A GIGABYTE alaplapok XIGRecovery biztonsági mentési funkciójának használata - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan kell használni XpressRecovery2 funkció megvalósított Gigabyte alaplapok. Valószínűleg sokan vannak Gigabyte, és soha nem tudtam, hogy van egy kész hát típus végre az alaplap.
Mi XpressRecovery2?
Az alaplapon megvalósított segédprogram, amellyel biztonsági másolatot készíthetünk operációs rendszerről vagy partíciókról, visszaállíthatunk biztonsági másolatot, vagy törölhetjük azt. Az XpressRecovery2 használatának megkezdéséhez szükségünk van az alaplaphoz mellékelt DVD-re. Ez a DVD tartalmaz egy mini Linux disztribúciót (a Gigabyte márkaneve), lehetőséget biztosít számunkra a rendszer indításához és az XpressRecovery2 használatának aktiválásához. Miért mondom "aktiválni"? Csak egyszer kell használni a DVD-t, hogy induljon belőle, és készítsen biztonsági másolatot. A biztonsági másolat készítése után a DVD-lemezen olyan fájlokat másol át, amelyek az alaplapon található XpressRecovery2 funkcióval észlelhetők az F9 billentyű megnyomásával a számítógép indításakor.
Ahhoz, hogy használni XpressRecovery2 van, hogy a merevlemezen elegendő szabad terület (szabad területet), hogy fogja használni, hogy hozzon létre egy partíció formátumot követi EXT2 tárolására mentést. Ajánlott a szabad területet, hogy nagyobb, mint a teljes kapacitását a partíció C. Ha a helyet juttatott meghaladja a kapacitást C partíciót, a partíció nem XpressRecovery2 EXT2 hogy hát csak annyi szükséges, és a szabad területet maradt létrehozása után partíció EXT2 tudjuk használni, hogy hozzon létre egy új partíciót, vagy nem hosszabbítja meg egy másik partícióra, vagy átminősítése partícióra, ahol megvan.
Milyen funkciókat jelent XpressRecovery2?
- Biztonsági mentés
- Visszaállítás
- Távolítsa el
- Indítsa újra
Igaz, én csak meghívja Önt, hogy ezt a videót bemutató
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (27)

  • Cristi-admin

    Kérem, mondja meg a rendszer alatt, és szükségem van folyadékhűtés?
    proecsorul a hűtő a következő: hűvösebb megváltozott Elmentem játékok 52 fok

    a rendszer (nem reklámozni, minden alkatrészt venni a webhely)

    Ház
    alaplap
    GTX videokártya 560
    Processzor i7
    DDR 3 6 a Gb / 1600 MGhz
    Forrás 750 W (moduláris)
    OCZ SSD 60 Gb
    500 Gb HDD
    DVD-RW

    Azt akarom, hogy ez a hűtési rendszer, és szeretné tudni, mit gondol, vagy ha tudok ajánlani nekem egy jobbat,
    Érdekelne, hogy a CPU Játékok 50 fok

    folyadék hűtési rendszer

  • Offtopic: Hello a videotutorial, van egy dilemma szeretnék vásárolni egy Curan a zsák HDD és az operációs rendszer és az adatok, és hogyan nem engedheti meg magának az SSD szeretném tudni, hogy melyik lenne a legjobb választás maximális költségvetés hogy 200lei.

  • Szia. Jó bemutató. Szeretném, ha készítené egy oktatóanyagot (ha lehetséges) az ablaküvegekről. Ez egy nagyon jó program, de nem igazán tudom, hogyan kell használni. Kérem, ez a számítógépes tervező. Előre is köszönöm . Mindenesetre jó bemutató. Hogyan szavazhattam érte ???

  • Igen ?! "Megtörtük a macskáinkat" ?! Miért? Nézd meg a többi biztonsági eszközök, mint például Acronis, amelyre te magad videotutoriale, autodenigrandu saját útmutatást?
    Úgy értem, nem találtam még egy kifejezés, inkább tisztességes, gyakorlati útmutatók hivatkozás nélkül a múltban, és a ki nem teszi meg egy rossz fényt a saját munkáját!

