Hogyan készítsünk weboldalt, 1. részt, domaint és tárhelyet - oktatóvideó

Szia barátok, ma kezdődik egy sor tutorials, amelynek célja esetlegesen egy igazi honlap, nem csak a két oldal mintát, hanem egy igazi hely mindent, amire szüksége van, ezek az útmutatók nagyon részletes, mint a bemutatott eddig, ezért kérjük, legyen nagyon óvatos a szavak a tutorial.

Ha valóban szeretne egy webhelyet létrehozni egy .ro vagy .com vásárolt domainről, jó lenne követni ezt az oktatóanyagot, és természetesen azokat is, amelyek később következnek, az lenne a tanácsom, hogy keresse fel a .ro domaineket, így nyerni fog az emberek bizalma, különben a látogató akkor néz rád, amikor .tk domained van, és másképp, ha van .ro domained, sokkal komolyabbnak tartanak.

Ez az oktatóanyag a kaland kezdetével foglalkozik, megvásárolunk egy .ro domaint, amely után megtanuljuk kezelni azt, áttérünk az adminisztrációra a Plesk vezérlőpultján, azok számára, akik a Cpanel-en fognak tárolni, visszatérünk egy jövőbeni bemutató magyarázattal az adminisztrációval kapcsolatban.

Megmutatjuk, hogyan készítsünk aldomainet, hogyan készítsünk e-mail címet egy meglévő tartományra (nem arra a címre, mint @ yahoo.com vagy @ gmail.com), a szerveren lévő valós levelekre gondolok, például: office @ example. ro ”, készítünk egy adatbázist is (a következő oktatóanyagokban ragaszkodom az adatbázisokhoz), megmutatom, hogyan lehet létrehozni egy FTP-fiókot, és hogyan lehet biztonságossá tenni az SFTP számára, mert a biztonság nagyon fontos egy domain (weboldal).

Nem lesz sok magyarázat kifejezések nem magad hallott, vagy talán hogy a hallottak, de nem tudom, mit jelent, azt, hogy a részleteket konfigurálása a domain nevet, hogy működjön együtt kiszolgálók által biztosított hosting cég után mi magunk teremtjük névszerverek az esetekben, amikor van egy helyet a nyilvános szerveren (a otthoni számítógép), vagy meg kell kezelni a virtuális vagy dedikált szerver.

Azt kérem, hogy figyelj, hogy ez a bemutató, mert a másik, anélkül, hogy akkor nem tudom, mit kell tenni az elején, ez az első lépés azon az úton, kell tenni a funkcionális honlapján. Amit tettél, itt ingyenes, kivéve a domain és a szerver helyet, persze, ha és lehet szabad, ha használja az otthoni számítógépen (nem ajánlott), és használja a. Tk (nem ajánlott).

Ezekben útmutatók beszélünk, és hogyan lehet, hogy a profit egy honlap vagy egy blog, de a végén, amikor már van egy működő oldal, szeretném, hogy a látogatás, hogy a helyszínen, nem ígérhetek semmit, mert ez attól függ, Én.

Lesz valami egyedi, nem hiszem, hogy bárki valaha is a helyszínen mindent vennem kell egy video tutorial, illetve a mi esetünkben egy sor tutorials, megpróbálom számának csökkentésére oktatóanyagok, azt hiszem, lesz 3 vagy 4, remélem esik, és nem a másik, de nem zavarja.

Bárki képes lesz építeni a saját honlapján, miután a sorozat mellett, hogy nem lesz sok dolog, amit tanulni fog egy nagyon rövid idő alatt, és ezért igényel türelmet és nagy figyelmet.

Mit tovább kívánok kellemes megtekintésére!

Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (246)

  • Srácok félelmetes, sokat tanultam tőled!

    Bravó!

    Van egy jó munkát, és köszönöm szép.

  • fúrt kemény! ő csak a várakozások szerint ezek tutorials!
    Van egy javaslatom: Miután ez a sorozat tutorials meg kellett volna, hogy a körülbelül egy viszonteladó tárhely és a domain da!

