A Windows 8 használata és a telepítés utáni teendők - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk néhány dolog, amit tehetünk, telepítése után a Windows 8. Biztos vagyok benne, hogy sok számítógép-felhasználók már telepítette a Windows 8 és csak annyi nem nagyon ismeri, nem tudom, hogyan kell használni, nem tudom, milyen gyorsan és egyszerűen a fő beállításokat az operációs rendszer.
Azt olvastam a megjegyzéseket, és úgy döntöttem, hogy nem ez a bemutató, hogy tisztázza a felhasználók választ olyan kérdésekre, mint:
- Telepítettem a Windows 8-at, és az idő helytelenül van beállítva. Hogyan javíthatom az időzónát a Windows 8-ban?
- Hogyan helyezhetem el a Sajátgép és a Vezérlőpult ikont az asztalon?
- Hol van a Start gomb a Windows 8 rendszerben
- Hogyan helyezhetem el a szokásos alkalmazások ikonjait a MetroUI felületre?
- Hogyan lehet letiltani a MetroUI alkalmazások, például a Mail, Emberek, Üzenetek, Naptár, Hírek, animációit?
- Hogyan lehet nagyobb vagy kisebb az alkalmazásikonokat a MetroUI felületen?
- Hogyan keressek alkalmazásokat és fájlokat a Windows 8 rendszerben?
- Hogyan választhatom ki, hogy melyik alkalmazást használja a fájlok megnyitásához a Windows 8 rendszerben?
- Olyan fájlok társításáról is beszéltünk, mint például: zene, fotók, filmek a szokásos alkalmazásokhoz vagy a MetroUI-hoz
- Hogyan tudok belépni a Windows 8-as helyi fiókkal történő bejelentkezésről a Hotmail-fiókba (Microsoft) történő bejelentkezésre?
- hogyan váltson át a bejelentkezésről a Windows 8-ra egy Microsoft-fiókkal a helyi fiókkal történő bejelentkezésre
- Hogyan állíthatok be fotót felhasználói fiókomhoz?
- Hogyan lehet bezárni a háttérben futó MetroUI alkalmazásokat?
- Hogyan lehet újra aktiválni a Lomtár figyelmeztető üzenetet fájlok törlésekor?
Ezekre a kérdésekre kerestük a választ a bemutató videó ma abban a reményben, hogy akkor jobban ismerik a Windows 8. Telepítettem ezt az operációs rendszer két netbook, egy Asus Eee PC Intel Atom N101 R450X 1.67 GHz GB RAM 1 DDR2 és Acer Aspire One Happy Intel Atom N550 1.5 GHz GB RAM 1 DDR3. Mindkét netbook Windows-8 viselkednek jól, nem volt probléma a meglévő hardver Windows 8 békén felismeri és telepíti a szükséges illesztőprogramokat a kártyaolvasó, a grafikus chip a kamera web, a vezeték nélküli és a Bluetooth. Sőt, Aero (átlátszó ablakok), és a hatása az átmenet az egyik felület a másikra, vagy minimalizálása / maximalizálása ablakok vannak fnctionale ezeken az eszközökön.
A Windows telepítése 8 sok laptopok, netbookok, PC-k, a Windows 7 vettem észre, hogy a vezetők telepíthető gond nélkül a Windows 8. Ami a víruskereső, azt tanácsolom, hogy maradjon most (amíg nyugodt vizeken, és tisztázzák a helyzetet), a Windows Defender, amely egy interfész azonos Microsoft Security Essetials, és amelyek már a bemutató. Ez egy nagyon jó érzékelő, és ha megáll a Windows automatikus frissítés, akkor marad a bázis és semntaruri a vírusok, a Windows Defender és miután valós idejű fenyegetések elleni védelmet.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy hogyan kell használni az új operációs rendszer a Windows 8 néhány trükköt, hogy megismerkedjen ezzel az operációs rendszerrel.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (89)

  • Ionel:
    Adrian tenni valamit, hogy megállítsuk zümmögő hangot!
    rettenetesen hangzik

    Nincs semmi köze velük, ez egy fülhallgató mikrofonja. Ha vigyázol, és megragadja az információkat, amelyeket elmagyarázom, a „bosszantó” hang még csak nem is hallható. Vigyázzon a felesleges quicekre, ahelyett, hogy figyelmet fordítana a lényegre, a tartalomra, az információra ...

  • Szép tutorial. Cristi Adrian vagy bármelyik is legyen szíves mondja meg, hogyan kell telepíteni a windows8 RP magam, mert nekem azt mondja, hogy támogatja. Úgy értem, hogy a high-end PC Intel I5 2500k és az alaplap ASRock Extreme Gen 3 3 egy alaplap PCI 3 stb jövőben.
    Hogyan oldhatom meg ezt problémát, segítsen nekem legyen szíves?
    köszönöm

  • Hello! Van egy probléma, a játék neve Metin2. Amikor elmegyek, és rákattintottam jobb klikk, hogy aktiválja a hívást kell majd állítanunk ezt a dolog. Van valami megoldás?

  • Szia. A metró alkalmazások nem nyitottak. Ha rákattintom bármely alkalmazásra (kevesebb térkép), akkor ~ 4-5 másodpercre megnyílik, majd leáll. Nem tudom, mi okozhatja ezt, mert amikor befejeztem az ablakok telepítését (reggel), mind működtek. Azt hiszem, fontos mondani, hogy egyáltalán nem végeztem el semmilyen beállítást.
    köszönöm

  • AdrianGudus: Nincs semmi, hogy azok a headset mikrofon. Ha gondos és kisajátító információt, amit ismertesse a hang "bosszantó" nem hallottam. Veszel szükségtelen chicha helyett figyeljen a lényeg, a tartalom, az információ ....


    Nem mintha bármilyen dolog, hogy a hang, de ha minden tud bosszantani néhány, hogy próbálja ki a meghallgatásra.

  • Nagyon szép Windows 8, de sajnos túl bonyolult teszteltem, és 2 napig rendkívüli módon mozog, de ha egyszer nem látom a pontot, akkor őszintén nem hiszem, hogy ez a szél szél sikeres lesz, nevezetesen 8 többségük még mindig xw windwot használ, amely utána mivel mindannyian tudjuk, hogy ez egy Windows [antik], de továbbra is működik, a 7-es győzelemnél maradok a legjobb, és a Windows XP közelében vagyok a felületen, úgy értem, hogy ezt mondom, mert mivel mindannyian tudjuk, hogy soknak elég nehéz volt a win xp-től a 7-ig és most 8-ig nyerni [[véleményem nem érdemes 7-én maradni] PT VIDEOTUTORIAL MINDEN VÁLTOZÓ NEV SZÓJA

  • Problémám van az illesztőprogram telepítésével, és a radeon 1600 nem akarja telepíteni, ez hibát okoz, kipróbáltam egy másik 'ACCC' futtatható fájlt és ugyanazt. Mit kell tennem? és ez az a dolog, miután telepítettem az Avira Internet Security-t, nem volt probléma. A kezdeti frissítéseket elvégezte, de a szkennelés leállításakor teljesen őrült lett, és a Windows-on lévő fájlokon festették, mintha nem tudnám, mi a trójai. Az Avira-n kívül egyetlen alkalmazást nem telepítettem. Hatalmas rendetlenség. Szerintem nagy hiba volt.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.