A firmware frissítése a Samsung RW DVD-meghajtó (TSST Corp) számára - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató bemutatunk egy módszert, hogy frissítse a firmware-t a Samsung optikai meghajtók (TSST Corp), ez a művelet elvégezhető az operációs rendszer, egy nagyon egyszerű.
A firmware frissítése szükséges ahhoz, hogy naprakész bizonyos funkciók, hogy nem létezik az indítás időpontjában a piacon, vagy kijavítani néhány hibát, ezek a hibák miatt fordulhat elő vízre bocsátását nagyon gyors piaci termékek vagy mert éretlen firmware verzió.
Sokan lehet, hogy észrevette a készülék optikai kisebb problémák, például nekem néhány évvel ezelőtt egy optikai meghajtó Asus nem éget DVD-RW, DVD + RW csak az a probléma oldjuk meg egy firmware frissítés, hogy DVD RW optikai meghajtó.
A jelen oktatóvideóban bemutatott módszer a Samsung optikai meghajtókra érvényes, de az eljárás hasonló lehet (nem azonos) több modellnél, különböző gyártóktól. A Samsung optikai meghajtóit az eszközkezelő „TSST Corp” -ként ismeri el, ne lepődj meg ha nem lát feliratot a Samsung márkanévvel, annak ellenére, hogy a Samsung-t vásárolta.
A teljes firmware-frissítés teljes biztonsága érdekében tanácsos biztonsági másolatforrást használni az UPS-hez (szünetmentes tápegység), ha tudja, hogy problémái vannak az áramellátással, ha nincs problémája az áramellátással, feltétlenül szükséges UPS-t használni, azonban az optikai meghajtó firmware-jének frissítése nem tart sokáig.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Cristian Cismaru

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (40)

  • Helló Cristi,
    Van egy DVD-RW SAMSUNG SH-s182d, hogy miután a normális működését minden 2 év (rohangáltak egy CD-RW számítógépes CD-k) történt következő jelenség: levelet CD és DVD, de nem tovább olvas (a többi egység menj olvasni dvd) van-e ebben a tekintetben véleményt? Mi lehet intampla.L tettem egy másik pc, és az ugyanabban az egységben.

  • Lehet csinálni, és látni a Seagate HDD 320gb vagy Wester Digital Caviar Green Deal 500gb érdekel tűzfal frissítések

  • Nekem van egy probléma az én dvd-rw, mert ha boot CD-t egy nagy a zaj, hogy tegyék gondolja, hogy vezet a firmware frissítés megoldja a helyzetet?

  • Cristi útmutatók köszöni minden, amit csinál. Ha van ideje, és nem a bemutató és frissítse a BIOS. Köszönjük!

    • BogdanCristi útmutatók köszöni minden, amit csinál. Ha van ideje, és nem a bemutató és frissítse a BIOS. Köszönjük!  

      Hosszú ideje telt el a kívánt oktatóanyag !!! Unod már, hogy beírja a jobb oldalon található "Search on videotutorial.ro ..." mezőbe: bios update, majd írja be a ????

  • Gratulálunk az oktatóanyagnak, nagyon részletes volt :)

    Én frissíteni a firmware-t, és utána minden ment tökéletesen.

    Ahogy mondta, és nem lesz jó, ha ezt a firmware frissítést ismertetők a különböző termékeket.

    Minden jót

    Cristi M.

