Olcsó utántöltőkészletekkel ellátott nyomtatópatronok betöltése - oktatóvideó

Szia barátok, ez a bemutató megmutatja, hogyan kell betölteni a nyomtató patron egy utántöltő készlet olcsó, így készletek általában megtalálható a szupermarketekben, és nagyon kedvező, ár mellett eredeti patronok tiszta alamizsna!
Az üzlet nagyon jövedelmező nyomtatók általában eladja nyomtatók nagyon alacsony áron (szemben azok értéke), cserébe patronok nagyon drágák. Emlékszem, vettem egy nyomtatót egy ideje, kerül 99 lei és patronok kerül 170 lej.
Az üres patronokat lehet tölteni többször, és így nagy pénzt utántöltő szett sokkal olcsóbb, mint egy új patront. Ezekkel készletek betöltheti patronok többször, az én esetemben tudja tölteni két-három alkalommal egy patron, nem rossz egy készlet, hogy én fizettem a csillagászati ​​összeget Ft 17.
A készletek mindent tartalmaznak, amire szüksége van, még a legtöbbet is. veszekedni a technikával. Az újratöltési folyamat meglehetősen egyszerű, behelyezzük a tűt a lyukba és szivattyúzzuk a tintát a patronba.
Patronok nem lehet feltölteni túl sokszor mondom ezt tapasztalatból. Bár vannak olyan módszerek, amelyek újraéleszteni patronok vegytisztítás, én még nem próbáltam bármilyen módszerrel. Ha valaki tudja, hogyan kell mosni száraz patronok írd meg a megjegyzések rovatban.
Az oktatóanyagban használt készlet csak a színes patronra vonatkozik, a fekete esetében az eljárás ugyanaz, még egyszerűbb is, mivel a fekete patronnak csak egy lyukja van, ahol a tintát kell szivattyúznia. Ahol megvettem ezt a készletet, hasonló verziók voltak a fekete számára is, szerencsére a fekete patronom új, és nem volt szükségem a készletre, de határozottan megkapok egy feketeat, ezen az áron…

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (46)

  • Van egy Canon MP280 Pixma. Nem vagyok biztos benne, mi történt a színnel :)) vagy száraz, vagy kész ... egyébként halott, de a fekete nagyon jól működik. Vettem egy üveg Canon tintát, fizettem érte 10 lej, és 10-12 alkalommal töltöttem rá, és még mindig nem cseréltem ki a patront. Normál fecskendőt használtam ... Ez a fúró jó, ha nincs lyukak az Ön számára. Például, én használtam ... A patronon volt egy táblom, ahol azt ki kellett fúrni. Például kesztyű viselésekor nem bírom kesztyűt, és mindig feketem leszek, amikor feltöltöm, és a tinta feketesége kb. 2 napig megtart.

  • Bravo Cristi !!! Úgy gondolom, hogy ez a leghasznosabb és legjobb bemutató, amíg ... azaz kit nem használom a Windows 8 (néhány) vagy a Bios oktatóanyagait, tehát ezt az oktatót vagy ezt bárki másnak használhatja (akinek nincs otthon nyomtatója).
    Bravo újra!

  • Őszintén szólva nem ajánlom senkinek refil szett Egyenlő Ink egyszer vettem egy fekete, és a színe inkább szürke, mint a fekete kemény ami kell tüntetni a papíron.

  • Tüske:
    Cristi akár megerősített hogyan lehet hígítani színek!?

    A felhasználó a csatornája a YouTube mondom, menj desztillált vízzel olcsó, fekszik a benzinkútnál.
    Én még nem próbáltam ezt a módszert, és nem tudom, mit mondjak.
    Próbáld meg, hogy revi fogja mondani, hogyan csinálta.

  • Cristi-admin: A felhasználó a csatornája a YouTube mondom, menj desztillált vízzel olcsó, fekszik a benzinkútnál.
    Én még nem próbáltam ezt a módszert, és nem tudom, mit mondjak.
    Próbáld meg, hogy revi fogja mondani, hogyan csinálta.

    Desztillált vízzel megy, megpróbáltam. Számomra a fekete patronhoz vásárolt patron utántöltő készlet dobozban volt egy üveg desztillált vízzel, rózsaszínű volt, és ráírta a tisztítófolyadékot. A fekete patront kissé megszilárdítottam, és kissé beletettem a fecskendőbe. Néhány percre hagytam, hogy a patron belépjen a benne lévő desztillált vízbe, majd minden rendben volt. Egy évvel ezelőtt, amikor nyomtatószolgálatba mentem, azt mondták nekem, hogy ha a patronban a színek megkeményednek, akkor megolvadhat, ha forró vízbe teszik és néhány percig tartják.

  • Cristi, ... az átlátszó golyókat be lehet helyezni a REFIL lyukakba egyfajta biztonsági dugóként, mielőtt a matricákat felhelyeznék ...

  • Helló,
    Van egy HP Deskjet F370 nyomtatóm ... 3 vagy 4 évvel ezelőtt vásároltam (pontosan nem emlékszem), az elején, amikor elfogy a tinta (fekete + színes) ... Metróba mentem, és olyan tintát vásároltam, amely kb. 100 RON értékű ... majdnem egy évbe telt, amíg rájöttem, hogy ezeket a tintákat be lehet tölteni ... Azt mondták nekem, hogy bizonyos speciális xeroxokba / garázsokba tölthetők, és egyenesen odamentem. onnan a nagybátyám 6 RON-t töltött fel (csak fekete, színes voltam). Boldog voltam, és behelyeztem azt a tintát a nyomtatóba, de a meglepetés az volt, hogy egyáltalán nem működött. Egy ideje küzdöttem, de semmi nem történt meg ... kérdeztem néhány barátot, és azt mondták nekem, hogy a nyomtatót el kell vinni egy szervizbe, hogy eltávolítsam nem tudom, mi az arca .. és akkor lemondtam magamról ... azóta a nyomtató alszik az asztalomon, anélkül, hogy használt :(
    Mit tehetek?
    Remélem, nem fáradtam neked annyira "elmélettel": D

  • Toner töltés előtt törölje ki a területet, ahol a szemceruza nedves sevetel majd törölje át egy száraz törülközővel nagyon jól.
    Én ezt a módszert, mint az ok.
    Elfelejtetted mondani az embereknek, hol vásárolta a készletet!
    Az ár nagy.
    Köszönöm Cristi.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.