Hogyan készítsünk testreszabott telepítő készletet az Install Creator már telepített programból indulva - oktatóvideó

Szia a nevem Sebi, és ez a videó bemutató kiadunk egy nagyon könnyen használható szoftver, hogy exe fájlok (készletek), ez a szoftver neve Install Creator, és egy nagyon könnyen használható, de ugyanakkor profi amely lehetővé teszi, hogy kit a programok már a beszerelést.
Varázsló felületet kínál, amely lehetővé teszi a kívánt fájlok kiválasztását, megadhatja a telepítési útvonalat, akár leírást is felvehet, és miért nem licencszerződést, ikonokat, logókat is hozzáadhat a készlet testreszabásához.
Install Creator tartalmaz egy lehetőséget, hogy távolítsa el a telepített program által létrehozott ez a készlet. A nagy előnye ennek a kérelmet benyújtják, hogy a program telepített ilyen módon fogja az új beállításokkal lesz megtalálható a szülő mappát, a program is ingyenes, így nem lesz probléma annak engedélyezésére.
Remélem élvezni ne felejtsük el, ha van javaslata, panasz vagy kiegészítéseket kérjük írjon a megjegyzések rovatban, de-szintén találkozott a megjegyzések rovatban, ha a felhasználó egy problémát, és tud segíteni, ne habozzon, hogy Csak így tudjuk, hogy ezt a helyet jobban lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (106)

  • Jó, de ha mélyebben mélyedsz, észreveszed, hogy használhatod a .ico-t, és tudod, mi tetszik ez a program? Végül is, amikor egy futtatást kér, amit létrehozott, általában valami mást futok (tudom, mit) :) És még egy dolog, ha ez egy összetettebb program, amely egy nyilvántartási csomagot hoz létre, akkor nem tud létrehozni vele, de az Install_Maker használatával a dolgok megváltoznak. .Siker.

    • Ez jó, de ha téged mélyebbre megjegyzi, hogy tudod használni. Ico, és tudod, hogy miért szeretem ezt a programot loa? futnak le, ha kérdezni, amit teremtett, amit én általában futni töltelék (tudom, hogy miért), a másik dolog, ha ez egy program, amely létrehoz egy csomag május coplex Registry nem lehet létrehozni, de a változás Install_Maker treaba.Succes .

      A program működik, de ha van egy felhasználónevemmel és jelszavammal, akkor azt "nem regisztráltként" telepíti ... Valószínűleg az információkat nyilvántartásokban vagy más helyeken tárolják. Ez az Install_Maker a telepítés készítőjének egy régebbi verziója, és sehol sem találtam lehetőséget. tegye a létrehozott készletbe a nyilvántartásokból származó információkat is ... hivatkozva a sorozatra ... Tehát ha ez megtehető, mi az eljárás? vagy ha ez nem lehetséges, van-e olyan program, amely képes erre?

  • Ezek az ablakok 8 Decand még nem jelent meg, hogy csak akkor lehet elvégezni, ha a kép, és az interneten a Windows 8, mert nincs piac még DAPA interneten, hogy az egyik a kép baromság nem telepíteni a Windows 8

    • Ezek az ablakok 8 Decand még nem jelent meg, hogy csak akkor lehet elvégezni, ha a kép, és az interneten a Windows 8, mert nincs piac még DAPA interneten, hogy az egyik a kép baromság nem telepíteni a Windows 8  

      Azt hiszem, mindenki láthatta, hogy a Windows XP .. és a háttérben egy egyszerű háttérként .. Azt hiszem, ha megjelenik egy új operációs rendszer a Windows 7 jelen voltak az összes különleges oldalakon, és nem csak egyébként .. wallpaper semmi köze a bemutató .. így nem látom, hol hol lelőtte magát fenti következtetések

      • Azt hiszem, mindenki láthatta, hogy a Windows XP .. és a háttérben egy egyszerű háttérként .. Azt hiszem, ha megjelenik egy új operációs rendszer a Windows 7 jelen voltak az összes különleges oldalakon, és nem csak egyébként .. wallpaper semmi köze a bemutató .. így nem látom, hol hol lelőtte magát fenti következtetések  

        Tökéletesen igazad van :))
        Még mindig ül, és csoda, ha legközelebb egy képet az asztalon a Windows 10 több mint comment :)) :))
        Azt hiszem, elindul és keres a Google WINDOWS 10 rendszeren :)) NEM ??? :))

