Hogyan kell használni Ikea konyha tervezési alkalmazás

Szia barátok, ez a bemutató megmutatja, hogyan kell használni a webes alkalmazást Ikea tervez konyhában.
Jól hallottad, meg fogom mutatni, hogyan lehet az otthoni Ikea konyha a számítógép előtt. Ez egy nagyon jó példa arra, hogyan lehet egyszerűsíteni az élet a számítógépen.
Nemrég elmentem Ikea vásárolni bútor a konyhában, gondolta, hogy a ház, ahol találtam magam, hogy kell beállítani, mint bármely konyhában, különösen, hogy nem kész konyhával. Mondott és tett, ültem egy széken a számítógép előtt, a bemutatóterem, és rájöttem, hogy nem sikerül. Megkérdeztem egy ügynök a Ikea, amelyekbe a csomagtartójában egy nagy sebességű 50 millió, a pénz, hogy én nem.
Hazamentem, és tettem a programot Ikea, úgy sikerült, hogy a konyhában egy pár órát egy milliméter a rendelkezésre álló hely, hogy kevesebb, mint 1200 lej. Minősége szervek ugyanaz, csak különböző felületek, a lábak és természetesen tettem kevesebb fiókok, amelyek borzasztóan drága.
Szép eredmény úgy döntöttem, hogy egy bemutató, hogyan kell használni az alkalmazást, hogy senki sem kényszeríthető arra, hogy karcolja a fejét a bemutatóterem, és nem tudta, hová menjen.
Egyszerűen, hogy a konyhában otthon, a számítógépe előtt, amikor elmész Ikea már tudni, mi ez, és mit kell vásárolni.
A szépség a rendszer az a tény, hogy nem kell, hogy minden a főzési idő, kezdődik a szervekkel, hogy megengedhet magának, amire szüksége van, és most, amikor egy cava cache megvenni a többit.
IKEA tervező


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (28)

    • Jó tudni. Ha a világ érdeklődik a téma biztosan mélyíteni a témát.
      Végül meg kell használni a számítógépet, hogy az élet könnyebb.

  • Igen szenzációs kiváló, szép munka. A leghasznosabb bemutató, már nem a szavak. (Kidding természetesen)
    Azt hiszem, Orce más téma lesz érdekes a jövőben. (Adrian kérlek, ne bánts Csak annyit mondtam, hogy mit és szabadon csinálni.)

    • Ha nem tudod, hogy érdekesnek találta, ez nem jelenti azt, hogy senki sem szerette. Talán sokan nem cselekszi Krisztus, aki szeretné felújítani a konyhába. Lehet, hogy most úgy tűnik, érdekes, de egy bizonyos ponton meg vagyok győződve arról, hogy ez hasznos lesz. Egy példa lenne rendben bemutató a szabadságot, amelyet néhány nem annyira izgalmas, de akkor szükséges szoftvereket, szeretett volna belépni az oldalra, hogy a bemutató, de puteau.Este csak egy példa, de vannak mások . Bevallom, hogy nem én nem magával ragadott, így nehéz, de meggyőződésem, hogy az évek során én, amikor újra a konyhában lesz nagyon hasznos. Ez csak egy tipp: Ne ugorj a következtetéseket. Tudod, mit mondanak: Ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján. Remélem, nem bánod, vagy kap megsértődött

    • Ha azt mondja, igen, csak nem volt jobb?
      nyilván nem tudja, mi a baj, és mit csinálsz itt === bemutató készül Cristi
      Nem tudom, hogy néhány ember miért testvérek
      Nem tudok sokat (legalább nem is kell helyesen kiabálni), de "művészeti" kritikusokat teszek :)

    • kiváló, szenzációs, szép, stb, nagyon jól ír (vicceltem természetesen). Látom, hogy küzd, hogy használni Caps Lock, nem baj?

  • Kiváló bemutató! Adrian-nak van egy problémám (sajnálom, hogy semmi köze nincs a fenti oktatóprogramhoz), nevezetesen megváltoztattam az e-mail címemet, amikor telepítettem a Win 8.1-et, és amikor megírtam a régi címet, azt mondták, hogy már nem tudom használni Most, amikor e-mailt kapok, néhány tucat e-mail jelenik meg számomra, de amikor kinyitom, csak az új címről érkeznek nekem jelennek meg. Kérem, mondja meg, hogyan tudom elolvasni a régit is, különös tekintettel a ÖNKÖNNYI KÖSZÖNJÜK !!!!!!!!!

  • Emberek, egy bizonyos ponton mindannyiunknak be kell nyújtaniuk egy szobát, lakást vagy bármely más ingatlant.
    Mint én, mindenki használja az első alkalmazás Ikea gyalu láttam a helyzetet fruatranta. A felület nem annyira világos és intuitív először. Ez a leírás nem tesz semmit, hogy tompítsa a tanulási görbe.
    Jobb tudni, hogy ezt az alkalmazást, mire az IKEA áruház, vagy akkor is, ha vásárol máshol, akkor jobb, ha tudja előre, milyen bútorok berendezési illeszkedik a lefoglalt terület.
    Biztos vagyok benne, minden akkor használja egyszerre ilyen kérelmet, és akkor látni fogja, hogy ez a bemutató nem volt annyira haszontalan.

  • Köszönöm Cristi-nak, a bemutató nagyon jó, egészen a közelmúltig kézzel rajzolták őket, de ... van egy ajándék ... a hatalmas előnye az, hogy ez a szoftver pontosan ismeri a szükséges hardvert, és a vázlat segítségével több szállítót vagy műhelyt körbejárhat. ugyanakkor egy referenciaárral is rendelkezik, amelytől kezdve tárgyalni lehet. Vannak olyan modern testületek és létesítmények, amelyek közül sokan nem ismerik, de ez az online szoftver sokat segít neked, változatokat kínál Önnek. Kinek van látása .. .. látni fogja.Reklám nem azért, mert legalább 10 éve személy szerint tudom, hogy az IKEA volt az egyetlen olyan cég, amely moduláris bútorokat gyártott, tehát ez a szoftver szinte természetes volt, hogy megjelenjen, mivel vannak szigetelt ablakokhoz hasonló szoftverek is, ugyanolyan részletesek és érdekesek.

  • Nagyon érdekes bemutató, és nagyon hasznos is! És kérjük, mélyítse el a témát, és mutasson be megoldásokat az egész házra. Kíváncsi vagyok, hogy van-e olyan ingyenes szoftver, amelyet felhasználhatok a ház tervezéséhez (falakkal, minden szükségesnel), mint például a játék, a SIMS, de valami komolyabb. . . : D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.