  • Hello!
    Nem tudom, örömmel gondolom a regényről - ez az oktatóprogram - manapság találkoztam egy helyzettel, és szeretném tudni, hogy valakit mást sújt-e ez, és mi lehet ..
    Pontosabban kapok egy olyan számítógépet, amely potenciálisan hibás merevlemezzel rendelkezik, mert a telepítéskor "elegendő helyet ad", 20 GB-os merevlemez-meghajtót. / partíció, merevlemez. Az a CD, amelyet éppen készítettem, viszonylag új, és eddig az összes számítógépemen működött..még egy, ez nem indul el..Nos, az optikai meghajtót megteszem, újat fogok venni Hiren és megpróbálom elindulni ... ugyanaz, nem értem semmit ... kihúzom az összes kábelt, a táblát, csak a DVD-t hagyom, és megpróbálom elindulni .. semmi ... Azt hiszem, ez lehet egy bios vírus, amiről hallottam..és Gyorsan hajlékonylemezt készítek és frissítem a bioszoftvert ... ezután megpróbálom újra indulni a CD-ről..nem semmit..cseréltem néhány optikai meghajtót, az IDE / SATA vezérlőket, és semmit..végül azt a CD-t egy másikba tettem pc, egyáltalán nem nyitotta meg a CD-t, és arra a következtetésre jutottam, hogy a CD meghiúsult, és megpróbáltam elindítani tőlem..nem ha nem volt sok oka a hibanek, új volt, alacsony sebességgel írt ..
    Egy másik anomália volt, hogy elkezdtük a floppy PowerMax, és belépett a hardvert, de a tesztelés és próbálják alacsony méret, kaptam reménytelenül, mint a hardver meghibásodott, és meg kell inlocuit..am próbáltak dedikált segédprogram Seagate, ugyanaz lucru.Vreau megemlíteni, hogy különösen PowerMax feléledt tucat merevlemez márkától függetlenül ..
    Egy másik optikai meghajtóval elindítottam az xpsp3-t, figyelmen kívül hagytam a hibákat és telepítettem, de véletlenül a D-re tettem a rendszert, a C helyett, még egyszer, telepítek ismét azt mondom, és hiszem, hogy oly sok Megpróbál valami történt, és működik .. Megpróbálom elindítani ugyanazt az sp3-t, de a számítógép optikai meghajtójáról..és mit kell dolgozni..gyorsan cserélje ki az optikai meghajtókat, újra beteszem az egyet, amit telepítettem, és ugyanaz .. nem Még mindig működik..Még a "deja-vu" benyomásom van. Ellenőriztem a CD-t az sp3-ra egy másik számítógépen..és egyáltalán nem látja..mint a korábban kölcsönzöttkel is .. Oka azért is, mert ezek a CD-k származtak ugyanaz a cég, azt mondtam, hogy talán meghibásodtak, esetleg melegen tartottam őket, vagy rossz minőségűek, és megpróbáltam az sp2-t is ... amely az optikai meghajtómba indul, az eredeti optikai meghajtóba helyezve, nem folytatta, tegye vissza a készülékembe, még mindig nem működött, tehát ez a tapasztalat 3 CD-t adott nekem ..
    Említettem már, hogy tettem, és dvd w7 egységnyi eredeti, csizmás, de nem ment tovább
    újraindítás után vagy soha csizmás nélkül w7 de surpriza..verificat másik dvd meghajtó is érvényes ..
    És megemlítem, hogy megnéztem, hogy a szóban forgó meghajtó megkarcolja-e a CD-ket, de nem, "tökéletes állapotban vannak", csak már nem olvashatók.: D
    Tehát a következtetés, valahogy tönkre, hogy az egység CD urile..dar hogyan? Mi lehet ez? fogyatékosság vagy vírus aktiválja írási és felülírja cd? s lehet?

