna valami a mysql nagyon érdekli őket

 2. Szeretnék egy bemutató elmagyarázza Krisztus profitshare a híre, mint amit használ, hogy kap pénzt, hogyan kell vásárolni, stb.

 3. nyugalom - mondta

  Cristi tud valahol tutorialu TV GBO plss
  a youtube-on, ha tudsz
  köszönöm

 4. Szia Cristi, nagyon jó ez a bemutató. Azt kérjük, hogy a bemutató, hogy hogyan tudunk tenni cégét a Google Maps? (Ahogy azt a bemutató.)

 5. DJ Nichi PIZZA - mondta

  Szeretnék egy tutorial Wirecast, ha lehetséges.

 6. sajnálom offtopic, de van a Fields: Hogyan lehet navigálni a Google Chrome 2 egér, mindkettő külön kurzor

 7. Vlad Angelo - mondta

  ESRD:
  sajnálom offtopic, de van a Fields: Hogyan lehet navigálni a Google Chrome 2 egér, mindkettő külön kurzor

  Nem lehet ... ez egy átverés április 1 által szervezett Google

 8. Adrian Gudus - mondta

  Vlad Angelo: Nem lehet ... ez egy átverés április 1 által szervezett Google

  Igen, lehet, és látni fogja, és hogyan. Stay tuned több!
  Ki videotutorial.ro igazi rajongó, és mindent tud a tutorials ösztönösen, és ez hogyan lehetséges
  Nem tudom, hogy a "külön kurzor" rész sikeres lesz-e abban az értelemben, hogy mindkettő azonos lesz

 9. Zoltan - mondta

  Meg tudunk a facebook-on, így láthatóvá Harat?

 10. dli.ro - mondta

  Ez nagyon fontos, különösen azért, mert többet kínál megbízható, hiteles és tudják, hogy a tervek költségére, azt gondolva, hogy ez lenne a közúti valahol távol a város. Köszönöm a cikket, én egy nagy segítség, hogy a blogomban

 11. George Chirila - mondta

  Üdvözlégy!
  Van egy személyes blog, és megpróbálta bevezetni a harta.Am pontosan ezt tette a lépéseket, amelyeket már kifejtettem a bemutató, de azt mondja, valami ilyesmit: A HTML-kód nem fogadható el: Tag nincs lezárva: Dobja DIV.
  Bementünk a p [Ostara a blog, tettem ahogy mondta, hogy

  Tettem a papírokat iframe-kódot

  és ha adok neki, hogy mentse, ami korábban írtam, megmutattam, amit úgy tűnik címke nincs lezárva.
  Köszönjük jövőben magyarázatokat.

 12. Mihai - mondta

  Hello, hogy módosíthatja a piros nyíl mutatja a helyét, ha szeretnénk, hogy egy másik jele (pl.: Izzó) lehet?

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.