Hogyan készítsünk egy indítható USB-meghajtót, amely Hirens Boot CD 12-t tartalmaz - oktatóvideó

Helló barátaim, ebben az oktatóanyagban megmutatom, hogyan készíthetünk egy bootolható usb-fájlt, amelyre a híres élő CD-t feltesszük a Hiren's Boot CD 12 eszközökkel, a rendszer javításával segíthetünk a vírusok mentésében, visszaállításában, a fájl helyreállításában, a partícionálásban és még sok más, a Hiren Boot CD egy élő CD, amelyen sok hasznos szoftver található, ez a CD élő módban fut (nem kell telepítenünk semmit, közvetlenül fut), ilyen CD szinte nélkülözhetetlen azok számára, akik a hibaelhárítással foglalkoznak. szoftver és hardver.
A Hiren Boot CD-jét úgy tervezték, hogy élő CD-ként felhasználhassuk, de rátesszük a botra, az előnyök egyértelműek, az USB-meghajtó kisebb, könnyebben szállítható, nem úgy karcolódik, mint egy CD, használható és a netbookokon az utóbbi nem rendelkezik DVD meghajtóval, és ezért csak akkor használhatunk élő CD-t, ha USB usb-meghajtót csatlakoztatunk az USB-hez, ami nagyon sokba kerül.
A hivatalos honlapon hirensbootcd.org Itt található egy lista az eszközök használható ezzel a mágikus disk (elemnek 12 oldal).
Az USB memóriakártya rendszerindító környezetvé alakításának folyamata meglehetősen egyszerű, mindössze annyit kell tennie, hogy töltse le az archívumot a Hiren's Boot CD 12 ISO képpel és a syslinux archívummal a rentn hivatalos weboldaláról, majd csak a következő lépéseket kell követnünk: az oktatóprogramból.
A grub formázása és a rúdra történő telepítése után csak annyit kell tennünk, hogy másolja az ISO kép tartalmát a Hiren's Boot CD 12 archívumból, és ennyi.
Lépések végrehajtása után a bemutató már csak menni kell, be az USB stick egy USB port, és állítsa be a BIOS flash meghajtó, mint az elsődleges boot annak érdekében, hogy azok az okos boot menü lesz egyszerű, Például EeePC csak nyomja ESC elindítása után a netbook és válassza gyors bot boot menüt.
Menő.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (73)

  • Nem kell Daemon Tools, vagy bármely más szoftver telepítését ISO képeket, egyszerűen kivonat az ISO a WinRAR vagy 7Zip asztalon vagy bárhol, és megteszi a mappa eredményeként a fájlokat kell másolni 4 stick

  • szia szeretném kérni, ha tudsz, gyártmány és útmutatók, hogy tanítani az embereket, minden bizonnyal használni a szkenner, a nyomtató és a xerox.nu számomra, hogy én tudom, de sokan megkérdezik, és azt akarom, hogy nekik a kapcsolat meg, hogy magunkat face.multumesc!

  • Nagyon jó tutorial.
    Mr. Cristi, azt mondtad, nem egy bemutató és a Windows 7 része látszik már, hogy a 100mb. Ma megújult ablakok és tettem, hogy a 100mb partíciót, megpróbáltam egy boot partíció nem adja ki.

    • DanyNagyon jó tutorial.
      Mr. Cristi, azt mondtad, nem egy bemutató és a Windows 7 része látszik már, hogy a 100mb. Ma megújult ablakok és tettem, hogy a 100mb partíciót, megpróbáltam egy boot partíció nem adja ki.  

      Jelenlegi online bemutató által kifejlesztett Adrian, hogyan kerüljék el 100 MB partíciót.
      https://www.videotutorial.ro/?p=4708
      Élvezze.

