Frissítés az Android egyik verziójáról a másikra az LG Optimus One P500 készülékhez - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet frissíteni Android 2.1 2.2 2.2 vagy 2.3 okostelefon LG Optimus One P500. Mielőtt elkezdené, azt javasoljuk, hogy minden, amit másolni SD-kártyát a számítógép vagy más tárolóeszközt, akkor lehetséges, hogy elveszti az adatokat rajta, ha egyszer frissíti egyik változata a másikra.
Fontos lépés a frissítés előtt:
- kapcsolja ki a víruskeresőt, a tűzfalat és a többi biztonsági szoftvert
- minden tevékenység leállítása és az összes futó szoftver kilépése (beleértve az üzenetküldőt és a böngészőt)
- húzza ki az összes számítógéphez csatlakoztatott USB-eszközt (a billentyűzet és az egér kivételével)
- távolítsa el a memóriakártyát az okostelefonról az alábbiak szerint: az alkalmazások segítségével nyissa meg a fiókot (fiókot), majd nyissa meg a Beállításokat, majd az SD-kártyát és tárhelyet, és koppintson az SD-kártya leválasztása elemre. Várjon néhány másodpercet, amíg meg nem kapja az értesítést az Állapotsoron arról, hogy a kártyát eltávolították.
- kapcsolja ki az okostelefont, nyissa fel a hátlapot, és vegye ki az SD-kártyát és a SIM-kártyát
- Helyezze vissza az akkumulátort, és kapcsolja be az okostelefont
- Nyissa meg a Beállítások menüt, majd az Alkalmazások, majd a Fejlesztés menüpontot. Itt ellenőrizze az USB hibakeresést, majd a Kezdőlap megnyomásával térjen vissza a kezdőképernyőre
- A frissítés előtt javasolt, hogy az okostelefon akkumulátora tele legyen
A többi lépés ii lépjen szigorú, mint a bemutató videót alább. Legyen nagyon óvatos, és kövesse a következő lépéseket pontosan azért, mert a frissítés az egyik változat a másik kényes folyamat. Ha nem követi a lépéseket pontosan, azt kockáztatja smartphpne a tégla-nézd, mi történt a bemutató videó

UPDATE:

Percenkénti 31: 30 azt mondom, hogy az okostelefon képernyőjén még mindig LG logó fekete alapon ... Az okostelefon nem lépett az operációs rendszer, de így is maradt ... megjelenítő LG logó, szürke, fekete, háttér, további, az okostelefon továbbra is csatlakozik a PC-re, rákattintottam az Újraindítás gombra, és alkalmazás frissítési UPDATE PHONE újra sikerült!
Elfelejtettem, hogy folytassa elfog, miközben beszél, és én tovább kapcsolat
(Én a következő, már említettem, egy kicsit feljebb) azt csak az után folytatható elkapjuk Újraindítás gombra, és már frissített 44%

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (103)

  • 31-kor azt mondtam neked, hogy az okostelefon képernyőjén még mindig van az LG logó fekete alapon ... Az okostelefon nem lépett be az operációs rendszerbe, de így maradt ... az LG logót gr fekete háttéren, és még akkor is, ha az okostelefon még mindig csatlakoztatva van a számítógéphez, rákattintottam az Újraindítás gombra a PHONE UPDATE alkalmazásban, és a frissítés sikeresen folytatódott!
    Elfelejtettem, hogy folytassa elfog, miközben beszél, és én tovább kapcsolat
    (Én a következő, már említettem, egy kicsit feljebb) azt csak az után folytatható elkapjuk Újraindítás gombra, és már frissített 44%

    • AdrianGudus:
      Percenkénti 31: 30 azt mondom, hogy az okostelefon képernyőjén még mindig LG logó fekete alapon ... Az okostelefon nem lépett az operációs rendszer, de így is maradt ... a logót az LG GR fekete háttér, további, az okostelefon továbbra is csatlakozik a PC-re, rákattintottam az Újraindítás gombra, és alkalmazás frissítési UPDATE PHONE újra sikerült!
      Elfelejtettem, hogy folytassa elfog, miközben beszél, és én tovább kapcsolat
      (Én a következő, már említettem, egy kicsit feljebb) azt csak az után folytatható elkapjuk Újraindítás gombra, és már frissített 44%