    • Xantes: Tényleg? "Mi szünet szakács"! Miért? Nézd meg a többi biztonsági eszközök, mint például Acronis, amelyre te magad videotutoriale, autodenigrandu saját útmutatást?
      Úgy értem, nem találtam még egy kifejezés, inkább tisztességes, gyakorlati útmutatók hivatkozás nélkül a múltban, és a ki nem teszi meg egy rossz fényt a saját munkáját!  

      Sem a Cristi, sem én még soha nem mondtam a szoftver oktatóanyagokban: "Torrentokra megy, és tölti le a szoftvert"
      A kifejezés hangsúlyozni akarta azt a tényt, hogy nem kell megráznia vagy megtennie a 4-es sarsailát, hogy valamit megkapjon, ha valójában van, amire szükséged van az orrod alatt. Néhányan kicsit félénk és kissé feszült ...

      • AdrianGudus:
        Cristi és én soha nem mondtam oktatóanyagok, kapcsolódó szoftverek: "Megyünk a torrentet, és töltse le szoftver" Végül is meg "Próbálja ki a próbaverzió, ha vásárol, úgy gondolja, hogy megérdemli, vagy kezelni ..."
        Kifejezés azt jelentette, hogy hangsúlyozza, hogy nem szabad rázni, vagy hogy valaki sarsaila a 4, hogy kap valamit, hogy tényleg kell legyen az orra. Néhányan egy kicsit félénk és egy kicsit feszült ...
          

        Valami egyszerű Önnek: Túl durva a nyilvános tér, legyen az Internet! Mindkettő!

        AdrianGudus:
        Cristi és én soha nem mondtam oktatóanyagok, kapcsolódó szoftverek: "Megyünk a torrentet, és töltse le szoftver" Végül is meg "Próbálja ki a próbaverzió, ha vásárol, úgy gondolja, hogy megérdemli, vagy kezelni ..."
        Kifejezés azt jelentette, hogy hangsúlyozza, hogy nem szabad rázni, vagy hogy valaki sarsaila a 4, hogy kap valamit, hogy tényleg kell legyen az orra. Néhányan egy kicsit félénk és egy kicsit feszült ...
          

  • Kérem, válaszoljon, miután telepítettem az windowsu xp-t, a hálózati kapcsolatokban nincs internetkapcsolat, azaz internetkapcsolat és helyi kapcsolat (telepítés nélkül / aktiválás nélkül nem megyek az internetbe) általában valaki megteszi (nem tölt le egy illesztőprogram, azt mondták nekem, hogy ha van meghajtó / program, amelyet a CD-hez kell helyezni, így a jövőben nem zavarom, a válasz az volt, hogy meghajtók vagy programok nélkül oldják meg, amelyeket csak a számítógépről kell aktiválni. csaló?
    Én 20GB merevlemez, van-e gond, ha partíciót C 6GB? Én úgy kitalálni szükségem van hely a programok, valamint azt, hogy az, hogy láttam egy oldal a tuorial az oldalon (Hagytam a link) nefolositoere Fájlok törlése, vírusvédelem, stb.

    • Rares: Kérjük, válaszoljon nekem, nekem, miután én Intal windowsu XP Internetkapcsolat Hálózati kapcsolatok, azaz internet-kapcsolat és a Helyi kapcsolat (nélkülük telepítve / engedélyezve nem kap internet) általában az, hogy valaki (nem letölthető nem vezető, iam azt mondták, hogy ha van olyan vezető / program, hogy őket egy CD-t a jövőben nem zavarja őt, az ő válasza volt a helyzet megoldása nélkül illesztőprogramokat és programokat, amelyek lehetővé tették a pc.Cum csak meg kell csalás?
      Én 20GB merevlemez, van-e gond, ha partíciót C 6GB? Én úgy kitalálni szükségem van hely a programok, valamint azt, hogy az, hogy láttam egy oldal a tuorial az oldalon (Hagytam a link) nefolositoere Fájlok törlése, vírusvédelem, stb.  