  • Szia! Ezt a megjegyzést a következőnek küldöm: hogy valakitől megértettem, hogy ha az oldalon a látogatók nem kommentálják ezt az oktatósorozatot, Cristi visszavonul, és nem folytatja ezt a "sorozatot". hadd mondjam el, arra az esetre, ha abbahagyná a videotémák közzétételét ebben a témában, akkor megfogom a PC-t, és az ablakra dobom, vagy az állapottól függően elmegyek és levágom az ereimet a kádban, és nem szennyezem a szőnyegeket ( milyen rossz vicc.) Azt akarom mondani önöknek, uraim, hogy nem akarok 12 óránként kommentet küldeni abban a reményben, hogy arra késztetem Önt, hogy folytassam és befejezzem, amit elkezdett. első epizód ... rendkívül jó illata van, nem volt ilyen érzésem, mióta nyálasan vártam, hogy lélegezzem a nagymamám süteményében barnuló pitét!
    Gratulálunk minden, amit csinál! Kívánok egészséget, inspiráció, a munkaerő és mindent, amit szeretne elérni az életben! Ámen.
    PS: .. figyelek rád! ;)

  • Dragan I.: Salut.Postez ezt a megjegyzést ptr. Úgy értem valaki, mintha az a webhely látogatói nem kommentálta ezt a sorozatot tutorials, Cristi a visszavonulásra, és továbbra is, vagy nem ez a "soros". Gondoltam közvetíteni, mintha megállítani a videotutorialele poszt erről a témáról, én a PC, és dobja ki az ablakon, vagy attól függően, hogy az állam, megyek, és hasított a csuklóm a fürdőkádban, nem folt szőnyegek ( Milyen egy vicc rossz íze.) Tin mondani, uraim, nem akarom, hogy hozzászóláshoz minden 12 sok órát, abban a reményben, hogy meg fog tenni, hogy továbbra is menni, hogy befejezze, amit inceput.Acest első epizód ... "szaga" nagyon jól, még nem volt ez az érzés, mert nyáladzó vár halesc pite nagyszülők volt sütés a sütőben! Gratulálunk minden, amit csinál! Kívánok egészséget, inspiráció, a munkaerő és mindent, amit szeretne elérni az életben! Ámen. PS .. Nézem neked!

    Ne aggódj, mi továbbra is ez a sorozat, a probléma az, hogy dühös emberek, akik nem szeretik az ilyen dolgokat, remélem nem okoz csalódást nekik sem, megpróbáljuk utáni változatosabb, minden sor helyszíni minden hack, vicceltem természetesen.
    Most gondoltam, hogy a végén a bemutató, hogy nem egy epizód az online reklám, ez tökéletesen illik a válság sok maradhat a hazai és ki tudja, hogy a pénzt a weboldalak, hogy nehéz, de nem lehetetlen Tettem az első téglát, azt folytatni kell.
    Örülök, hogy tetszik az én ötletem, eredetileg akartam csinálni egy sor, hogy a világ unatkozott, és azonnal nyomja meg a bal gombbal az egér, és cancan.ro vezet, még a szemét pedig öblítse néhány szőke szilikon.
    Várakozás a cím decomentarii mondja meg, ha továbbra is kétségei vannak, azt szeretném tudni, hogyan kell csinálni az egész Románia egy honlap, nem titok, nem 800 Euro a Joomla webhely (nélkül SEO), itt meg kell tanulni az egészet.

    • Nagyon örülnék, ha a segítségeddel elkészíthetem az oldalt :) Szeretek tanulni, ismétlem, az elégedettség mérhetetlen lenne;)) Isten áldjon meg mindent, amit értünk tesz! Tisztelet !!!

  • Bár nem vagyok szeretem ezen a területen kell ismernem, hogy minden rendben van szám 1 Cristi ezen az oldalon, minden van, és az is marad Daddy oktatóanyagok, milyen meleg és nyugodt, hogy megmagyarázza stilu Ez tesz maradsz füle tekintet fog beszélni bemutató összetéveszthetetlen, nem ismerek senkit, hogy van, hogy ezt az ajándékot, és nem hiszem, hogy bárki is a bátorságot, türelmet, erőt, és hajlandó csinálni egy ilyen bemutató! Cristi Azt szeretném kérni, hogy menjen a soha nem tudhatod, mikor lesz engem a helyszínen web design, így továbbra is a hely, hogy menjen vissza!

    A megbecsülés és tisztelet a nagy nevű férfi Cristi!

  • Nagyon klassz tutorial! Alig várom, hogy a többi ismertetők ebben a sorozatban. Én személy szerint azt szeretné, ha néhány oktató a linux szerver adminisztráció, például hogyan kell beállítani egy linux szervert a domain, hogyan kell beállítani névszerverek, hogyan lehet egy Linux levelező szerver, ftp szerver, stb. Vagy meg tudná csinálni a Windows Server 2003 / 2008, így gondoskodás. Gratulálok még egyszer a bemutató nagyon jó volt, különösen a Krisztus volt. Bravo Cristi, köszönöm!

  • Ön buni.Foarte érdekes magyarázatok a bemutató.
    Még mindig nézni a sorozat tutorials ebbe a kategóriába.
    Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.