      Adtam az újraindítást, de még mindig nem folytatódik

      • ionutzAdtam újraindítani, de még mindig nem folytatódik

        Megtettem ezt a problémát, a probléma az, hogy nem lép be az operációs rendszerbe !!! Az összes újraindítással, amit megadtam

        • Gica:
          nagyon jó ... várok más oktatóanyagokat az Androidról, egy speciális kategóriát kell hozzáadni a SYSTEM> Android oldalhoz.
          Azt várom, hogy hogyan kell kezelni a kombi, és hogyan lehet a régebbi verzió.
          Ms ... + 1

          ionutz: Tettem arra, hogy a probléma nem szerepel az operációs rendszer! Cutot a restartu adtunk

          Ha az okostelefon nem indul, amíg frissül az új verzióra, húzza ki a kábelt, akkor az akkumulátor reintoroduce akkumulátor, adatkábel és indítsa újra a smartphone és adja ismét kattintson az Újraindítás .

          Ha minden mást nem akar, akkor telefonon tégla megjelenés.
          Azok számára, akik tégla-látszó Optimus One oldalon, írja be a keresőmezőbe a jobb felső fekete sáv: Telepítse ROM eredeti LG Optimus One P500 megszüntetésére gyökér és ClockWorkMod helyreállítás, nyomja meg, és meg fogja találni a bemutató . Ami itt látható érvényes, és ha az okostelefon tégla megjelenés. Oktatóanyagok az Android nagyon sok itt a honlapon, keresse meg azokat a keresési mezőbe a jobb felső sarokban, majd hozzáférni a rendszer kategóriában MOBILE-OS, akkor Android. Ismerje meg az egérrel navigálni, és hasznos a honlapon.

  • A samsung mini galaxis s-2.3 5570-ra történő frissítésére vonatkozó útmutatás, amint a kies I fail sikertelen, azt mutatja, hogy az összetevőket felkészíti a frissítésre, és ugyanaz marad, és aktiváltam a hibakeresést a telefonról. köszönöm . még egyetlen kattintással sem sikerül megnézni a célt ott, annak ellenére, hogy gyökerezem

  • A telefon jött régen nem közvetlenül vásárolt, amikor lai 2.2, és most meg kell tenni 2.3, ptr 2.1 2.2 az utolsó nagyon hosszú és Daia lai romlott el, nem kell a türelem, olyan nehéz telepíteni Wildfire nem , csak az LG és 2.1 2.2 2.3 telepíteni gyorsan, így meg kellett a szerencsétlenség 2.1 2.2 ha károsodást levelek kaphat ingyenes javítás. Jó, hogy Wildfire telefon teszi a közvetlen frissítés nem kap vírust, se semmi.

  • hello! szeretné tudni, hogyan kell kalibrálni az akkumulátort a HTC Desire HD, vagy más modellek, mert láttam egy csomó módszert a neten. De azt akarom, valami biztonságos és megbízható. Tovább!

    • pap: Hogyan lehet kalibrálni az akkumulátort a HTC Desire HD

      jó! Kaptam Deir hd és én gyökér, és megpróbálta egy csomó egyéni roomuri tűnt, de a legtöbb érvényes 2.39.0 erényes Egység (ajánlott), akkor akkumulátor sokkal több, mint a szobában találtunk original.cum kalibrálni akkumulátor ez:
      1) Kapcsolja be a készüléket, és töltsd fel a 8 óra vagy több
      2) Húzza ki a hálózati kábelt, kapcsolja ki a telefont, és töltse fel a 1
      3) Húzza ki a hálózati kábelt, kapcsolja be a telefont, várjon 2 percig, majd zárja be a telefont, és töltse és 1 óra.

