A firmware frissítése a Vertex 2, a Vertex LE és az Agility 2 OCZ SSD-khez - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató majd meglátjuk, hogy mi frissítése firmware SSD 2 OCZ Vertex Vertex LE, Agility 2. Az általunk használt módszer a leginkább ajánlott, mind azok számára, akik a Windows, mint a fő operációs rendszer, és azok számára, akik a Linux és a Mac OS.
Mi segít a firmware frissítést SSD 2 OCZ Vertex Vertex LE, Agility 2?
Firmware egy kis fájl, amely utasításokat a vezérlő, én meg határait, és azt mondja, hogy a készülék, és mi legyen a viselkedése az eszköz (SSD) a különböző helyzetekben. Gyakorlatilag vannak szabályok, amelyek SSD működni fog. A firmware frissítés megszünteti a problémák jelennek meg egyes alaplapok hibajavításokat eszköz javíthatja technológiák jönnek készülék válhat kompatibilis az alaplappal, akár Ha a firmware-frissítés nem kompatibilis, akkor meg vagy távolítsa el bizonyos korlátozásokat a gyártó által megadott.
Ebben az esetben az új firmware 1.37 megoldani kék képernyő (BSOD) fordul elő, ha a számítógép alvó üzemmódba
Ha azt akarjuk, hogy a firmware-frissítés a Windows, akkor teljesítenie kell több feltételt, nevezetesen:
- A Windows nem telepíthető az SSD-re
- AHCI támogatással és aktiválással a BIOS-ban
Most nem tudom, ha valaki lesz ennek a újra a Windows a merevlemezen, csak hogy megfeleljen a feltételeknek, és frissítse a firmware SSD.
Nos, ma bemutatott módszer lehetővé teszi számunkra, hogy ezt a firmware frissítést, ha a Windows telepítve van az SSD, és akkor is, ha nem támogatjuk AHCI (történetesen az én esetemben)
Mi pontosan a bemutatott módszerrel a bemutató?
- ha kéznél van egy 512 MB vagy 1 GB memóriakártya vagy egy üres CD
- letölteni Universal USB Installer
- az ISO OCZ Tools kép letöltése (az OCZ által létrehozott élő Linux disztribúció). A Live alatt olyan operációs rendszert értünk, amely CD-n vagy USB-meghajtón futtatható anélkül, hogy telepíteni kellene.
- a rendszerindító USB-memória elkészítéséhez a Universal USB Installer segítségével, amint az az oktatóprogramban látható, vagy hogy elégesse a letöltött ISO-képet.
Tutorial indítható Windows CD-író
Tutorial bootolható Linux CD-író
- győződjön meg arról, hogy van-e olyan számítógépe, amelyen az SSD található, csatlakoztatva van egy útválasztóhoz, és hogy már létrehoztuk az internetkapcsolatot az útválasztón, vagy hogy van vezeték nélküli hálózati kártya a PC-n, ahol az SSD található, mert a firmware a frissítés során le kell töltenie az internetről.
A további lépéseket, hogy megtalálja a bemutató videó természetesen.
VIGYÁZAT: Videotutorial.ro nem vállal felelősséget a kudarc esetekben és így nem funkcionális eszköz. Miatt a különböző hardver elérhető a piacon, és összeférhetetlenség egyéb hardver, fennáll annak a veszélye, hogy a frissítés sikertelen, és vezet a SSD kudarc.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan kell csinálni firmware frissítést OCZ Vertex SSD 2, Le Vertex, Agility 2

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (26)

  • alex:
    Látom, kicsit lassú számítógép minden SSD. Azt hiszem, maradok még egy darabig a hdd. így sata3 az alaplapon.

    Nem tudom, hogy számolja a rendszerindítási időt ... valószínűleg figyelembe veszi a rendszerindítás utáni indulást, amely mindig ugyanaz lesz, függetlenül attól, hogy milyen SSD-t helyezett be ....
    Az SSD az egyik legrégebbi generációs SATA 2 és mégis meg meddig Windows boot 8. Mutasd meg a merevlemezt a Windows rajta a legforróbb, mély és kemény beállítások / teljesítmény optimalizálás 7 indítani másodperc. Itt a bizonyíték itt: http://www.youtube.com/watch?v=-XzpSyBKaMs

  • Nos, mit csinálsz a számítógépen, és 15 másodperc után elkezdesz számolni? 30 másodpercig indult. így indul el a számítógépem 30 másodpercen belül ssd nélkül, és a Windows 7-ben minden ostobaság el van töltve - ismert, hogy a Windows 8 kevesebb indulási ideje van 7-nél. Ha a Windows 8-t teszem, 30 másodpercnél gyorsabban indul. boot as boot ... de amikor leállt az eszközkezelőnek a leállítás után, néhány másodpercbe telt, hogy megnyissa. Nem tudom, legalább vártam még egy SSD-t.