    • Szia. Annak érdekében, hogy ez a 100 megatagos partíció ne jelenjen meg többé a Windows telepítésekor, nem közvetlenül telepíti, hanem megnyomja az Advanced módot, amikor elérte a partíciók létrehozásának lépését, és ott törölheti és újra létrehozhatja a partíciókat. Látni fogja a 3 partíciót, a 100 megata partíciót, egyet a Windows fájlokhoz és a többi HDD-t. Egyszerűen törölje az összes partíciót, beleértve a 100 megatagot, és hozzon létre csak 2 vagy annyit, amennyit csak akar, ne felejtse el a rendszert :) Minden jót.

    • István: Felcitari a bemutató, de van egy kérdésem. Ha ehelyett az ISO kép, mint egy Windows-Hirens mondjuk, menne?  Idéz nekem

      Van valaki a kezeddel, így nem próbálja meg kideríteni, hogy működik-e? Elkobozták valaki az egeret és a billentyűzetet? Látod, mit akarsz csinálni? Gyerünk, bátorság, hogy semmi sem robbant fel ... van egy virtuális doboz, amelyet tesztelni lehet ... stb. Tesztelje és mondja el nekünk, hogy működik-e, amint mondjuk, és készítsünk oktatóanyagokat az Ön számára

    • István: Felcitari a bemutató, de van egy kérdésem. Ha ehelyett az ISO kép, mint egy Windows-Hirens mondjuk, menne?  

      A cristi által bemutatott módszer nem használható Windows, hanem csak a linux számára. Élő usb-stick készítéséhez BartPE-t és a winows ISO-képét kell használni. A probléma az, hogy a rendszerindítás után kopasz ablakok lesznek, illesztőprogram nélkül, és nem. képes lesz használni a már telepített programokat ... logikusan! ... tehát először el kell készítenie az egyéni Windows ISO-képet a rendszer illesztőprogramjaival és a használni kívánt segédprogramokkal ... az a helyzet, hogy ha a botot egy másik rendszeren használja, akkor problémák merülnek fel, azt tanácsolom, hogy ha élő USB operációs rendszert szeretne, válasszon egy linuxos disztribúciót, a Bactrack azt javasolja, hogy tucatnyi rendszeren teszteltem, és mindig felismerte az összes illesztőprogramot

    • István: Felcitari a bemutató, de van egy kérdésem. Ha ehelyett az ISO kép, mint egy Windows-Hirens mondjuk, menne?  

      A WinToFlash segítségével felteheti a botot (xp, Vista, 7), sok szerencsét

    • dan: Ijon problémája van, és tudom, hogy valaki, aki a probléma? Köszönöm ... :)  

      Ijon: Nekem van egy probléma ... és kapcsolja be a fájlt "runme" az én rendszergazda hiba astama tud valaki segíteni?  

      Nos, ez egyértelműen elmondja neked a "hibát", ami történik. Hiányzik a syslinux.cfg fájlok stb. Felejtsd el még egyszer az oktatóanyagot: Nem csináltál valamit helyesen. Nézze meg újra az oktatóprogramot futtatás nélkül! Pontosan úgy, mint a cristi, töltse le a Hirent ugyanabba a C helyre, ahol a Cristi, és a syslinux-t, és mindegyiket kicsomagolva csomagold ki ugyanabban a helyen, mint az oktatóprogramban, a C partícióban, mint a Cristi.

      • Adrian admin:
        Ijon: Nekem van egy probléma ... és kapcsolja be a fájlt "runme" az én rendszergazda hiba astama tud valaki segíteni?   Nos, egyértelműen azt mondják, "erroarea", hogy mi történik. Ön hiányzó fájlokat stb syslinux.cfg. A legtöbb elfelejtette, ha a bemutató, amit nem csinál jól. Tűnhet bemutató után ezúttal nem lapozzunk! Nem pontosan, hogy Krisztus, letölthető Hiren ugyanazon a helyen, mint Cristi C syslinux még mindig ott van, és csomagolja unzip ugyanazon a helyen, mint a bemutató, a C partíciót Krisztus tett
          

        Az alábbiak szerint fisierelle ott. Csatlakoztassa egy másik probléma?
        http://img404.imageshack.us/img404/4519/clipboard01yn.jpg

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.