Hogyan készítsünk lejátszási listát a YouTube-ra való bejelentkezés nélkül a filmek automatikus lejátszásához - oktatóvideó

Helló barátaim, ebben az oktatóanyagban megmutatom, hogyan lehet megszabadulni a filmek egyedi futtatásától a YouTube-on, létrehozunk egy sort, amellyel automatikusan lejátszott videókat vagy filmeket adunk hozzá, nem mondom nekik lejátszási lista mert van egy lejátszási listát lejátszási lista mi kell szem előtt tartva, hogy a sorban, amely a sort (akárcsak a húst egyszer) nem kell youtube venni.
Ha „térdre” rendez egy gyors partit, ez a módszer megváltás, nem kell rendelkeznie fiókkal, hogy több videót automatikusan lejátsszon a YouTube-on, hozzáadd őket a várakozási listához, és készen állsz, állítsd be az automatikus lejátszást (a következő automatikus futtatása klip) és shuffle (véletlenszerűen gördítik a köveket), ez a két lehetőség virtuális DJ lesz (aki nem akar díjat), akkor csak egy projektorra lesz szüksége a betonhoz (opcionálisan bérelhetők).
Felbecsülhetetlen az a várólista, amikor a gyermekek, csak hogy néhány epizód Rózsaszín Párduc lista, vagy bármi, válassza az automatikus lejátszás és mentett 2 3 órás, győződjön meg róla, hogy ne felejtsük el a kicsit túl sok előtt egy monitor, különösen a tárgyak körülötte, hagytam a babát, és megvakarta fél kijelző micro USB csatlakozó, most úgy érzem, mint a haja nőtt monitor.
Nem számít, mire használja a „Queue” listát, remélem hasznosnak találja.
Boldog születésnapot mindenkinek,
Cristi

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (30)

  • Helló, cristi, kérlek, törölje a csevegést tőled az oldalon. Van egy, Adrian, aki ... Nincs szavaim. A csevegés csak neki szól. Nem kérdezhetsz semmit, nem látsz semmit. Ő mindet ismeri, és ez egy "viselkedési modell".
    Remélem, hogy nem csak a cenzúrázott a poszt asta.sau jól kellett volna mondanom?
    A másik dolog, én kérem, hogy mondja meg: Adrian at Adrian beszélgetés ugyanaz a személy, aki oktató? remélem nu.astept válasz kristályok, melyek a modell számunkra minden szempontból

    • cuibaruSzia! Cristi eltörli kérjük beszélgetni veled site.acolo egy, Adrian, aki ... nem csak neki chatul.nu cuvinte.este tudok kérdezni semmit, akkor nem tudsz mindent vb nimic.el és a "viselkedésminta".
      Remélem, hogy nem csak a cenzúrázott a poszt asta.sau jól kellett volna mondanom?
      A másik dolog, én kérem, hogy mondja meg: Adrian at Adrian beszélgetés ugyanaz a személy, aki oktató? remélem nu.astept válasz kristályok, melyek a modell számunkra minden szempontból  

      Adrian elment egy pár napig, majd jött talán egy másik adrian, kérjük zászló.
      Karácsonyi nem szabad elfelejteni a bűncselekmény.

  • Boldog születésnapot, boldog ünnepek mindenki, Ma van karácsony, hogy elhagyja a konzultáció és a számítógép, és töltsön, és szerettem őket.
    Egész évben van időnk a PC-n maradni, ma "szocializálnunk" kell.
    PS
    Bai nagybátyja, azért jöttem, hogy Mikulás?
    Ha igen, mit hozott?
    Azt kellett volna hozniuk, hogy valami "természetesen elektronikus", de azt hiszem, hogy a Mikulás "futárszolgálat" csak hétfőn érkezik, 24-én.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.