    • Neagh: Hi!
      Nem tudom, lélek és lélek cubucurie, a regény - ez a bemutató Találkoztam situatiesi manapság akarom tudni, ha valaki meglepte, és mi lehet ..
      Konkrétan azt, hogy egy PC-n, azt mondják volna potenciálisan hibás hardver telepítése igen "tér insufien" merevlemez 20gb.Pun a optica..culmea DVD_RW-Samsung, CD ulcu Hiren, a gondolat ellenőrzése / Ilf / partíció, hardul.Acel cd csak, mit tettem, ez viszonylag új, és mentem minden PC acum..dar fel, hogy tegye booteaza..Ei, megtették az optikai meghajtó, hogy egy másik tegye Hiren és megpróbálom elindítani ... ugyanaz a dolog, hogy nimic..Scot kábelek, alaplapok, nemhogy dvd és megpróbálja betölteni .. nimic..Ma gondolja, hogy egy BIOS, mint egy vírus, hogy mindannyian a gyors auzit..si ... BIOS Update floppy, majd próbálja meg újra elindítani cd..nimic..Am megváltozott több optikai meghajtók, vezérlők IDE / SATA és nimic..Intr végül, hogy a cD-t egy másik számítógépen, ne nyissa helyezze a cD-t és megállapította, hogy a hibás cD-t és azt próbálja meg elindítani a el..chiar ha okokból nem kerültek túl sérült, hogy ismét írva alacsony sebesség ..
      Egy másik anomália volt, hogy elkezdtük a floppy PowerMax, és belépett a hardvert, de a tesztelés és próbálják alacsony méret, kaptam reménytelenül, mint a hardver meghibásodott, és meg kell inlocuit..am próbáltak dedikált segédprogram Seagate, ugyanaz lucru.Vreau megemlíteni, hogy különösen PowerMax feléledt tucat merevlemez márkától függetlenül ..
      Egy másik optikai meghajtó, betöltöttem xpsp3, már figyelembe vették a hibák és telepítve, de tévedésből tettem a D rendszerrel C..Ok több zic..si telepítést egyszer gondolt annyi merge..incerc valami történt, és próbál elindulni sp3 ugyanaz, de az optikai meghajtóba ului..si mi mearga..schimb gyors optikai meghajtók, és egyik amelyre feltelepítettem és idem..nu lehet merge..Avind benyomást "deja vu" cd .. kérdezze sp3 másik pc..si deloc..la már nem lát, mint az egyik Hiren cd inainte..Ok és mert ezek voltak ugyanaz a cég, azt hittem, ez valahogy vagy bontható is tartottam a hő vagy a rossz minőségű, és megpróbáltam sp2 ... ami az én egység optikai csizmás istállót optikai meghajtó eredeti nem működik, és tedd az én egység nem ment minden tapasztalat ezt ,,, úgyhogy a "költség" 3 CD ..
      Említettem már, hogy tettem, és dvd w7 egységnyi eredeti, csizmás, de nem ment tovább
      újraindítás után vagy soha csizmás nélkül w7 de surpriza..verificat másik dvd meghajtó is érvényes ..
      És azért említem, hogy néztem, hogy ha valahogy kérdéses egység karcos CD-k, de a "tökéletes állapotban", kivéve, hogy nem tudnak olvasni ..: D
      Tehát a következtetés, valahogy tönkre, hogy az egység CD urile..dar hogyan? Mi lehet ez? fogyatékosság vagy vírus aktiválja írási és felülírja cd? s lehet?  

      Igen, lehetséges, és nem feltétlenül kell egy vírus! Lehetséges, hogy az optikai meghajtó hibás sérült, hit, összetört, összetört, és már felmerült egy sokk, vagy azt mondják, hogy tolta a CD törött és deformitások CD áthelyezendő vagy dezacsat lencse fókuszálja a lézersugarat ami lézer összpontosításra őket, hogy a normálisnál magasabb olvasásakor és így eltávolítják, vagy egyszerűen csak az adatok írása, amelyek a CD-n.

      • Adrian: Igen, lehetséges, és nem feltétlenül kell egy vírus! Lehetséges, hogy az optikai meghajtó hibás sérült, hit, összetört, összetört, és már felmerült egy sokk, vagy azt mondják, hogy tolta a CD törött és deformitások CD áthelyezendő vagy dezacsat lencse fókuszálja a lézersugarat ami lézer összpontosításra őket, hogy a normálisnál magasabb olvasásakor és így eltávolítják, vagy egyszerűen csak az adatok írása, amelyek a CD-n.

        Megnéztem dvd w7..si megy, így a srác nem tűnt busit..se szelektíven elpusztítani csak dvd.Ar cd nem ér egy firmware frissítés? Természetesen, ha egy mechanikus hiba nem mondasz semmit, hogy több repara..dar
        nehéz elhinni, hogy egy sokk növelheti a teljesítmény-tartományban általában történik fordítva ..

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.