Hogyan készítsünk egy online áruházat a semmiből a Zen Cart szkript segítségével - videó bemutató

Zen Cart egy virtuális bevásárló végrehajtott program PHP. OsCommerce építészet épül LPG könnyen kezelhető könnyen telepíthető, és fuss egy online áruház. Ez által kifejlesztett, akik részt az online értékesítés, és akik értik a legjobban, mi kell egy virtuális vevő.
Zen Cart számos kényelmi:
• Könnyen telepíthető és konfigurálható
• Könnyen testre szabása
• Automatizált feladatok például megrendelés visszaigazolása
• Egyszerű navigáció
• Promóciós végre; Akciós kuponok, ajándékutalványok, és a bejelentés és a hírek e-mailben az egyes termékek
• Lehetővé teszi, hogy hozzon létre típusát, és kínálnak a különböző kedvezmények a boltba (csoportos kedvezmény és akciós pentrucantitate)
• Részletes kereső
• Az adminisztrációs jelszóval védett
• Támogatja hozzáadott új nyelvek, pénznemek csere.
Röviden, Zen Cart egy robusztus és könnyű szoftver întreţinut.Administratorului neki számos eszköz áll rendelkezésre, a kodek a termék kezelése, valamint a statisztikai adatok, e-mail eszközöket, információkat a felhasználók online banner menedzsment.
Weboldal történik a bemutató megtalálható a http://videotutorial.byethost32.com/
Kategóriák rész-katalógus / Termékek megtekintheti létező kategóriák és termékek Lehetőség az / Kategória törléséhez vagy is produs.De
lehetséges, hogy aktiválja / kikapcsolja a kategóriát vagy terméket.

-ben Ár Catalog Manager részt, hogy válasszon egy kategóriát, majd a terméket, amely célja, hogy módosítsa az ár. Jelen van itt egy lehetőség meghatározása díjat a termék.

A terméket lehet értékesíteni az Ajánlati (opció katalógus-Specials). Válassza ki a terméket, és amelyből az adatokat lehet ofertă.Preţulspecial vonatkozik ez a százalék, vagy más, alacsonyabb áron, mint az eredeti. Ennek hatására az opció a megjelenése a helyén egy modul a legújabb termék kínál, és a megjelenése Műveletek menüben a bal felső sarokban.

A felhasználók véleményezzék a minőség / ár a termék. Igényel adminisztrátori jóváhagyásra. Egy benyomás akkor történik kíséri megjegyzést
"Button" zöld / piros, ami azt jelenti, jóváhagyott és jóváhagyásra vár.

5 rendelkezésre bocsátott jelentés típus:
• Az egyes termékek aránya nézetek és kattintási adatok
• A megvásárolt termékek
• A teljes költség rendelések
• A készletek a nullához közelít
• ..és egy jelentést, amely testre szabható

Emellett alapvető műveleteket, jelen vannak az adminisztrátor menü:
–A My Store tároló opció - ahol az áruház adatok szerkeszthetők: oldal címe, tulajdonos, ország, vállalati cím és egyes szerverbeállítások;
Hírek -A opció lehet küldeni e-mail kliensek előfizetőknek termékkel kapcsolatos híreket.
–Eszközök - E-mail küldése - e-mailt küld az áruház minden vásárlójának. E-mail lehet szöveges vagy HTML.
- A rendszergazda megtekintheti a statisztikákat, a főoldalon (a teljes vélemény a termékről, ajánlatok, rendelések), és a legtöbb noiclienţi regisztrált megbecsült parancsokat.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

írta: Dan Constantin ...tutorialegimp.blogspot.com

 

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (59)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.