  • alex:
    Hát mi hagyja el a számítógépről, és elkezd számolás után 15 másodperc? Rögzített 30 kezdődött másodperc alatt. kezdődik és a számítógép másodpercek nélkül SSD 30 7 és ablakok tele van az összes szar - tudjuk, hogy a Windows rendszerindító 8 7 kevesebb. ha tesz a Windows gyorsabban indul 8 30 másodpercig. csomagtartó a boot ... de ha megadod a Device Manager leállítása után néhány másodperc beletelt deschida.nu legalább tudom, vártam még egy SSD.

    Már megismételte a tutorial, hogy egyes részei a desktop nem tartoznak a fogás. Szoba csak egy része az asztalon.
    Az eszközkezelő már régen nyitva volt. neked úgy tűnik, sokáig tartott, mert folyamatosan néznem kellett a kamera kijelzőjét, hogy megnézjem, hová kell húznom az ablakot, hogy az bekerüljön a kamera rögzítési tartományába.
    A részletek könnyen érthetők és észrevehetők bárki számára, kevés logikával. Hacsak nem csak 10 éves vagy. akkor tökéletesen megértek téged ...

  • alex:
    Hát mi hagyja el a számítógépről, és elkezd számolás után 15 másodperc? Rögzített 30 kezdődött másodperc alatt. kezdődik és a számítógép másodpercek nélkül SSD 30 7 és ablakok tele van az összes szar - tudjuk, hogy a Windows rendszerindító 8 7 kevesebb. ha tesz a Windows gyorsabban indul 8 30 másodpercig. csomagtartó a boot ... de ha megadod a Device Manager leállítása után néhány másodperc beletelt deschida.nu legalább tudom, vártam még egy SSD.

    Ne bosszankodjon, de kissé párhuzamos vagy a PC-kel, és itt ok nélkül beszél, itt 15 másodperc múlva számít, mert ez az idő nem része a rendszerindításnak, ebben az időben az alaplap működik, és semmi köze nincs a tároló részhez hogy ssd vagy hdd, és mennyire hatékony. ez az 1 a kezében, 2 a kézben nézze meg ezeket az oktatóanyagokat, hogy megnézze, mit tehet egy ssd egy hdd mellett, és később beszélünk https://www.videotutorial.ro/?p=2981 si https://www.videotutorial.ro/?p=7273 .

  • Helló,

    Lenne egy kérdésem, bár nem tartozik a tárgyalt kérdés
    Meg szeretném változtatni ikonok (ikonok) W7 a betűtípusokat XP, e területek TTF, OTF években. Az utóbbi sokkal nyilvánvalóbb, mint a W7, képtelen megkülönböztetni TTF és OTF.
    Lehetséges ez? Ezekkel beszélgettünk, megkérdeztem tőle, mondtam valamit, hogy néhány. Dll, hogy meg kell változtatni. Kérjük, még ha tudok válaszolni.

    Köszönet előre.

  • Helló tuturor.Voi hogy oktató az SSD?
    Kíváncsi vagyok, hogy sok felhasználó őket PC?
    Kíváncsi vagyok, hogy hány felhasználó pazarlás pénzt ez?
    Próbáljuk meg bemutatni valamit, ami érdekes még 70%-a nem. a látogatók, hogy van.
    Abból, amit látok a hozzászólások, a bemutató nem mindenkinek tetszik.
    Ha csinálok egy bemutató a PC-vel, hogy a költségek $ 20.000, vagy a laptop, hogy a költségek $ 3.000 credti mint
    érdekel valaki? Válasz ... NEM (talán 0,1% azoknak, akiknek pénzük van)
    Van jó oktató, és nagy tisztelettel utile.UN
    Korábban kimutatták, hogy 800 RON.Aveti Alaplap benyomásom, hogy mi született
    bani.Raspuns ... NEM
    Le a kalappal a konzultáció a múltban, de ez nem jelenti azt, hogy mindig igaza van.
    Ne izgasd nem leszek a kritikus, azt próbálja elmondani, hol rosszul.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.