      • Radu: Jó! Kaptam Deir hd és én gyökér, és megpróbálta egy csomó egyéni roomuri tűnt, de a legtöbb érvényes 2.39.0 erényes Egység (ajánlott), akkor akkumulátor sokkal több, mint a szobában találtunk original.cum kalibrálni akkumulátor ez:
        1) Kapcsolja be a készüléket, és töltsd fel a 8 óra vagy több
        2) Húzza ki a hálózati kábelt, kapcsolja ki a telefont, és töltse fel a 1
        3) Húzza ki a hálózati kábelt, kapcsolja be a telefont, várjon 2 percig, majd zárja be a telefont, és töltse és 1 óra.

        Emberek, ne nyelje le a gombócokat olvassa el! Meg kell értenie, hogy az akkumulátor nem alakult ki egyáltalán az utóbbi években! Ez az egyetlen komponens, amely volna. Ezt az árat kell fizetni a teljesítmény (nagyobb teljesítmény, akkumulátor), de ez nem annyira kialakult automatikusan fogyasztanak gyorsan.

    • Oktav:
      Május te fekete akkor, ha nem működik okostelefon frissítést

      Igen, az az igazság, hogy a világ véget ér, ha nem gyógyul meg ... számomra mindent megtett, minden gazdagságot, mindent, ami drágább volt ...
      Ébredj, ez csak egy tárgy. Ne aggódjon, van elég érzésem, hogy újra jól megcsináljam;)

  • Florin-Daniel:
    Míg egy tutorial, hogy frissítse Android 2.1 2.2 2.3 vagy a Sony Ericsson Xperia X8?

    Calin:
    egy tutorial, hogyan kell frissíteni 2.3 a Samsung Galaxy s mini-5570 hogy a Kies azt mutatja, hogy előkészíti az alkatrészeket nem ptupgrade és ezért balra fordult és hibakeresés a telefont. Köszönöm. sem a clik nem látható, hogy nincs név bár gyökere telu

    Nem birtokoljuk ezeket a modelleket, hacsak egyikük sem akarja "feláldozni" okostelefonját, és 2 napra hagyja a kezünkben :)

    • AdrianGudus:
      Nem kell ezeket a modelleket, ha az egyik meg akarja "feláldozni" a smartphone, és hagyja kezünket 2 nap


      ha Bukarestből származnék, örömmel adnék egy szart néhány napig :). de valahogy kölcsön lehet venni valamit egy barátomtól kölcsönből, és elmagyarázhatja nekem, mit kell tennem, és sokan kudarcot vallnak, ez ugyanazt adja nekik, mint én, és a Google-on kerestem megoldást, és nem találtam. Nagyon hálás lennék, ha kapna egy Samsung Galaxy Mini S5570 telefont, vagy Adrian, vagy Cristi

  • Adrian, meg tudod mondani, miért tette fehér szőrszálakat a mikrofonba. Tiiuie sajnálom, hogy csinált valamit vele !!! őszintén szólva, bármilyen kritika vagy, szánalmas ...

  • Ön ismételt 10 bemutató, hogy mikor van tégla kinézetű telefon, és fix magad! Tényleg azt hiszi, megértettem az első alkalom, hogy meg kellett ismételni?

    • Cosmin:
      Ön ismételt 10 bemutató, hogy mikor van tégla kinézetű telefon, és fix magad! Tényleg azt hiszi, megértettem az első alkalom, hogy meg kellett ismételni?

      Ahogy már említettem, az egyik fix egyszer, hogy tégla-megjelenés, sokszor. Azért tettem, hogy megértsék, és kitalálni, hogy ez kockázatos, ez egy kényes műveletet, finom okostelefon, hagyhatnak a második! Nem akarom, hogy felébredjen a megjegyzés mezőbe jössz sírni, hogy nem megy okostelefon. Minden, amit csinál, nem saját felelősségre!
      Ha ismételni valamit, ismétlem neked, de a legtöbb inganfati nehezebb fej, ami szerintem tapasztalt siet, akik azt hiszik, mindent tudnak, és hozd vissza fontos szempontok gondolatot, hogy a hülyeség

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.