Hogyan készítsünk weboldalt, 3. rész, WordPress, vagy hogyan készítsünk weboldalt 5 perc alatt? - video bemutató

Helló barátaim, folytatjuk egy webhely létrehozására irányuló oktatóprogramok sorozatát, a mai bemutatóban telepítjük a Wordpress-t, egy ingyenes tartalom közzétételi platformot, amely az utóbbi időben fantasztikus siker volt, hasonló ahhoz, mint egyfajta Firefox CMS, a siker A WordPpress nem az a tény, hogy ingyenes, hanem azért, mert szilárd közösséggel rendelkezik pluginok és témák fejlesztőivel, amelyek a szállítószalagon mindenféle "finomságot" felhoznak a WordPress számára, ahol azt mondják, hogy szintén ingyenesek.

Mindig szeretnék a wordpress-ről beszélni, mert ez egy rendkívül sokoldalú CMS, ugyanakkor könnyen használható, mivel alkotói azt mondják, hogy "5 perc alatt telepíti", igaz, még kevesebb, mint 5 perc alatt is eltarthat a rutin telepítés, természetesen, ha van mindent, amire szüksége van.

Ne tévesszen meg annyira, hogy könnyen használható, a WordPress egy rendkívül hatékony eszköz, ez az erő valóban felszabadul, amikor elkezdjük "hangolni", ez a kifejezés helyes, mert a WordPress úgy modellezhető, ahogy mindenki akarja , van egy nagy adatbázis ingyenes bővítményekkel és témákkal, amelyekhez bárki hozzáférhet.

A wordpress használata olyan, mint egy gyerekjáték, csak egy kicsit óvatosnak kell lennie, esztétikai szellemmel kell rendelkeznie egy téma megválasztása és módosítása szempontjából, és természetesen gyakorlati szellemet kell készítenie azon "utak" felépítéséhez, amelyeken a látogatók jönnek.

Amikor az „útvonalak” mondom, a navigáció egyszerűségét értem, amely az idő múlásával frusztrálóvá válik egy olyan webhelyen, amely napról napra növekszik, a látogató korlátozásának elkerülése érdekében néhány egyszerű navigációs eszközt be kell vezetni a cikkek és az oldalak között, például az „út” „A legördülő stíluskategóriás menüket a videotutorial.ro-ban pontosan úgy valósították meg, hogy megkönnyítsék a látogató navigálását a webhelyen; meglehetősen nehéz lett navigálni kétszáz és néhány oktatóprogram között.

Ebben a leckében megmutattam, hogyan kell felkészülni a WordPress oldal, hogy elkerülhető legyen a hibák, és kövesse a telepítési maga magyarázza műszerfal menük, töltsd fel a képeket, amelyben permalink helyszínek és magyarázatok. Htaccess végül lefordítottam minden menedzsment felület segítségével létrehozott fájlok az oldalon visszaverődés Media, amely alkalommal gratulálunk nekik a közösség szolgálatában tett erőfeszítésekhez: "Jó munkás srácok, minden tiszteletet tisztelsz".

Ezekben video tutorials továbbra is a wordpress, és megtudjuk, a dolog még érdekesebb, tedd majd meg a videót bemutató élvezetes megjelenítéshez.

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (198)

  • csőr: Várj videotutorial.ro blog

    Ezt integrálódott hazai téma, de azt hiszem, én meg a részben wordpress.org dugó, a dugó van, és tegye a fejét.
    Ne a keresés után ott diavetítés.
    Ami a szavakat a bemutató csak néhány személyes vélemény, nem kell, hogy részt vegyenek, és adtak néhány ötletet, ezért jó, hogy egyedi, bár ez elég nehéz manapság.

  • bvo pt útmutatók. Még mindig nem voltam képesek látni a 2. és a 3. számot időhiány miatt ... de hamarosan meglátom őket ... tartsd fenn a kemény munkát! :)

  • szia
    egy remek hely!
    Amikor egy bemutató program, amely lehet, hogy játékok PS2.
    sem tegnap, sem ma nem látom az oktatóanyagokat. látsz egy kicsit, majd megjelenik a „riplay” felirat
    tinetio mind olyan erős.

  • ... köszönöm kedves kollégáimat !, mert bizonyos értelemben (állandó életben lévő diákok) vagyunk, akiknek mindig új dolgai vannak, amelyeket meg kell tanulniuk ... számomra ismét megerősítést nyer, hogy úgy véli, hogy elérted egy bizonyos önellátás nagy hiba ... minden rólad szól; az ember, még ha meg is hal, megtanul valami mást, azaz megtanul meghalni ...

  • Cristi Hello! Azt akarom mondani, hogy te Isten áldja meg és a tiéd jó HTML ha Réti tanultam még tőled, jól mi volt csak nyert castigat.Am és általános ismeretek, hanem egy pár dollárt. játszottam és hagyjuk itt a WordPress és egy linket, hogy látni és csak tessék, ha kritizálni valamit, hogy te fao.Stiu mesterember, így nem zavarnak deloc.Dute ide

  • szia .. készítsen egy video bemutatót az ucm-ről a Windows javítása érdekében, hogy jobb eredményeket érjen el az új játékokban és programokban, mivel azoknak az ablakokat kell megjeleníteniük, amelyeknek nem kellett volna a kívánt dak telepítve ... köszönöm vagy ami a videó oktatóvideóit illeti, szuper jó vagyok neked

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.