      Ezen kívül telepítettem az összes illesztőprogramot a számítógépre (hang, internet, stb.), De az internethez szükséges anyagokat külön kell elvégezni, és nem tudom, hogyan kell csinálni.
      Mit kell tennem, hogy futtassa a hang (tudom, hogy tettem valamit a központ)?

  • Amikor azt mondod C partíciót, akkor feltétlenül jelenti azt, az egyik az operációs rendszer?
    Nem engedtem magamnak eltávolítani egy szóközt az operációs rendszer partíciójáról, úgy döntöttem, hogy egy másik partíciót kivontam a 6,87 Gb-ból, és létrehoztam velük egy újabb partíciót, hogy nagyobb el nem osztott terület legyen, mint a partíción. Belementem az Express Recovery szolgáltatásba, és amikor adtam a Biztonsági másolatot, ... a biztonsági másolat csak 24 MB volt, és azonnal létrejött, sőt ... nem készült biztonsági másolat.
    Nagyon hálás vagyok, ha tudsz segíteni.
    Én csatolt egy képernyő és EASEUS

    • catalin55: Amikor azt mondod C partíciót, akkor feltétlenül jelenti azt, az egyik az operációs rendszer?
      Én nem így magam, hogy a helyet az operációs rendszer, én választottam a másik partíciót, amit eltávolított 6,87 Gb, és létrehozott egy másik partíciót, hogy magasabb, mint a fel nem osztott térben partíció parte.Am csatlakozott az Express Recovery, biztonsági mentés és mikor én ... csak biztonsági mentés és azonnal létre 24mb valójában .. nem hozott létre hát.
      Nagyon hálás vagyok, ha tudsz segíteni.
      Én csatolt egy képernyő és EASEUS
      http://img850.imageshack.us/f/captureg.jpg/

    • catalin55: Amikor azt mondod C partíciót, akkor feltétlenül jelenti azt, az egyik az operációs rendszer?
      Én nem így magam, hogy a helyet az operációs rendszer, én választottam a másik partíciót, amit eltávolított 6,87 Gb, és létrehozott egy másik partíciót, hogy magasabb, mint a fel nem osztott térben partíció parte.Am csatlakozott az Express Recovery, biztonsági mentés és mikor én ... csak biztonsági mentés és azonnal létre 24mb valójában .. nem hozott létre hát.
      Nagyon hálás vagyok, ha tudsz segíteni.
      Én csatolt egy képernyő és EASEUS
        

      Én teljesen világos a tutorial. Láttad a tutorial fej-farok?
      A nyomtatási megmutatja az összes partíciót, és már több mint 6G mint szabad területet elmentél csak 6G. Mit gondolsz, hogy elfér 6G mint egy hát partíció I, H és K?
      Olvassa el a fenti szöveg, és nézni Bemutató fej-farok

  • cristian29: Cristi-admin Kérem, mondja meg a rendszer alatt, és szükségem van folyadékhűtés?
    proecsorul a hűtő a következő: hűvösebb megváltozottÉn vezetni a gradesistemul 52 játékok (nem reklámozni, minden alkatrészt venni a webhely)Ház
    alaplap
    GTX videokártya 560
    Processzor i7
    DDR 3 6 a Gb / 1600 MGhz
    Forrás 750 W (moduláris)
    OCZ SSD 60 Gb
    500 Gb HDD
    DVD-RWAzt akarom, hogy ez a hűtési rendszer, és szeretné tudni, mit gondol, vagy ha tudok ajánlani nekem egy jobbat,
    Érdekelne, hogy a CPU Játékok 50 fokfolyadék hűtési rendszer  

    nincs admin, hogy azt mondja, hogy folyadék hűtési rendszer, hogy a rendszer, vagy ha megéri a fenti?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.