Hogyan készítsünk egy egyszerű weboldalt html-ben és egy kis css-t - video bemutató

Úgy döntöttem, miután a kéréseket, hogy csinál egy tutorial egy weboldal létrehozása egy nagyon egyszerű módja kizárólag egy apache szerver és egy szövegszerkesztő (Notepad ++), és természetesen egy kis segítség a freecsstemplates honlapján.

Hogyan készítsünk egy honlapot, vagy hogyan lehet létrehozni egy honlapot mind olyan kérdések, hogy mi tesz legalább egyszer.

Ez a videó oktatóanyagok a honlap html tud válaszolni ezekre a kérdésekre, nem várható a dolgok nagyon bonyolult egy weboldal létrehozása lehet nagyon egyszerű, ha valaki tudja magyarázni ezt a műveletet, hogy legyen.

Ugyanebben az időben nem fog várni holnap versenyezni weboldalak, amelyek híres, vagy hogy a forgalom néhány ezer látogató naponta.

Mit fogok magyarázni, ez a videó bemutató a honlapon egy nagyon kis része a poggyász a tudás programozási van, hogy, ha azt szeretnénk, hogy megragad olyan tevékenység, amely magában foglalja a beadását a honlapon.

Ez a leírás; akkor csak tanulni valamit az elején, hogy akkor tesz egy oldalon vagy több háló, hogy bárki, aki azt akarja, hogy csodálják őket.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

https:


//videotutorial.ro/video/cum_se_face_un_website_simplu_in_html_si_putin_css.mp4

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (341)

  • ............. egy barátságos üdvözlet, Cristian .... Problémám van a személyes oldalaimmal is ... elmentem egy úgynevezett webdesign-ra .... és kellő tisztelettel .. - a XNUMX - os pénzügyi rész tekintetében webhely épített .... kaptam egy úgynevezett szúrást .... ami általában érdekel, az a portfólió rész .... nem tudom egyedül kezelni .... és már nem tudok együttműködni a szakemberekkel. ... látott fillérekért ... paaaaa .... Általában szeretnék teljesen megbirkózni .... hogy senki mástól sem függessen .... és rémültem ezeknek a szamaraknak, akikkel mindenhol találkozunk. ... beszélhetünk a rendetlenségről mariusandoni@yahoo.com

  • .... ok Cristian ...... megpróbálok leírást e-mailben elkészíteni .... aaaaaaaa nézz rám ...... nagyszerű, amit itt találkoztam .... még több az elmém leomlott ... vannak érdekes dolgok .... sajnos rájöttem, hogy elkéstem, de még sokat kell tanulnom .... vannak érdekes dolgok .... igazán meglepett a titkok kinyilatkoztatása, amelyeket más üzemeltetők. büszkebb .... Úgy gondolom, hogy mostantól az egyetlen érdekes oldal lesz az interneten jelenlévő összes webhely közül .... Még mindig van kérdésem vagy videofelvételem .... Évek óta akartam elkészíteni egy kis rajzfilmet szórakozásomhoz .... elképzeltem néhány szereplőt ... de ... ez volt a határ .... bár böngésztem néhány műfaji dokumentációt ... nagy öröm lenne nekik ezeknek a karaktereknek az élete ...

  • Merge bemutató honlap is használatban van az interneten, minden gond nélkül, de van, hogy szem előtt tartani néhány dolgot:
    Ne tűzfalbarát Apache (Kérjük, hogy mikor kell).
    Ha le van tiltva egyszer majd sikerül helyesen telepíteni Apache szerver.
    Adj neki engedélyt, hogy menjen ki a net, ha kéred apache vírusölő.
    Legyen óvatos, amikor beállítja az útválasztó vagy modem.
    Vigyázz mehet haza, mint az Apache szolgáltatást.
    Ne vegyen be semmilyen programot 80 port az a tény apache-ului.de a prot. http.
    Telepítse apache, ha lesz, hogy felhagynak minden szoftver, beleértve még a tálcát.
    Győződjön meg arról, hogy nincs telepítve "yahoo szerver" vagy más szerver vagy távoli segítségnyújtási program, amely felteheti a 80-as portot.

    Sok szerencsét, és óvatos, nem kezelik könnyedén.

  • de nam érti, mi ip helyezték belső program, vagy figyeltek meg Buble My IP-cím? és még mindig nem találja, hová tegye amit mu sal licu nyitni a többi ember?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.