    • Ezek az ablakok 8 Decand még nem jelent meg, hogy csak akkor lehet elvégezni, ha a kép, és az interneten a Windows 8, mert nincs piac még DAPA interneten, hogy az egyik a kép baromság nem telepíteni a Windows 8  

      és mint megjegyzést nélkül jobban tájékoztassák üljön vissza
      2 dolog, amit meg kell mondani:
      Gyakorold kézírás 1
      Hogyan 2 és Sebi azt mondta: milyen operációs rendszer gond? És ha van windows 8 mit? (Tudom, hogy nem, de azt mondják, így)

  • Nagyon érdekes program, még én is egy kicsit megdöbbentette a végén miután telepítette, és észrevette, hogy tökéletesen működik hiba nélkül. Gratulálunk Sebi a tutorial!

  • Próbálja Smart Install Maker sokkal hatékonyabban és sokkal gyorsabb azok számára, akik a sietség.
    1) nem kell küzdenie, hogy a ikon, ha egy kis pretentiusi.
    2) A tömörítési sebesség sokkal jobb és gyorsabb, mint ehhez a programhoz;)

  • Köszönöm tutorial.O KÉRDÉS Én és én, ebben a példában a szoftver szabad, ha egy szoftver sorozatszámot kér aktiválókészlet eredmény kész lesz aktív?
    Köszönjük!
    Téma kívül - sok bezmetika még mindig kísérti ezt a kertet!

    • Köszönöm tutorial.O KÉRDÉS Én és én, ebben a példában a szoftver szabad, ha egy szoftver sorozatszámot kér aktiválókészlet eredmény kész lesz aktív?
      Köszönjük!
      Off topic - sok ostoba kísért, és ez a kert!  

      Ha logikusan veszi és nyilvánvalóan azt gondolja, hogy nem ... honnan lehet beszerezni ezt a soros készítőkészletet a szoftveréhez és aktiválni? a hasa? ha a szoftver, amelyből kit készíteni szeretne, aktiválva van és soros be van helyezve, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy ez a kreatív készlet aktiválja a telepítőt, de nincs szögezve, számos tényező létezik, néhány szoftver rendelkezik a sorozattal vagy a fájllal licencben lévő mappában, a program nevével a Program fájlokban, másoknak az engedélyét "átviszik" regiszterekben vagy ideiglenes fájlokban stb. Próbáld ki és fedezd fel magadnak ...

      • A readme tegye Codu ,, Asai? :)) Most próbálja meg egy pillanatra, hogy GTA5 tettem GTA sweetfx és más hülye és én instalu közvetlenül .. köszönöm színlelés volt igazán hasznos. miam helyezték telepíteni és képet fullscreen

    • Jó program, de mondd meg, mit téma Sebi használni firefox? Szeretem kék olyan rossz ez jó  

      Hello .. Aero Fox téma töltődik 3.6.3 .. köszönöm comment ..

      • Hello .. Aero Fox téma töltődik 3.6.3 .. köszönöm comment ..  

        Megmondom, hogy hívják: P [Aero Fox XL]
        Van egy másik téma [Black Stratini]

      • Hello .. Aero Fox téma töltődik 3.6.3 .. köszönöm comment ..  

        Köszönöm Sebi .... Ó, és elfelejtettem üdvözölni a csapatban!

        • Köszönet Sebi és elfelejtettem .... A üdvözöljük a csapat!  

          Kértem szépen, hogy változtassa meg avatar! Legyen eredeti több száz avatarok talált tesz ki, mint az enyém aaa?

          • Kértem szépen, hogy változtassa meg avatar! Legyen eredeti több száz avatarok talált tesz ki, mint az enyém aaa?  

            Sajnálom Adrian de nagyon tetszett a tiéd. Meg kell változtatni

          • Sajnálom Adrian de nagyon tetszett a tiéd. Meg kell változtatni  

            Úgy tudom, de ez az én kép és az én avatar képviselem, és ha mindannyian azonos avatarok nem látom, hogy mi a különleges. Nem értem, hogyan lehet másolni valakit, és enyhíteni kell. Ahelyett, hogy úgy, hogy figyelembe altu után, akkor lesz, miután altu / egyéb. BE YOU!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.