Hogyan készítsünk egy weboldal vagy blog Joomla alapú felhasználói felületen keresztül egy böngésző videó bemutató

Ebben a videóban bemutató folytatni fogjuk, amit elkezdtünk bemutatója XAMPP és ahogy ígértem, akkor helyezzen Joomla egy tartalomkezelő rendszer, amely, rövid CMS, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kezelni és dinamikus weboldalakat egy internetes oldalon.

Ebben a leckében segít MySQL adatbázisok új az utolsó bemutató, akkor elérheti a segítségével phpMyAdmin telepítve érkezik a XAMPP oldalon.

Joomla CMS nagyon jó és könnyen használható, mint a többi alkalmazás ilyen típusú használatára, amely nem volt programozási ismeretek szükségesek nagyon fejlett, de nem egy rossz ötlet, hogy tud valamit a HTML vagy PHP, de nem kötelező.

Persze, sokan akkor kedvét a kezdetektől, hogyan kell használni a web-alapú (működtetés böngésző) Joomla, de nem szabad elriasztani, és arra kell koncentrálni az egész bemutató videót.

Hogy a dolgok kötik, és hogy ez a bemutató nem tűnik nehezebb meg kell nézni néhány video tutorials általunk készített korábban, persze, ha meg akarjuk érteni ezeket a dolgokat, és nagyon jól nézel ki minden sokkal könnyebb.

Arra kérlek benneteket, hogy kövesse ezt a bemutató ő viszont része egy sor olyan video tutorials about: webes oldalak, weboldal készítés, hozzon létre egy blog, a fórum és mások, amelyek vagy tett, vagy tenni, és kiküldött hamarosan.

Cristian Cismaru

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (160)

  • Üdvözlet, Mr. Christian! .. A wampp-ot használom - és van egy fórumm a mybb-ben, és van egy webhelyem a joombla legújabb verziójában. hogyan lehet hozzáadni \ törölni stb. Sokféleképpen próbálkoznék, de őrültnek találom a textúrákat ...
    KÉRJÜK SZABAD - beírja az azonosítóomat, hogy segítsen nekem? * (csak 5 percig tart) * = tot_yo_derbe = id'ul ..... köszönöm -

  • továbbra is az apache és a Lighttpd marad az alap: D

    egyébként cristi, a Lighttpd iránt érdeklődött, és nagyon sok probléma és hiba van, lusta magyarázom itt, ha azt akarja, hogy részletesebben ismertessem a Lighttpd-t, küldj nekem egy e-mailt :)

  • Számomra úgy tűnik, nagyon stabil, de egy kicsit lassú apache oldalon a forgalom többé-kevésbé Maricel.
    Mondja el véleményét a "Nginx" -ről.

  • Minden tisztelet azért, amit itt csinálsz. Nagyon izgatott vagyok, és szerencsésnek tartom magam, hogy felfedeztem (valószínűleg véletlenül) az Ön webhelyét. A fénysebességgel minden barátomnak ajánltam, akik megköszöntek, és akik már elkezdték "alkalmazni", amit itt láttak és megtanultak.
    És most egy kérés: nagyon szeretnék megtanulni, hogyan lehet weboldalt készíteni. Eleget láttam erről az oktatóprogramokról. Néztem mindet, és bevallom, hogy kissé összezavarodtam. Hasznos lenne ajánlani a webhely létrehozásának témájával kapcsolatos oktatóanyagok megtekintésének sorrendjét. Úgy gondolom, hogy ha tudnám a rendet, és "lépésről lépésre" követem a lépéseket, akkor sikerül.
    Köszönöm.
    Constantin Barca

  • Howdy! Kérdésem van az apache szerverrel, hogy hivatkozhat-e egy másik HTML-re, amely a számítógépén van? Például: amikor szerkeszti a webhelyet egy cím elhelyezéséhez, mondjuk, hogy IGEN KATTINTSON IDE, és # helyett a HTML-re való utalás helyére utal, amelyre hivatkozni szeretne, vagyis az, hogy egy másik HTML-hez vezetjen a számítógépről ??? Kérem, készítsen bemutatókat arról, hogy mit jelent a csalás vagy az adathalász oldal, és hogyan kell vigyázni rájuk !! Boldog ünnepeket !!! Köszönöm !!

  • Corleone.
    Megadta a birodalmába HTML, ha meg akarod tanulni, azt hiszem, meg tudjuk csinálni, hogy itt.
    Mi jelentés egyes szoftverek, szkriptek, cms, stb, stb, de soha nem kap speciális dolgokat, mert valószínű, hogy sokan közületek érdeklődni nekünk,.
    Vannak speciális oldalak, amelyek ilyen dolgokkal foglalkoznak, de hidd el nekem, nem túl kellemes egy órán át tartó oktatóanyagot nézni: "php" vagy "html", ne tégy félre, én egy Szeretek nézni, de a legtöbb látogató nem tetszik.
    Mit szólnál: su adathalász, nem áll szándékában, hogy az ilyen konzultáció.
    Azt mondod, hogy "ölj meg egy embert, taníts meg másoknak a halál elkerülését".
    Ezek olyan dolgok, törvényen kívül.
    Amikor a törvény lehetővé teszi számunkra, és mi nem az adathalászat, de addig is meg kell betartják a törvényeket.
    Nem hiszem, hogy ha valami illegális lehet megszabadulni a követés.
    Azt mondom, hogy menj a sötét oldala az, hogy nem lehet, hogy a hosszú távú elégedettség.
    És akkor is, ha kap rá csendben, és többnyire talál magának egy jó hálózat és legnagyobb proxy szerverek, azt ajánlom, fejét Oroszország, mert ott van minden, amire szüksége van.
    De a legjobb ötlet az lenne, hogy akkor kap valami konstruktív.
    Te vár ránk!

  • Boat Constantine.
    Először is köszönöm a kedves szavakat.
    Ha a motor következő weboldalon: 1 WAMP beépítés, beépítés 2 a FileZilla ftp szerver, XAMPP telepítés 3, 4 ami egyszerű html oldal, 5 Joomla telepítés.
    Ezek nem az eredeti címet, de tudom kezelni.
    Te vár ránk!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.