Hogyan készítsünk fórumot 0-ból az xampp és a phpbb segítségével - HD video oktatóanyag

Ahogy ígértem más video oktatóanyagokat, ma bemutatunk egy fórum a semmiből a saját számítógépén otthon nélkül, hogy a bemenő szakemberek web design és web programozás.

Ebben a videóban bemutató fogjuk használni a két komponens, az egyik oldalon ott van az alkalmazás XAMPP adunk Apache, a PHP és a MySQL, amelyek működéséhez elengedhetetlen a CMS PHP-ben íródott, XAMPP is tartalmaz phpmyadmin, amelyek segítenek, hogy járni pincében adatok könnyebben át a GUI, mi is van egy FileZilla FTP szerver, ha nem vagyunk otthon, és mászni (feltöltés) idézik valamit feltétlenül szerver.

A fő összetevője, hogy használjuk lesz phpbb3 ami egy fórum írt PHP és nagyon népszerű a világban, hanem a számunkra mostanában, ez a fórum egy csomó lehetőséget, és van egy nagy támogatást a közösség phpBB szerte a neten, phpBB lehetőséget, hogy a változások révén plugin megtalálható a hivatalos honlapon, de nem csak, továbbá támogatja a témák nagyon jó azok a megállapítás nagy könnyedséggel phpBB oldalon, és más oldalakon, amelyek támogatják ezt az izgalmas projekt.

Elfelejtettem elmondani, hogy az összes oktatóprogramban használt eszköz ingyenes, mert a legjobb webes eszközök általában ingyenesek (apache, mysql, php, phpmyadmin, xampp, wamp server, joomla, phpbb és még sok más) ... ... .. és egyesek szerint az ingyenes szoftver nem jó ... ..!

Úgy gondolom, hogy a világ összes szerverének 70-80% -át az apache támogatja, ami a lehető legszabadabb, a román weboldalak 80% -át PHP-ben írják, ami szintén ingyenes, a Mysql az az adatbázis, amely szinte az összeset támogatja romániai oldalak, és amely szintén ingyenes, és a lista folytatódik, ne gondolja, hogy az ingyenes szoftver nem jó, kérem, legyen szép!

Ebben a témában is végzett számos videoanyag, megtalálja honlapunkon a kereső és a kategóriákat az oldalsávban.
Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (128)

  • A problémát nem a házigazda havi pénze jelentené ... hanem egy másik kérdés az lenne, hogy az ezt meg akaróknak fel kell tenniük magukat: megéri-e? Ki a fene bocsát meg nekem, hogy ma fórumokat olvastam? csak kétségbeesett emberek, akik nem találnak megoldást a többiekre, nem érdekli őket semmi! sem tanácsot adni, sem segíteni, csak azért, hogy megoldást találjanak a problémára (mármint a fórum látogatójára / látogatóira) és a szavad, ha n -nagy letöltési gombod van, vagy a telefonnal felvett fázisok vannak, amikor az ember eltöri a nyakát és orra esik ... senki sem látogatja meg ... Nem akarom lebeszélni, de ennyi!

  • Van egy kérdés, amit szeretnék reagálni két adminok ezen az oldalon. Azt akarom, hogy egy tutorial egy prieeten, és nem tudom, hogy milyen programot, de ez olyan lenne, mint amikor lőni, hogy mit kell tennie millió PC és tudással, mivel ez, de amikor intregisteraza kevesebbet fogyasztanak MB. Ahhoz, hogy volt egy program, ahol mikor készült 7 perc bemutató került 110MB mio. És még egy dolog, hogy mi van HD, azzal, amit lőni most?

  • @Robciuc Ionut: 110M 7 perc videotartalommal szerinted sokat? Nem biztos, hogy tudja, hogy van .... egy mp3 tartalom, a szám nem egy videotartalommal! a videotartalomban vannak képei, amelyek helyet foglalnak el, nem csak a hang ... nyilvánvalóan megteheti, hogy kevesebbet foglalnak el, de a videó minősége is romlik! rossz felbontása, torz képe lesz, és valószínűleg barátja nem fogja megérteni az oktatóanyag egyik képét sem! Járja be a beállításokat! rögzítés egy elhatárolt részen, nem teljes képernyőn! A HD nagyfelbontású adik nagy felbontást jelent, és nem csak a rögzítő szoftverrel teheti meg! Látja, hogy a youtube-on oktatóanyagok találhatók arról, hogyan kell beállítani a Cam Studio ingyenes rögzítő szoftverének telepítését ... magyarázata van arról, hogy milyen felbontással használja a rögzítést a jó kép érdekében, milyen hangdekódert használ fel a mikrofon használatra és még sok más ... írja be a youtube-t, és írja be a "Cam Studio" keresést

  • Próbáljon rákeresni Robciuc Ionut
    Meg kell SnagIt7 descutci vele egyszerű és elfog video és audio több lehetőséget, Maut, szöveg, beleértve integrálja és Ofice.

  • Azt downlaod, de szeretnék kérdezni valamit, ha például rekord video és audio a kisebb felbontású, mint teljes képernyő, azt kezelni mindent annyira sp [Atiu MB? Köszönet előre.

  • @Robciuc Ionut: Abból, amit látok, kezdő vagy, továbbra is azt tanácsolom neked, amíg el nem érsz egy bizonyos érettséget a rögzítő szoftver használatával a cam stúdióval való együttműködéshez, a legegyszerűbb. Igen, ha kevesebb kép van az automatikus rögzítésben, kevesebb memóriát fog felvenni, meggyőzheted magad. .. készítsen oktatóanyagot teljes képernyős felbontásban és egyet a körülhatárolt részeken, ugyanolyan időtartamú, és győzze meg!

  • @Robciuc Ionut: Ha meg akarja győzni magát a Cam stúdió erejéről és arról, hogy az áttekinthetőség miért teheti az oktatóanyagokat a youtube-ba és a youtube-ba a kereséshez, írja be az "Ingyenes képernyőfelvevő szoftver - Camstudio 2.5" idézőjelek nélkül, írja be és kattintson az első eredményre, garantálom, hogy Ön meglepett, és pontosan ez lesz az, amit keres! ez az oktatóanyag, amiről meséltem ... elmondja, hogyan állítsd be a jobb rögzítés érdekében. Sok szerencsét!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.