Hogyan készítsünk egy weboldal vagy blog platform tárhely ingyenes wordpress

Ebben a videóban bemutató Örömmel mutatjuk be, hogyan lehet egy ingyenes blog hosting platform a wordpress.

WordPress a legjobb blogging megoldás ismert és elismert a mai világban, ez a megoldás rendkívül jól megközelíthető, és könnyen használható.

Ahhoz, hogy sikeres blogger lehessen, nem kell ismernie a programozási nyelveket vagy a webdesign készségeit, csak be kell lépnie a billentyűzetre, és ötleteit és gondolatait virtuális "papírra" kell fektetnie.

WordPress sokkal fejlettebb és sokoldalúbb, mint Blogger (Google), és ezért a legelterjedtebb blogging megoldás a világon ebben az időben.

A google bloggerje hasonló blogolási megoldás, de nem képes versenyezni azzal, amit a wordpress kínál, a blogger kezelőfelülete meglehetősen merev és gyenge.

Rendkívül hatékony adminisztrációs felülethez férhet hozzá, a lehetőségek több mint elegendőek a "blogolásra" szomjazó blogger számára.

WordPress van egy nagy előnye, nevezetesen a SEO (Search Engine Optimization), ami azt jelenti, csak akkor kell foglalkozni wordpress asterneti gondolatok és támogatása, ez a rendszer nagyon hatékony, gyakran a cikket írunk ma megmutatja a Néhány nappal később a keresők, ami azt jelenti, nagyon gyorsan a blog az elején.

Tervezés a WordPress egy gyerekjáték témája (blog felület) lehet változtatni néhány kattintással, widgetek elrendezése is nagyon egyszerű.

A cikkek írása és szerkesztése bárki számára elérhető egy WYSIWYG felületnek köszönhetően (amit lát, amit kap), amely "amit látsz, az a végén megjelenik", természetesen létezik kód mód azok számára, akik így akarnak dolgozni.

Minden a wordpress nagyon egyszerű, nem kell, hogy legyen szakértői a PHP vagy HTML kezelni a blog alapján wordpress.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (148)

  • Gratulálok Cristi és minden tiszteletem, minden tiszteletem és csodálatom barátom !!! Nézze meg, hány blogger lesz ezen oktatóanyag után !!! Úgy alakul, mint a gomba az eső után !!! Úgy gondolom, hogy ez a dolog jó kezdet azok számára, akik szeretnének elindítani egy oldalt, játszani egy kicsit vagy tesztelni ezen a blogon, hogy megnézzék, mennyi látogató lesz később, ha készen állnak arra, hogy elinduljanak a saját tiszta webhelyükön, hirdetések nélkül stb., azt hiszem, csinálok egy tesztet, hogy megnézzem, milyen határaim vannak, meddig mehetek el ... ... nem tudom, miért ... nem hiszem, hogy képes lennék weblapot kezelni, vagy kérem, hogy tartsanak weboldalt

  • Szuper beton, érdemes megverni a fejét, és jó, ha a keresőmotorokon hagyja. Köszönöm Cristi és Duminiuca lisztet.

  • @Robciuc Ionut: Hogy őszinte legyek, nem hiszem, hogy ez a webhelyed, de végül is, ha azt mondod ... hát legyen ... bár kétlem, hogy a tiéd legyen !!! Mióta van az oldal, mikor készítetted el? Gyerünk, meg vagyok győződve ... Több mint valószínű, hogy ez nem a tiéd, és még a sajtósajtón keresztül sem, kérem, nem tudom, mit akartál nekünk bebizonyítani ... talán azt gondolod, hogy hülyék vagyunk ... de nem tényleg ilyen;) Szégyen ... szégyen .... szégyen !!!

  • Május Soha nem mondta, hogy tett velem, azt mondtam, én csak a munka, és én nem tudom kifejezni rendesen, az adminisztrátor, és nézd meg termékek és meglátjuk, ki van írva: D

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.